Dowcipy
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Zaczyna działać
-
- Czasami coś napisze
Troche bashowych smieci:
<lord_yanozsick> kurde. Na forach przy pisaniu postów
<lord_yanozsick> obok opcji "powiadom mnie, kiedy ktoś odpowie"
<lord_yanozsick> powinna być opcja "Powiadom mnie, kiedy ktoś normalny odpowie"
(true true true)
<chomik> ech... znowu do szkoły... a już prawie picie rzuciłem
<snooty> niezła ta "Sztuka Manipulacji"
<snooty> do jutra może zdążę przeczytać
<snooty> a wieczorem to już będę miał jakieś 10 numerów tel lasek, których na razie jeszcze nie znam
<snooty> tylko muszę znaleźć w domu książkę telefoniczną
<Syriusz> chyba mam PiS.Kaczynscy.Worm
<Syriusz> grozna odmiane wirusa
<Marta> a co jest?
<Syriusz> jak wlaczam reklamowke PO
<Syriusz> to mi sie Winamp sypie
<urtel> W łodzi siedzi dwóch ludzi /hop i /quit. /hop wysiadł, kto został w łódce?
<sX> /quit
<GromeQ> zmien dilera ^^
(^^rotfl &lol)
<michał ex> mam do wymiany nie tylko wzmacniacz...
<michał ex> zaobserwowałem żę moja stara też trzeszczy jak podgłaśniam muzę
<kumpel> Siema
<ktoś> witaj
<kumpel> naszła mnie taka mysl, ze przeciałbym se twoja starą
<ktoś> ok, przekażę synowi
<lord_yanozsick> kurde. Na forach przy pisaniu postów
<lord_yanozsick> obok opcji "powiadom mnie, kiedy ktoś odpowie"
<lord_yanozsick> powinna być opcja "Powiadom mnie, kiedy ktoś normalny odpowie"
(true true true)
<chomik> ech... znowu do szkoły... a już prawie picie rzuciłem
<snooty> niezła ta "Sztuka Manipulacji"
<snooty> do jutra może zdążę przeczytać
<snooty> a wieczorem to już będę miał jakieś 10 numerów tel lasek, których na razie jeszcze nie znam
<snooty> tylko muszę znaleźć w domu książkę telefoniczną
<Syriusz> chyba mam PiS.Kaczynscy.Worm
<Syriusz> grozna odmiane wirusa
<Marta> a co jest?
<Syriusz> jak wlaczam reklamowke PO
<Syriusz> to mi sie Winamp sypie
<urtel> W łodzi siedzi dwóch ludzi /hop i /quit. /hop wysiadł, kto został w łódce?
<sX> /quit
<GromeQ> zmien dilera ^^
(^^rotfl &lol)
<michał ex> mam do wymiany nie tylko wzmacniacz...
<michał ex> zaobserwowałem żę moja stara też trzeszczy jak podgłaśniam muzę
<kumpel> Siema
<ktoś> witaj
<kumpel> naszła mnie taka mysl, ze przeciałbym se twoja starą
<ktoś> ok, przekażę synowi
-
- Czasami coś napisze
tzn co to bash???
http://bash.org.pl - logi z IRC'a, SK, komunikatorow i bog wie skad... ot co ludzie potrafia za glupoty na sieci pisac.
http://bash.org.pl - logi z IRC'a, SK, komunikatorow i bog wie skad... ot co ludzie potrafia za glupoty na sieci pisac.
-
- Zaczyna działać
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
A mi z uwagi na wątek jaki się pojawił w innym temacie, przypomniał się wlasnie stary dowcip :
Do hotelu w Związku Radzieckim późną porą przybył podróżny:
- Poproszę o pokój na jedną noc.
- Niestety, mamy tylko wolne jedno miejsce w pokoju pięcioosobowym.
- Może być, w końcu to tylko jedna noc - odpowiedział podróżny i pomaszerował do wskazanego pokoju. Ułożył się wygodnie i zamierzał zasnąć, ale współtowarzysze grali w brydża, opowiadali sobie kawały i co chwila wybuchali głośnym śmiechem. Podróżny ubrał się i zszedł do recepcji:
- Poproszę 5 herbat na górę za jakieś 10 minut.
