Grafika od wrzesnia
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Folen - może i widzieli ale teraz nie tylko ja mam znak rozpoznawczy...
Poza tym nie zgadzam się z Tobą, że to imię jest be - jedna z moich dobrych znajomych (aby nie używać określenia "przyjaciółka" obciążonego zbędnymi konotacjami) ma tak na imię.
Nie jest również często spotykane... więc nie rozumiem czemu narzekasz
Poza tym nie zgadzam się z Tobą, że to imię jest be - jedna z moich dobrych znajomych (aby nie używać określenia "przyjaciółka" obciążonego zbędnymi konotacjami) ma tak na imię.
Nie jest również często spotykane... więc nie rozumiem czemu narzekasz
-
- Wyrocznia WSR
-
- Wyrocznia WSR
Ale jakie zajęcia Wam chodzi?!?! O normalne informatyczne? No to będą w soboty i zaczynają się po pierwszym zjeździe grup zaocznych pażdziernikowych, który będzie rozpoczęciem a następny to już zajęcia według planu!
No do szkoły idę w poniedziałek! I już się cieszę bo wariuję już w tym domu! Zdrowie poprawia się, ale jeszcze nie jest tiptop. A jak po indeks? Nie było Cię na rozpoczęciu? 8O Toż to ważne przecież jest...
A Ty w ogóle muti 1 czy 2 rok, bo nie wiem...
No do szkoły idę w poniedziałek! I już się cieszę bo wariuję już w tym domu! Zdrowie poprawia się, ale jeszcze nie jest tiptop. A jak po indeks? Nie było Cię na rozpoczęciu? 8O Toż to ważne przecież jest...
A Ty w ogóle muti 1 czy 2 rok, bo nie wiem...
-
- Początkujący(a)
happy, chodzi nam o zajęcia dodatkowe, określone są jako tworzenie stron www, mają się odbywać w weekendy pozazjazdowe... a zawierać włąśnie naukę html i java, choć przypomniałem sobie, że odpuszczam na razie te zajęcia
jestem na 1wszym roku ale indeksu nie odebrałem
nie będzie to mój pierwszy indeks w zyciu, więc jakby mniej emocjonalnie podchodzę do tego tematu
-na razie nie ma tam wpisów więc nie trzeba się denerwowac że go nie ma
jestem na 1wszym roku ale indeksu nie odebrałem
nie będzie to mój pierwszy indeks w zyciu, więc jakby mniej emocjonalnie podchodzę do tego tematu
-na razie nie ma tam wpisów więc nie trzeba się denerwowac że go nie ma
-
- Loża WSR