Ale o to chodzi, że ja nie znam tego rąbka, więc przycupnę gdzieś na roczpoczęciach... Ale PODOBNO ci to teraz na 2 roku jeszcze piszą... Bo już harmonogram obron na next school year widziałam...sinar pisze:A moglabys uchylic rąbka tajemnicy. Nawet pozniej bo jak tak to moze i ja jakis dyplom napisze
Strategia Reklamy - zaoczne - wrzesień ???
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
-
- Nowy(a)
No tak ale wiesz, ja jestem jeszcze płotka w tej dziedzinie i staram sie jak narazie zaczerpnać odpowiedniej wiedzy i wchłonąć jej jak najwiecej Co do tej pracy to przeraża mnie, ze trza napisać 60 stron...ehhhhh o czym ja tam bede pisać hehe. Nie no mysle, że jak zwykle spadne jak kot na cztery łapy
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
e tam zaraz aluzja;] Czemu ludzie zawsze doszukuja sie jakiejs kontry przeciwko sobie. Slawek jest poprostu naturalny, charyzmatyczny i pasjonuje sie reklama. Tacy ludzie sa najlepsi, bo potrafia zarazic swoim hobby innych. Mnie Slawek na pewno zarazil reklama. Dorzucajac do tego troche swojej wlasnej osobowosci mysle ze nadalem unikalny ksztalt swojej wizji tego hobby. Zreszta kazdy chyba tak robi jesli mu zalezy :> Na tym polega bycie soba we wszystkim co sie robi
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
Pierwszy rok? Jesli tak to o 10.00. Sala nr 1
wiecej szczegolow:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-4521.html
wiecej szczegolow:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-4521.html
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Mowisz troche o sobie. Odpowiadasz na pytania. Jak tu trafilas. Czego oczekujesz. Co chcesz robic po szkole. Jakie zajecia chcialabys miec. Takie lub tym podobne.
Chodzi o to by dostosowac na ile to mozliwe oferte programowa do potrzeb i uzyskac informacje potrzebne przy kolejnych rekrutacjach. Ale to nic strasznego. Calkiem przyjemna rozmowa
PS. Zreszta jak sie Happy odezwie opowie Ci pewnie troche dokladniej o tym
Chodzi o to by dostosowac na ile to mozliwe oferte programowa do potrzeb i uzyskac informacje potrzebne przy kolejnych rekrutacjach. Ale to nic strasznego. Calkiem przyjemna rozmowa
PS. Zreszta jak sie Happy odezwie opowie Ci pewnie troche dokladniej o tym