Kiedy dostaniemy plan na nowy semestr?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Wyrocznia WSR
Halunia, Merkuria jak tylko dostaniemy coś to wprowadzimy na forum! Na razie jest to co widać na forum Ogłoszenia dla Słuchaczy WSR. Także do szkoły nie ma co po to jechać. A poza tym wersja ksero dostępna będzie od poniedziałku jak powróci SW i nam ją da. A że ma kilka pierwszych zajęć to sądzę, że dopiero jakoś po południu...
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
przepraszam Zielony, ale nie mam pretensji do sekretariatu bo to przecież nie Wasza wina i nigdzie tego nie napisałam. mówiłam o szkole jako o ogóle a jeśli poczułeś się dotknięty to przepraszam
Sławek, mógłbyś w koncu dostarczyć plan? bo ferie się kończą a miał on być już wcześniej. to irytujace.
Halski, myślałbykto, że się czepiasz...
Sławek, mógłbyś w koncu dostarczyć plan? bo ferie się kończą a miał on być już wcześniej. to irytujace.
Halski, myślałbykto, że się czepiasz...
-
- Wyrocznia WSR
-
- Loża WSR
o lol :FHappy pisze: Halo!
raczek, raaczeek moja droga. i nikt sie we mnie nie podkochuje. bo jak ktos mnie darzy uczuciem to ja o tym wiem, a tak w tajemnicy to niewiem zeby ktos sie podkochiwałHappy pisze: A Gdynia to zawsze Rybka-Marudka była, za to tak wielu chłopaków się wniej podkochuje...
i czemu marudka? bo wymagam?
-
- Wyrocznia WSR
A widzisz wszyscy wymagają, ale nie wszyscy marudkują!
No cóż robiłam co mogłam, nagrałam się na zakopiańską pocztę głosową, ale nie uzyskałam do tej pory informacji zwrotnej! A zaraz zmierzam już w stronę wyjścia... Także może jutro będę miała dla Was lepsze wieści. No chybą, że prosto z Zakopca pojawią się tu dziś!
No cóż robiłam co mogłam, nagrałam się na zakopiańską pocztę głosową, ale nie uzyskałam do tej pory informacji zwrotnej! A zaraz zmierzam już w stronę wyjścia... Także może jutro będę miała dla Was lepsze wieści. No chybą, że prosto z Zakopca pojawią się tu dziś!
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Info o publikacji planu cd
Czwarta część planu zajęć (zajęcia dodatkowe) na semestr wiosenno-letni 2006/2007 dla grup dziennych została opublikowana na forum Ogłoszenia dla Słuchaczy WSR.