SGZ 1 B, prace domowe z 3.12 ??

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
maykel
Nowy(a)

SGZ 1 B, prace domowe z 3.12 ??

Post autor: maykel » 04 gru (pn) 2006, 12:23:06

Czy ktoś móglby mi napisac, co działo się na zajęciach w niedzielę 3 grudnia?Musiałem wyjechać w weekend, a nie chce być do tyłu.

Najbardziej interesuje mnie jaka jest praca domowa z Photoshopa o 8:30, z Kompozycji brył i płaszczyzn w grupie średnio zaawansowanej (B) i reklamy zewnętrznej (jeżeli coś było zadane).

Dajcie też znać co było na reklamie TV i na Podstawach działań plastycznych u Agnieszki

Z góry dzięki
...mam nadzieję, że ktos odpisze

Folen
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Folen » 04 gru (pn) 2006, 13:07:12

Ja odpowiem :twisted:
Więc na photoshopie też niestety nie byłam i liczę, że ktoś napisze co jest zadane :)
Z Kompozycji Brył i Płaszczyzn musisz oddać tą swoją kompozyjcę, którą losowaliśmy ostatnio i zrobić ten pkt drugi co masz go na losie.
A teraz mamy zrobić na sześcianie autoportret w czerni i bieli akcentowany kolorem.
Z Reklamy Zewnętrznej trzeba już oddawać Twin, a za mc Reklama z planem "0", ale już za 2 tyg możesz przynieść do konsultacji jeśli masz pomysł.
Na Reklamie Tv był język filmu..
Jakbyś potrzebował szerszego wyjaśnienia to napisz 8)

maykel
Nowy(a)

Post autor: maykel » 04 gru (pn) 2006, 14:31:40

dzięki bardzo :D

sto pytań do...
jeżeli możesz to napisz coś więcej o autoportrecie na szescianie, bo trochę nie czaję. to ma byc na jednym z boków sześcianu?jakieś wymiary są podane czy dowolne?czemu nie na zwyczajnej kartce?i czy to może być autoportret uproszczony?i co oznacza "w czerni i bieli akcentowany kolorem"?sześcian ma być biały?i wiesz takie inne szczegóły

a tak poza tematem to "open door" trochę słabawe jest moim zdaniem.tylko Good enough mi się podoba właściwie :twisted:

maykel
Nowy(a)

Post autor: maykel » 11 gru (pn) 2006, 18:45:09

koleżanka wiecej się nie odezwał, więc może ktoś inny może podać więcej szczegułów??

byłbym wdzięczny i w ogole

surprise...
Nowy(a)

Post autor: surprise... » 11 gru (pn) 2006, 19:40:41

z tym szescianem chodzi o to że,. musisz na kazdym kwadracie narysowac cos co sie kojarzy z Tobą, ma byc czarno biale i np. zakcentuj kolor Twoich oczu..:) i takie tam pierdoły, mozesz równiez uzyc faktur(np.odcisk Twojego buta jezeli jest charakterystyczny) tło oczywiscie biale.. i chyba to wszystko ;)

Folen
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Folen » 12 gru (wt) 2006, 12:07:52

Koleżanka się nie odezwała bo ma problemy z kompem :( A z forum się nie wylogowała.

A na photoshopa jesli chodzisz trzeba zrobić te fotmontaże, te co były też 3 tyg temu, czyli ciężarówka, łódka itp..

A "The Open Door" jest świetne moim zdaniem :twisted: A wersja live to już wogóle wymiata :twisted: I lepiej nie pisz nic na nie bo się nie dowiesz więcej nic o pracy domowej, ktoś powiedział, że jestem faszystką Evane i chyba to prawda :twisted: :P :twisted: 8)

maykel
Nowy(a)

Post autor: maykel » 12 gru (wt) 2006, 16:39:17

dobra dobra :D

Open Door?? Płyta roku!! :wink: (a live nie słyszałem, więc się nie wypowiadam)

a z tym photoshopem to dokładnie taka sama praca domowa? w sensie przesunięto termin? czy trzeba coś bardziej zmontować?

i jeszcze jedno pytanie do tego sześcianu: jakieś konkretne wymiary?

Folen
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Folen » 13 gru (śr) 2006, 10:16:08

No właśnie, thnx :lol:

Z photoshopa nic dodatkowego nie trzeba, tylko to co było, więc chyba termin przesunięty.

A szcześcian ma mieć wymiary takie jakie chcesz, czyli całkowita dowolność :D

ODPOWIEDZ