Wrócił do pokoju i mówi:
- Panowie tak swobodnie opowiadacie sobie dowcipy, a przecież tutaj może być założony podsłuch!
- Co pan! w hotelu?
- Możemy to łatwo sprawdzić - panie kapitanie! poproszę 5 herbat pod 14-stkę.
Rzeczywiście, w tym momencie przynoszą herbatę. Współtowarzysze z lekką obawą kładą się spać. Rano podróżny wstaje i widzi że prócz niego w pokoju nie ma nikogo. Schodzi do recepcji:
- Co się stało z moimi współlokatorami?
- Rano zabrała ich milicja.
- A mnie dlaczego nie zabrali?
- Bo kapitanowi spodobał się ten dowcip z herbatą.
Do hotelu w Związku Radzieckim późną porą przybył podróżny:
- Poproszę o pokój na jedną noc.
- Niestety, mamy tylko wolne jedno miejsce w pokoju pięcioosobowym.
- Może być, w końcu to tylko jedna noc - odpowiedział podróżny i pomaszerował do wskazanego pokoju. Ułożył się wygodnie i zamierzał zasnąć, ale współtowarzysze grali w brydża, opowiadali sobie kawały i co chwila wybuchali głośnym śmiechem. Podróżny ubrał się i zszedł do recepcji:
- Poproszę 5 herbat na górę za jakieś 10 minut.
Wrócił do pokoju i mówi:
- Panowie tak swobodnie opowiadacie sobie dowcipy, a przecież tutaj może być założony podsłuch!
- Co pan! w hotelu?
- Możemy to łatwo sprawdzić - panie kapitanie! poproszę 5 herbat pod 14-stkę.
Rzeczywiście, w tym momencie przynoszą herbatę. Współtowarzysze z lekką obawą kładą się spać. Rano podróżny wstaje i widzi że prócz niego w pokoju nie ma nikogo. Schodzi do recepcji:
- Co się stało z moimi współlokatorami?
- Rano zabrała ich milicja.
- A mnie dlaczego nie zabrali?
- Bo kapitanowi spodobał się ten dowcip z herbatą.
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
kiedys wysylalam cos takiego:
http://www.maxior.pl/?p=index&id=20234&0
polskie chlopaky sa bez porownania
http://www.maxior.pl/?p=index&id=26056&0
http://www.maxior.pl/?p=index&id=20234&0
polskie chlopaky sa bez porownania
http://www.maxior.pl/?p=index&id=26056&0
-
- Loża WSR
Zadano pytanie :
Jakiej płci, waszym zdaniem, jest komputer?
- Kobiety z całą stanowczością stwierdziły, że komputer to osobnik typowo męski, ponieważ:
- Trzeba go zapalić, żeby zwrócić jego uwagę.
- Ma całe mnóstwo wiadomości, ale i tak nic nie wie.
- Ma pomagać rozwiązać problem, ale w prawie połowie przypadków to on sam jest problemem.
- Jak się człowiek na jakiś zdecyduje, to potem się okazuje, że jakby jeszcze trochę poczekał, to mógłby nieć lepszy model.
Panowie stwierdzili natomiast, że komputer z całą pewnością mógłby być kobietą, gdyż:
- Nikt, poza Stwórcą, nie rozumie ich pokrętnej logiki.
- Język, jakiego używają do komunikacji między sobą, jest niezrozumiały dla pozostałych.
- Nawet małe błędy są zapisywane w pamięci na zawsze.
- Jak tylko się człowiek na jakiś zdecyduje, oddaje potem połowę swojej pensji na komponenty do niego.
Jakiej płci, waszym zdaniem, jest komputer?
- Kobiety z całą stanowczością stwierdziły, że komputer to osobnik typowo męski, ponieważ:
- Trzeba go zapalić, żeby zwrócić jego uwagę.
- Ma całe mnóstwo wiadomości, ale i tak nic nie wie.
- Ma pomagać rozwiązać problem, ale w prawie połowie przypadków to on sam jest problemem.
- Jak się człowiek na jakiś zdecyduje, to potem się okazuje, że jakby jeszcze trochę poczekał, to mógłby nieć lepszy model.
