Będzie kiedyś Szatnia u nas w szkole ????
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
podejrzenia
Co so uwag....to widzę, że zbiera się więcej osób, które mają podobne zdanie do mojego jeżeli chodzi o sens istnienia forum...!!!
Nikogo nie oskarżałam, tylko zapytałam w wątku ropoczynającym ten temat...Czy będzie kiedyś u nas szatnia....
no i posypało się :
wątki tranu, tabletek w przedszkolu, skarg do dyrekcji...
Powiem szczerze, że znudził mnie ten temat....i od jakiegoś czasu przyglądam się na jakie inne absurdalne tematy on zejdzie...
Wychodzi na to, że nie można na tym forum o nic zapytać...na nic się *poskarżyc*...
cały urok...
Nikogo nie oskarżałam, tylko zapytałam w wątku ropoczynającym ten temat...Czy będzie kiedyś u nas szatnia....
no i posypało się :
wątki tranu, tabletek w przedszkolu, skarg do dyrekcji...
Powiem szczerze, że znudził mnie ten temat....i od jakiegoś czasu przyglądam się na jakie inne absurdalne tematy on zejdzie...
Wychodzi na to, że nie można na tym forum o nic zapytać...na nic się *poskarżyc*...
cały urok...
-
- Początkujący(a)
paranoja
Po pierwsze nie jestme obrażalska...proszę zobaczyć jakie były chamskie komentarze na mój post....a potem pisać, że się obrażam...
po drugie
to jest chyba lekka przesada abym to ja myslała gdzie ma być sztania...nie ja odpowiadam za jej brak !!!
to raczej obowiązek władz...aniżeli mój....
no coraz lepsze widzę pomysły....
może ktoś zamknie ten wątek...bo...ufff
po drugie
to jest chyba lekka przesada abym to ja myslała gdzie ma być sztania...nie ja odpowiadam za jej brak !!!
to raczej obowiązek władz...aniżeli mój....
no coraz lepsze widzę pomysły....
może ktoś zamknie ten wątek...bo...ufff
-
- Loża WSR
Re: paranoja
może zamknij ten wątek jak z Panią co krzyczy na Nas na zajęciach rysunku.annas55 pisze:
może ktoś zamknie ten wątek...bo...ufff[/b]
-
- Nowy(a)
Nie sądzę żeby Władze chciały nam uprzykrzyć życie, skrywając przed nami tajemnicze miejsce gdzie mogłaby być szatnia..Pomysł z szafkami wydaje mi się okej i całkiem realny,nawet na korytarzu przy salach info zamiast stołów można by spróbować (u mnie w lo tak było, pod koniec szkoły każdy oddawał kluczyk i system się sprawdzał), zawsze można porozmawiać z Dyrekcją.
Ale nawet jeśli nie to to jakoś przeżyjemy,nie jest to chyba jakaś straszna sytuacja, naprawdę nie rozumiem dlaczego tu tak nerwowo się zrobiło. Rozmowa rozmową, ale na spokojnieeee.
pozdrawiam
Ale nawet jeśli nie to to jakoś przeżyjemy,nie jest to chyba jakaś straszna sytuacja, naprawdę nie rozumiem dlaczego tu tak nerwowo się zrobiło. Rozmowa rozmową, ale na spokojnieeee.
pozdrawiam
-
- Ekspert
Szczerze, to nic sie nie da chyba poradzić na brak szatni, nie ma po prostu miejsca.. Gdyby było, to na pewno by była i szatnia. Szkoda poświecac jakąś salę pod szatnie, a metraz jest za mały by gdzieś wcisnąć wieszaki. Zostaje tylko sala 5, ale tak na końcu sali.. troszkę dziwnie. Moze z czasem się coś zmieni, np tak jak u mnie na dziennych - ja już kończe, co roku narzekałam na konieczność zbierania wpisów, a obecny pierwszy roczek ma v-indeksy i nie musi stac w kolejkach na dyżurach zeby dostac wpisik Wiec, pewnie i tu tak bedzie Za 1,5 roku będzie szatnia, automat z zupkami, stołówka itd
-
- Loża WSR
Re: paranoja
Komunikat z WSR :annas55 pisze: może ktoś zamknie ten wątek...bo...ufff[/b]
,,Z powodu awarii kaloryferów spowodowanej mroźna zimą szatnia będzie nieczynna do odwołania.
Za utrudnienia przepraszamy i postaramy się jak najszybciej usunąć usterkę"
-
- Zadomowił(a) się
-
- Zadomowił(a) się
-
- Loża WSR