Hipermarket twoich marzeń - jaki by był?

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

glizda
Początkujący(a)
Początkujący(a)

Post autor: glizda » 03 wrz (ndz) 2006, 12:16:43

sinar wypierdalaj jak kurwa madrego udajesz to spierdalaj pod sklep ze żłobami pgadasz w dupie byłes i gowno widziałes a ekspert z ciebie jak andrzej lepper od gospodarki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 03 wrz (ndz) 2006, 12:42:45

glizda pisze:sinar wypierdalaj jak kurwa madrego udajesz to spierdalaj pod sklep ze żłobami pgadasz w dupie byłes i gowno widziałes a ekspert z ciebie jak andrzej lepper od gospodarki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8)
No bardzo kwieciste i tresciwe. A o hipermarketach jeszcze cos napiszesz (w tej poetyce oczywiscie)? Proponuje tez ustalic jakie IQ powinny miec osoby wypowiadajace sie na ten temat i co powinny pisac. Bo podejscie i poglady masz bardzo podobne do Jarka Kaczynskiego.

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 03 wrz (ndz) 2006, 14:17:13

Glizda to nie forum dla blokersow jesli chodzi o poziom kultury. Jak masz ochote sobie pojechac po calosci to sobie zawolaj jakiegos zioma i jemu takie cos wygarnij. Poglady mozemy miec rozne ale obrazanie innych nie bedzie tolerowane. :evil:

karkov
Bywalec
Bywalec

Post autor: karkov » 03 wrz (ndz) 2006, 14:25:38

no no glizda to byly ostre slowa.. nie popieram takich dzialan... ale ataki na IQ i co wazniejsze porownania do naszego premiera Jaroslawa Kaczynskiego przywodza mi na mysl dzieci z podworka. a no wlasnie pan Premier Jaroslaw Kaczynski to twoj kolega sinar ze tak mu "tykasz" Jarek :oops: czuje sie zdegustowany;p aczkolwiek powtarzam ze nie pochwalam tez zachowania glizdy. no.

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 03 wrz (ndz) 2006, 14:34:46

O widze, że jeden użytkownik tutaj ciśnienia nie trzyma :evil: Proponuje łyknać sobie troche Neospasminki i nauczyc sie co to jest szacunek dla ludzi; albo jeżeli nie odpowiada panujący tutaj poziom kultury wypowiedzi zachęcam do poszukania innego dużo bardziej przyjaznego klimatem - dla takcich impertynenckich wypowiedzi jak twoja - forum.

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 03 wrz (ndz) 2006, 14:36:47

Oczywiscie moj blad. Mialo byc Pan Premier Jaroslaw Aleksander Kaczynski :) Rozumiem tez ze "andrzej lepper" Glizdy i "pan" Twoje w stosunku do premiera rzadu to nie brak szacunku dla najwyzszych osob w panstwie ;) :D

A swoja droga ciekawe jak wyglada ich hipermarket marzen. To ze polski (z polskim kapitalem) to wiadomo. Ale co jeszcze jak myslicie. Warto to wiedziec bo zyjemy w takim kraju w ktorym zyczenia sie spelniaja. Zyczenia wladzy oczywiscie ;)
Ostatnio zmieniony 03 wrz (ndz) 2006, 14:49:34 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 03 wrz (ndz) 2006, 14:40:31

Ups! 8O 8O 8O 8O Panowie a co się tutaj wyczynia? To forum szkolne! Tu nie można przeklinać i bluzgać. I w sumie to jeszcze nie wiadomo z jakiego powodu. Trochę "cugli" proszę założyć. Nikt tu na siłę nikogo nie trzyma. A nie podobają nam się tutaj takie zachowania! :idea:

No polityków też by można było w to nie mieszać... :roll:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 03 wrz (ndz) 2006, 14:52:33

Dobrze ja juz nie bede mieszac do tego politykow. W ogole nie bede sie tu mieszac. Co mialem do powiedzenia o hipermarketach to juz powiedzialem. Dziekuje.

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 03 wrz (ndz) 2006, 14:57:52

No ja do tego tematu nie zaglądam zbyt często to nie wiem o co poszło. Ale takie emocje niepotrzebne... Zupełnie niepotrzebne! :idea:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 03 wrz (ndz) 2006, 15:12:12

uwage explicit content!! nie czytac jesli nie lubisz jazdy po bandzie Jesli ktos to zedytuje oskarze za
chamstwo ON:
wrrr nie moge na codzien z dala mi od blokersow i tej hip hopowej pierdolonej choloty, nierobow i obszczymurkow zydzacej pod "pawełkiem" buahaha ale nie moge sie powstrzymac. Skoro jest tu przyzwolenie na bluzganie to ja tez sobie pojade:> A co tam renta w kieszeni mozna zaszalec.