Panowie stwierdzili natomiast, że komputer z całą pewnością mógłby być kobietą, gdyż:
- Nikt, poza Stwórcą, nie rozumie ich pokrętnej logiki.
- Język, jakiego używają do komunikacji między sobą, jest niezrozumiały dla pozostałych.
- Nawet małe błędy są zapisywane w pamięci na zawsze.
- Jak tylko się człowiek na jakiś zdecyduje, oddaje potem połowę swojej pensji na komponenty do niego.
-
- Loża WSR
Przeczytane na gazeta.pl:
Kim był Winston Churchill? Raperem, prezydentem USA, premierem Wielkiej Brytanii czy królem? - takie pytanie w telewizyjnym teleturnieju usłyszała dziewczyna napastnika West Ham Teddy'ego Sheringhama Danielle Lloyd.
- Czy on nie był pierwszym czarnym prezydentem Stanów Zjednoczonych? Niedaleko mojego mieszkania jest jego pomnik - cały czarny - odpowiedziała Miss Anglii z 2004 r.
- Gdyby pytania dotyczyły seriali telewizyjnych, mody albo znanych ludzi, poradziłaby sobie świetnie - bronił partnerki Sheringham.
Kim był Winston Churchill? Raperem, prezydentem USA, premierem Wielkiej Brytanii czy królem? - takie pytanie w telewizyjnym teleturnieju usłyszała dziewczyna napastnika West Ham Teddy'ego Sheringhama Danielle Lloyd.
- Czy on nie był pierwszym czarnym prezydentem Stanów Zjednoczonych? Niedaleko mojego mieszkania jest jego pomnik - cały czarny - odpowiedziała Miss Anglii z 2004 r.
- Gdyby pytania dotyczyły seriali telewizyjnych, mody albo znanych ludzi, poradziłaby sobie świetnie - bronił partnerki Sheringham.
-
- Loża WSR
Sędzia uznała gola chłopca do podawania piłek
http://www.youtube.com/watch?v=yht5mD0xnvk&eurl=
Brazylijska sędzia Silvia Regina de Oliveira uznała we wtorek bramkę zdobytą przez chłopca do podawania piłek. Grozi jej za to zawieszenie przez krajową federację piłkarską.
Do zdarzenia doszło w 89. minucie spotkania między Santacruzense i Atletico Sorocaba w pucharowym meczu stanu Sao Paulo. Mecz zakończył się remisem 1:1.
Powtórki telewizyjne pokazują, że strzał zawodnika Santacruzense w końcówce spotkania minął słupek. Chłopiec do podawania piłek błyskawicznie złapał piłkę, ale zamiast oddać ją bramkarzowi wkopał futbolówkę do bramki. Mimo, że od strzału do wkopania piłki do siatki upłynęło około 10 sekund gol została uznana. Sędzia nie zważała na wściekłe protesty zawodników Sorocaby.
Oliveira sędziuje na co dzień mecze pierwszej ligi brazylijskiej oraz pucharów klubowych w Ameryce Południowej. Po meczu zrzuciła winę na liniowego, który nie wskazywał nieprawidłowości przy zdobyciu bramki.
http://www.youtube.com/watch?v=yht5mD0xnvk&eurl=
Brazylijska sędzia Silvia Regina de Oliveira uznała we wtorek bramkę zdobytą przez chłopca do podawania piłek. Grozi jej za to zawieszenie przez krajową federację piłkarską.
Do zdarzenia doszło w 89. minucie spotkania między Santacruzense i Atletico Sorocaba w pucharowym meczu stanu Sao Paulo. Mecz zakończył się remisem 1:1.
Powtórki telewizyjne pokazują, że strzał zawodnika Santacruzense w końcówce spotkania minął słupek. Chłopiec do podawania piłek błyskawicznie złapał piłkę, ale zamiast oddać ją bramkarzowi wkopał futbolówkę do bramki. Mimo, że od strzału do wkopania piłki do siatki upłynęło około 10 sekund gol została uznana. Sędzia nie zważała na wściekłe protesty zawodników Sorocaby.
Oliveira sędziuje na co dzień mecze pierwszej ligi brazylijskiej oraz pucharów klubowych w Ameryce Południowej. Po meczu zrzuciła winę na liniowego, który nie wskazywał nieprawidłowości przy zdobyciu bramki.