jak opublikować książke??
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
jak opublikować książke??
jesli ktoś wie to prosze o pomoc bardzo mi na tym zależy!!
-
- Loża WSR
Zalezy co rozumiesz pod pojeciem opublikowac i jaki masz cel. Czy chodzi o 1 egzemplarz ktory postawisz sobie na polke czy tez chcesz podzielic sie tym ze swiatem, ba a moze nawet zyskac slawe i pieniadze
Najprosciej wydac samemu wlasnym suptem w niewielkiej ilosci egzemplarzy. Bo nikt nie da nam gwarancji ze wydawnictwo nas zauwazy i w koncu zlituje sie nad naszym talentem. Ot po prostu pojsc do drukarni i sie zapytac. Kilka lat temu wlasnie w ten sposob trafil w moje rece tomik wierszy pewnego starszego pana ktory podarowal mi go w autobusie Sek w tym ze taki sposob troszke kosztuje. Ale mozna np:
- poskladac na komputerze a pozniej zaniesc do introligatora
- wydac e-booka i umiescic go na stronie internetowej
- skorzystac chocby z serwisu www.lulu.com/en lub podobnego
Najprosciej wydac samemu wlasnym suptem w niewielkiej ilosci egzemplarzy. Bo nikt nie da nam gwarancji ze wydawnictwo nas zauwazy i w koncu zlituje sie nad naszym talentem. Ot po prostu pojsc do drukarni i sie zapytac. Kilka lat temu wlasnie w ten sposob trafil w moje rece tomik wierszy pewnego starszego pana ktory podarowal mi go w autobusie Sek w tym ze taki sposob troszke kosztuje. Ale mozna np:
- poskladac na komputerze a pozniej zaniesc do introligatora
- wydac e-booka i umiescic go na stronie internetowej
- skorzystac chocby z serwisu www.lulu.com/en lub podobnego