Jaruś K. to zwykly smiec z brakiem wizji przyszlosci Polski, no dobra moze ma wizje ale zrobienia wiochy w centrum Europy. Narazie formowanie skansenu idzie mu nadwyraz latwo i sprawnie. Tacy poplecznicy jak jakis Glizda holdujacy "o przewielmoznemu imperatorowi ciemnoty i zacofania" mysterowi Andriuuu Leprechuanowi (irl. pieprzonemu przydupiastemu karlowi i gremlinie w jednej koboldziej postaci: przyp. autora) jako pierwsi wypierdalaja z tej wiochy i zasilaja rzesze bezdomnych w Londynie i Paryzu. Oczywiscie pajacu zycze Ci tego z calego serca zebys znalazl sie na trawniku przed National Gallery gdzie kiedys moze pokarze gest i rzuce ci pensa:>

Wygole to wychujac takie pokraki z takiego forum dla ludzi z branzy reklamowej. Wiesniakom wstep wzbroniony do tej branzy wedlug mnie. mam w dupie dyskryminacje ale jak patrze na takich burakow to zygac mi sie chce ze musze dzielic z nimi forum :]

Glizda jak nie zmadrzejesz to cie ludzie zywcem na tym forum zjedza to pewne :> Takie robactwo jak glizdy, buraki sie tutaj tempi. Aha i nie bluzgaj na moderatora bo sie to moze skonczyc ingerencja admina:> ktory lubi hip hop ale nienawidzi idiotow i dzieci-trolli Neostrady.
Nie pozdrawiam szmaciarzu :]
chamstwo OFF:

mam andzieje ze teraz wrocimy do meritum bo sie straszny oftop zrobil
8) :twisted:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 03 wrz (ndz) 2006, 15:46:07

piszac to, co mozemy zauwazyc aparatem sensorycznym ocznym wyzej i przeanalizowac uzywajac procesow chemicznych w mozgu nie za fajnie jest byc publicznie bluzganym na jakimkolwiek forum. Post mial charakter czysto edukacyjno-prewencyjny. Takze mysle Glizda ze poczules sie nie lepiej niz Sinar ktorego zmieszales z blotem, nie znajac czlowieka zupelnie.
Mysle ze sie rozumiemy.

Martha
Ekspert
Ekspert

Post autor: Martha » 03 wrz (ndz) 2006, 16:06:04

Oj dawno tu nie zagladalam, i widze ze duzo nie/stracilam. .... Jak na publiczne forum chyba troche za ostro .... Po takim offtopie, to juz nawet na temat hipermarketow nie chce mi sie wypowiadac....

marlboro4
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: marlboro4 » 03 wrz (ndz) 2006, 16:13:05

e tam ja tam mysle ze chlopak troche przesadzil ale takich ludzi powinno sie ignorowac a nie bluzgac na niego tak samo jak on zbluzgal sinara.. zreszta havoc uzywa w swoim wywodzie starych haselek z cyklu moze rzuce ci pensa kiedys mowilo sie ja cie spodkam na dworcu to moze rzuce grosza albo to dziecitrolli neostrady jak mawiaja dzieci an podworku "stare i nie modne" puzniej haslo; "z takiego forum dla ludzi z branzy reklamowej. Wiesniakom wstep wzbroniony do tej branzy wedlug mnie" masz cos do ludzi ze wsi?? i jeszcze ta polityka ja piernicze po co w to mieszc politykow. no w sumie nikt tutaj nie zablysna..

marlboro4
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: marlboro4 » 03 wrz (ndz) 2006, 16:16:51

a wywalajcie go z orum.. co tym pokazecie.. ze nie lubicie chamstwa?? a moze jak powiedzial havoc ludzi ze wsi??? a moze jednak politykow?? co to ma wspolnego z reklama i hipermarketrem marzen... bo w koncu okresliliscie sie mianem branzy reklamowej... smich na sali...

marlboro4
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: marlboro4 » 03 wrz (ndz) 2006, 16:22:13

a w ogle to mi sie marzy hipermarket w ktorym nie bedzie cwaniakow.. i rozmow o polityce... wytykania pochodzenia ze wzgledu na zamieszkanie... rzucania pensa blokersom (ja cenie hip-hop) ... i pozdrowien w stylu havoca: "Nie pozdrawiam szmaciarzu :] " i gdzie nawet glizdy znajda swoje miejsce... gdzie nikt nie bedzie ich zgniatal..

ODPOWIEDZ