Same pozytywy! :D
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Loża WSR
Same pozytywy! :D
a może warto założyć temat, gdzie każdy z nas będzie mógł napisać co go cieszy, bawi, co sprawia mu większą/mniejszą przyjemność czy to w teraźniejszej chwili czy w sensie ogólnym w jego życiu? Jesli doświadczycie czegoś pozytywnego, dowiecie się o czymś ciekawym i radosnym, chciecie się podzielić tym co osiągnęliście dziś albo czemu macie świetny humor to piszcie !!!! :)
temat założyłam częściowo zainspirowana pewnym zdaniem z zajęć Moniki Pazik- z copywritingu
mnie na przykład dziś niezwykle cieszy ładna pogoda
cieszy mnie właściwie wolny dzień
cieszy mnie, że moje mieszkanie jest coraz bliżej mnie
cieszy mnie, że już niedługo jadę do domku na kilka dni
a co Was cieszy?
temat założyłam częściowo zainspirowana pewnym zdaniem z zajęć Moniki Pazik- z copywritingu
mnie na przykład dziś niezwykle cieszy ładna pogoda
cieszy mnie właściwie wolny dzień
cieszy mnie, że moje mieszkanie jest coraz bliżej mnie
cieszy mnie, że już niedługo jadę do domku na kilka dni
a co Was cieszy?
-
- Loża WSR
No Monika to tak na kazdych zajeciach Ale to mi sie podoba na jej zajeciach ze nie tylko na temat ale tez o higienie zycia/pracy i pozytywnym nakrecaniu sie
Cieszy mnie ze powstal ten temat bo jak juz pisalem potrzebna jest jakas przeciwwaga dla jednego takiego topiku o wnerwianiu na codzien
Cieszy mnie ze zyje i oddycham bo mam jeszcze pare spraw do zalatwienia na tym swiecie
Cieszy mnie ze dzis rano jest tak pieknie jasno widno bo to samo tak juz czlowieka nastraja pozytywnie. No i czuje sie wiosna ktora nadchodzi wielkimi krokami
Cieszy mnie ze powstal ten temat bo jak juz pisalem potrzebna jest jakas przeciwwaga dla jednego takiego topiku o wnerwianiu na codzien
Cieszy mnie ze zyje i oddycham bo mam jeszcze pare spraw do zalatwienia na tym swiecie
Cieszy mnie ze dzis rano jest tak pieknie jasno widno bo to samo tak juz czlowieka nastraja pozytywnie. No i czuje sie wiosna ktora nadchodzi wielkimi krokami
-
- Loża WSR
Ej dziewczyny bez takich fermentow Bo zaraz tu 5 innych osob napisze ze kiepsko spalo. Jak same pozytywy to same pozytywy
Ja sie ciesze bo dzisiaj przyleciala moja siostra z Wloch. Malo tego jutro jest impreza bo akurat ma urodzinki Stesknilem sie bo ostatni raz widzialem ja pol roku temu na slubie. Dobrze ze ja mezus puscil przynajmniej na tydzien do Polski
A i jeszcze teraz jakas niebianska muzyczka leci u mnie z di.fm
Ja sie ciesze bo dzisiaj przyleciala moja siostra z Wloch. Malo tego jutro jest impreza bo akurat ma urodzinki Stesknilem sie bo ostatni raz widzialem ja pol roku temu na slubie. Dobrze ze ja mezus puscil przynajmniej na tydzien do Polski
A i jeszcze teraz jakas niebianska muzyczka leci u mnie z di.fm
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
-
- Bywalec