bardzo przydałoby mi się takie cudo
co prawda udalo mi sie ostatnio zainstalowac corela, zamienic cdr w eps'a i odinstalowac corela w niecale 10 minut
ale to i tak jest o 10 minut corela na dysku za dlugo
takze, jesli ktos ma pomysl / patent jak zamieniac .cdr w .eps, bez corela, bardzo prosze o odpowiedz
konwerter z formatu .cdr do .eps :)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
-
- Bywalec
-
- Nowy(a)
no nie działa niestety... moze i jpg'a potrafi zamienic w gifa ale cdr'a nawet nie otworzy...
i tak corela używam tylko do konwertowania cdr do eps bo zdaje się, że do niczego innego ten program się nie nadaje
ja chce tylko mały programik, który magicznym sposobem oszczędzi mi instalowania kilkuset megabajtów corela, służącego mi tylko do zamiany cdr'ów w cywilizowane formaty... czy to naprawdę tak dużo?... czy ja jestem zbyt wymagający?
i tak corela używam tylko do konwertowania cdr do eps bo zdaje się, że do niczego innego ten program się nie nadaje
ja chce tylko mały programik, który magicznym sposobem oszczędzi mi instalowania kilkuset megabajtów corela, służącego mi tylko do zamiany cdr'ów w cywilizowane formaty... czy to naprawdę tak dużo?... czy ja jestem zbyt wymagający?
-
- Nowy(a)
no ja też przetrząsając fora znalazłem tylko płacz i zgrzytanie zębów
a do wszystkich używających corela apeluję, by eksportowali swoje prace do "czytelnych" formatów takich jak eps...
to że wy cierpicie pracując na tej niedoróbce nie oznacza, że musicie skazywać wszystkich innych na te same męki...
a do wszystkich używających corela apeluję, by eksportowali swoje prace do "czytelnych" formatów takich jak eps...
to że wy cierpicie pracując na tej niedoróbce nie oznacza, że musicie skazywać wszystkich innych na te same męki...