Jak wrażenia po imprezie???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
visenna-chan
- Zaczyna działać

Hi hi hi!
A ja zem wrocila do garwolinka i pilnuje moich jedenastu psiaczkow z 12 mamusia. one sa moja imprezka, ale 26 i tak wracam do wawki w koncu musze oblac dyplom, examin i imieniny mieze! a potem nic tylko sie byczyc w chlodku drzew przyjemnym wietrzyku z nad rzeczki i prazyc w sloneczku
ach w calej Polsce upaly nawet kaczki choruja na prezydencka chorobe a ja sobie leniuszkuje i niech tak jak najdluzej zostanie 
A ja zem wrocila do garwolinka i pilnuje moich jedenastu psiaczkow z 12 mamusia. one sa moja imprezka, ale 26 i tak wracam do wawki w koncu musze oblac dyplom, examin i imieniny mieze! a potem nic tylko sie byczyc w chlodku drzew przyjemnym wietrzyku z nad rzeczki i prazyc w sloneczku
-
seize
- Loża WSR

No może wyciągne z otchłani ten temat przy okazji .. 
Całość Jockera rozpoczeła się spokojnie i w małym trzy osobowym gronie - bo gdy przyszedłem Matka z Córką już były (czyt dla mnie to wychodzi na to że Babcia i Matka
) Potem dochodziły kolejno nowe osoby i hmm.. wiele to nie wiem bo był mecz
No ale po nim to już się rozkręciło
Piłkarzyki to piłkarzyki ale ... kurde w lotki to normalnie prawie wygrałem
Od chwili gdy zakonczył się mecz DJ grał muzykę i... kurde ni jak porównywać tego do Marylina... Babci chyba reumatyzm wdał się w stawy albo co i ... skonczyło się tylko na tym ze jam niewiele myśląc usłyszawszy od Matki haslo na temat tańca podniosłem się i... no i były tańce
No ale co ja będe opisywał 
No i hmm zaraz czy ten stolik nie był aby dla niepalących
A ten cukierek cytrynowy na dni piwa to wcale nie jest dobry pomysl, nie polecam, ale co tam ... na szczeście pewien butelkowany drink pozwolil zabic ten posmak
Całość Jockera rozpoczeła się spokojnie i w małym trzy osobowym gronie - bo gdy przyszedłem Matka z Córką już były (czyt dla mnie to wychodzi na to że Babcia i Matka
No i hmm zaraz czy ten stolik nie był aby dla niepalących
A ten cukierek cytrynowy na dni piwa to wcale nie jest dobry pomysl, nie polecam, ale co tam ... na szczeście pewien butelkowany drink pozwolil zabic ten posmak
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
gosienka2005
- WSR Guru

ja też chcę fotki i będę wdzięczna jeżeli mi ktoś podeśle z obecnie posiadających (niekoniecznie już teraz zaraz
) --> e.mail.gosienka@wp.pl
-
gosienka2005
- WSR Guru

-
gosienka2005
- WSR Guru