Temat o drugim (moze trzecim??) języku. Wpisujcie się jaki chcecie.
Ja wybralem włoski (dla początkujących). Z tego co wiem jest nas dość silna grupa. Jednak może wyklaruje się jakaś grupa pod wezwaniem co by chciała zacząć jakiś egzotyczny język. Moje typy jak narazie:
Norweski
Japoński
Chiński
Arabski
Z tego co wiem to padł jeszcze Fiński ale tym nie jestem zainteresowany.
[Zaoczne wrzesien 2006-2007] - języki
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Loża WSR
Japonski i norweski bardzo chetnie Tylko ze jestem juz post-zaoczny Ale kto wie wrazie co moge frekwencje robic
Jest tylko jedno ale ktore powinniscie sprawdzic. Chodzi o godzine. W sobote zwykle trudno bylo znalezc termin ktory pasowalby wszystkim. Tak wiec w kolejnych latach bylo tak ze wszystkie dodatkowe jezyki byly o tej samej porze t.j. 17.15 w niedziele. A to oznacza ze jesli wybrales juz wloski to on ogranicza zeby nie powiedziec nie pozostawia juz pola manewru. Ale dla chcacego nic trudnego
Jest tylko jedno ale ktore powinniscie sprawdzic. Chodzi o godzine. W sobote zwykle trudno bylo znalezc termin ktory pasowalby wszystkim. Tak wiec w kolejnych latach bylo tak ze wszystkie dodatkowe jezyki byly o tej samej porze t.j. 17.15 w niedziele. A to oznacza ze jesli wybrales juz wloski to on ogranicza zeby nie powiedziec nie pozostawia juz pola manewru. Ale dla chcacego nic trudnego
-
- Loża WSR