Sobota 7 lipca (07/07/07)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Sobota 7 lipca (07/07/07)
Chcialam zapytac odnosnie konca roku i wreczenia dyplomow...bo w sumie to juz w ta sobote ma to sie odbyc czy tak? Jakies szczegoly?:)
-
- Nowy(a)
Sobota 7 lipca
ee..no wlasnie, jakies konkerity by sie przydaly.... :>
-
- Wyrocznia WSR
No kochane moje dzieci. Na dyplomy to możecie poczekać nawet ze dwa miesiące. Tyle OKE ma czasu na podliczenie Was i wystawienie. U mnie to się odbywa krócej. Jak tylko zakończą się negocjacje i dostanę wyniki to w dwa tygodnie wystawię Wam świadectwa! A jeśli chodzi o dyplomy specjalizacyjne to nawet już są wystawione!
A co do imprezy to ja nic nie wiem na jej temat. Nic nie słyszałam. Poczekajmy aż nasz zawiadujący stacja impreza zakończeniowa roku powróci znad morza. A to już jutro!
A co do imprezy to ja nic nie wiem na jej temat. Nic nie słyszałam. Poczekajmy aż nasz zawiadujący stacja impreza zakończeniowa roku powróci znad morza. A to już jutro!
-
- Nowy(a)
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
No przyznam ze juz cos pare miesiecy temu i to na forum czytalem o takiej imprezie na zakonczenie roku. I to nie o planach tylko praktycznie o konkretnej dacie. Nie bede sie upieral ze to pisala Happy lub Slawek (bo nie moge tego znalezc na forum). Ale pamietam ze pochodzilo to z dosc wiarygodnego zrodla. A skoro i kilka innych osob slyszalo to pewnie jest cosik na rzeczy. Inna sprawa to frekwencja jaka moze byc na tej imprezie... Chociaz pamietam pare lat wstecz pierwszy wypad do New Deepa (w lipcu) i bylo calkiem tloczno i przyjemnie
-
- Wyrocznia WSR
No to dziwne Iwi bo nie wiem kiedy SW o tym trąbił bo nikt z moich "tajnych agentów" o tym nie słyszał ani na zajęciach ani na przerwach. No była taka informacja na kalendarzach roku wywieszona stąd pewnie ta data w Waszych główkach. Ale ponieważ nikt nie naciskał Sławexa to może on uznał że nie chcecie się bawić.
Tak Si imprezka w New Deepie była naprawdę niezapomniana mimo muzyki. Nawet niektórzy mają po dziś dzień fotki na gronie!
No ale nic to SW dziś wraca pytajcie się Go.
Szkoda tylko, że niektórzy mają już całkiem inne plany....
Tak Si imprezka w New Deepie była naprawdę niezapomniana mimo muzyki. Nawet niektórzy mają po dziś dzień fotki na gronie!
No ale nic to SW dziś wraca pytajcie się Go.
Szkoda tylko, że niektórzy mają już całkiem inne plany....
-
- Bywalec
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Zdziebko pesymizmu czyli wrozenie z fusow
Wg mnie po ptokach jest. Realny termin to jest teraz. A czasu jest b. malo. Do tego w najblizsze 2 weekendy jakowes konkurencyjne dźamprezy sie odbywaja. Nie mowiac juz ze ludzie prawie na wakacjach. Ergo szykujcie sie na pazdziernik Choc moze jakas Wredna Malpa powiedziala by ze raczej na luty