Good morning, good morning... and good night
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
-
- WSR Guru
-
- Loża WSR
Bardzo mily dzionek. Wlasnie wrocilem ze spaceru po Mokotowie. Powietrze dzis bardzo rzeskie. I tak sobie mysle ze moze jednak bedzie ten snieg na swieta...
No skoro to nienormalnie bylo to jak konkretnie? Podziel sie pikantnymi szczegolamigosienka2005 pisze:Oj Kinfolk ... Ty Casanovo normalnie się nie pożegnałeś ze mną wczoraj
-
- WSR Guru
-
- Ekspert
Witam!
Wczoraj pospałem troszkę na zajęciach no i od razu lepiej... dziś normalnie jak młody bóg!
Gosia... No bo mnie towarzystwo taksą zabierało, a z pewnych względów musiałem ich pilnować...
Możemy się umówić w tygodniu na moment to się pożegnam odpowiednio...
Sinar - pikantne szczegóły? No to przecie Happy już na mnie sznur kręci (chociaż może mam u Happy fory bo od Case'a Ją uwolniłem ).
Kiti - no co Ty? Taka wysportowana, zgrabna niewiasta miała by się zmęczyć kilkoma tańcami? Ech... Kokietka
Magdusia -> życzę powodzenia w wysypianiu się!
Ogólnie - po takim weekendzie ten tydzień musi być super!
Wczoraj pospałem troszkę na zajęciach no i od razu lepiej... dziś normalnie jak młody bóg!
Gosia... No bo mnie towarzystwo taksą zabierało, a z pewnych względów musiałem ich pilnować...
Możemy się umówić w tygodniu na moment to się pożegnam odpowiednio...
Sinar - pikantne szczegóły? No to przecie Happy już na mnie sznur kręci (chociaż może mam u Happy fory bo od Case'a Ją uwolniłem ).
Kiti - no co Ty? Taka wysportowana, zgrabna niewiasta miała by się zmęczyć kilkoma tańcami? Ech... Kokietka
Magdusia -> życzę powodzenia w wysypianiu się!
Ogólnie - po takim weekendzie ten tydzień musi być super!