Grafika???:)))
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Grafika???:)))
Czy mógłby mi ktoś napisać jak wygląda u was studiowanie grafiki w trybie zaocznym bo ponieważ bardzo mnie to i nteresuje i jestem właśnie zainteresowany waszą Szkołą i chciałbym się w niej uczyć
-
- akademiareklamy.edu.pl
-
- Nowy(a)
Jestem poprostu ciekaw jak dokładnie u was wygląda ta grafa Uwielbiam grafikę i mam już na koncie parę posterów zrobionych i prace za które nawet nagrody sie dostało a także loga. Bardzo mnie to interesuje i chciałbym tą wiedzę u was poszerzać. A z czasem jakąś firmę otworzyć. Nie mogę się już doczekać jak zacznę u was studiować. Najpierw mnie czeka jeszcze maturka którą trzeba zdać Ale będzie dobrze. Pozdrawiam wszystkich !!!
-
- Ekspert
polecam grafike- sama ucze sie tej specjalizacji. Jesli chcesz sie czegos nauczyc to raczej sie nauczysz- to zalezy tylko od Twojego zaciecia i ambicji. Jesli zalezy Ci tylko na przesliznieciu sie- ze slabymi ocenami ale uda Ci sie to. Ja np sie staram i komp to ostatnio moje drugie zycie. Wiesz, ja mialam niewielkie doswiadczenie z grafika- Ty piszesz ze masz
calkiem spore...
ALE I TAK MI SIE WYDAJE ZE TO WSZYSTKO ZALEZY TYLKO I WYLACZNIE OD CHECI UCZESZCZAJACEGO NA TE ZAJECIA.
calkiem spore...
ALE I TAK MI SIE WYDAJE ZE TO WSZYSTKO ZALEZY TYLKO I WYLACZNIE OD CHECI UCZESZCZAJACEGO NA TE ZAJECIA.
-
- Nowy(a)
Wielkie dzięki za info no mi zależy na tym żeby jeszcze bardziej poszerzyć moją wiedzę na temat grafy bo mnie to bardzo bardzo interesuje. Już niedlugo mam zakończenie roku 30 kwietnia i zostanie już tylko parę dni do maturki. W maju przyjade do was zobaczyć jak wygląda wasz budyneczek no i zapisać się Pozdrówki