Kiedy dostaniemy plan na nowy semestr?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
Kiedy dostaniemy plan na nowy semestr?
Chciałam zapytać czy plan na nowy semestr dostaniemy jeszcze przed feriami czy już po. Wiele osób z którymi rozmawiałam (w tym ja) musi wiedzieć jak najwczesniej jaki będzie przyszły plan żeby dopasować resztę zajęć bądź pracę. Dostaniemy więc plany do przemyślenia na ferie czy nie da rady?? PoZdRaWiAm
-
- Zaczyna działać
ha! a ja wiem!?:) tzn nie powinnam wiedzieć ,ale... no więc, z tego co mi wiadomo i z tego co już przeżyłam w WSR to plan zapewne dostaniemy po feriach, czyli Aniu jak jesteś poniedziałkowa to przychodzisz na 8,30 i dowiadujesz się jakie masz zajęcia zapewne do 17 i dostajesz plan na reszte dni... analogicznie tak samo jest z wtorkowymi chyba ze dziwnym trafem przypadkiem plan pojawi się wcześniej w necie....
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Kiedy dostaniemy plan na nowy semestr??
Walczę. Chciałbym mieć spokojne ferie w Zakopanem.a_anka pisze:Dostaniemy więc plany do przemyślenia na ferie czy nie da rady?? PoZdRaWiAm
-
- Ekspert
Re: Kiedy dostaniemy plan na nowy semestr??
zdecydowanie Slawku potrzebujesz spokojnych feriiwojtkowski pisze:Walczę. Chciałbym mieć spokojne ferie w Zakopanem.a_anka pisze:Dostaniemy więc plany do przemyślenia na ferie czy nie da rady?? PoZdRaWiAm
walcz dzielnie!
-
- Loża WSR
z tym ze nie koniecznie. cos czuje ze bedzie tak jak w poprzednim niz konczacy sie wlasnie semestr. tzn ze obowiazkowe zajecia beda tez jakies w inny dzien, zamiast w poniedzialek na ost. godzinie..Ollo pisze:... przychodzisz na 8,30 i dowiadujesz się jakie masz zajęcia zapewne do 17 i dostajesz plan na reszte dni... analogicznie tak samo jest z wtorkowymi chyba ze dziwnym trafem przypadkiem plan pojawi się wcześniej w necie....
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Ekspert
Spójrz łaskawie na datę mojego postu Napisałam go w sobotę, a nie byłam wtedy na uczelni. Wczoraj jak tylko weszłam na uczelnie odebrałam plan, wiec już go posiadam, najpierw spojrz na datę, przemyśl wszystko i zastanów się, czy jest sens naskakiwać na biednych pierwszoroczniaków [/img]zielonyszerszen pisze:oSHka obudz się jeżeli jeszcze nie masz planu to poszukaj w grupach zaocznych.
-
- Loża WSR