Odnośnie Raportu z Zakopca :/
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
Nie da sie ukryc ze z "nie" miewam problemy. Dziekuje za korekte Uzi Ale czy tak czysto teoretycznie mozemy zalozyc ze mi sie paluszek omsknal i trafilem spacje
PS. Rozumiem ze gdyby to byl przymiotnik rodzaju meskiego to moglbym napisac lacznie
PS. Rozumiem ze gdyby to byl przymiotnik rodzaju meskiego to moglbym napisac lacznie
E tam daj spokoj poczatki sa zawsze trudne. Zreszta umowmy sie ze kobiete poznaje sie po tym nie jak zaczyna ale jak konczy A efekt koncowy i wnioski wygladaja nie tylko imponujaca ale i rzeczowoMagdusia pisze:oj no nie żartuj sobie... (ze mnie haha)
-
- Nowy(a)
no pewnie :] to była złośliwość oraz podłe czepialstwo.sinar pisze:Nie da sie ukryc ze z "nie" miewam problemy. Dziekuje za korekte Uzi Ale czy tak czysto teoretycznie mozemy zalozyc ze mi sie paluszek omsknal i trafilem spacje
łącznie lubię zielone.. męskie tym bardziej
-
- Loża WSR
Nobody's perfect :)
uzi pisze:łącznie lubię zielone..
Podoba mi sie Twoje poczucie humoru Uzi Btw fajny dwukropek
Oczywiscie...
uzi pisze:to była złośliwość oraz podłe czepialstwo
A teraz juz milcze. Piszcie ten raport w spokoju i bez takiego spamu
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Krótkie podsumowanie nie bardzo merytorycznej dyskusji
Oj, merytorycznie to nie za bardzo żeście pojechali w tem topiku... Ale nie szkodzi - najważniejsze, że mam już kilka niezłych (na pierwszy rzut oka i intelektu) tzw. małych raportów. Czekam na resztę (do końca dnia).