No dobrze... zadowolę się Mesjaszem - na razie...CASE pisze:Nie ma tak dobrze. Rekrutacja jest ciężka i wymagająca, tym cięższa i bardziej wymagająca, im mniej jest aktywnych członków. A jest ich coraz mniej, zatem- jak sam rozumiesz- jest to klub bardzo elitarny.... z urodzenia to możesz być np. mesjaszem narodów, a nie członkiem NC! Wybij sobie z głowy!
Good morning, good morning... and good night
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Ekspert
-
- Loża WSR
NO to ja może tak w skrócie polecę lekture : "Krótkiej historii NC" - spisanej ręką Dumnej Matki rzec by mozna, że prawie rok temu
Gwoli ścisłości to o ile pomne to ja byłem druga osobą - po Dumnej Matce - w składzie [czytaj Synem Pierworodnym] - bo Mąż Dumnej Matki odnalazł się chyba pozniej Ale za to nieróbstwo w kwesti Paris to ja mam wciąż do nich 'ale'
Gwoli ścisłości to o ile pomne to ja byłem druga osobą - po Dumnej Matce - w składzie [czytaj Synem Pierworodnym] - bo Mąż Dumnej Matki odnalazł się chyba pozniej Ale za to nieróbstwo w kwesti Paris to ja mam wciąż do nich 'ale'
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Eee tam dzieje NC kiedyś były tu dość burzliwe i sam brałeś udział w ich przejawach forumowych więc sam wiesz jak było Zresztą coś jest przecież na rzeczy skoro w lutym tego roku sam nazwałeś się "Synem Wyrodnym"[*]
Dla lubiących historię to chyba można tylko polecić :
- Bo wszystkie Narcyzki to jedna rodzinka...
- Narcyz Club ->> Be or not to be....
- czy też nawet nieco w : "Jak wrażenia po imprezie???
etc.
Dla lubiących historię to chyba można tylko polecić :
- Bo wszystkie Narcyzki to jedna rodzinka...
- Narcyz Club ->> Be or not to be....
- czy też nawet nieco w : "Jak wrażenia po imprezie???
etc.
-
- WSR Guru
-
- WSR Guru