Jaki aparat cyfrowy????
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Jaki aparat cyfrowy????
Witam wszystkich serdecznie
Mam małe pytanko do osób , które znają się na aparatach cyfrowych: Jakiej firmy aparat mi polecicie? Jakiej firmy są najlepsze aparaty?
Chce zakupić aparat cyfrowy do ani zaawansowanej ani nie amatorskiej fotografii. Aparat będzie mi potrzebny i do zdjęć do internetu i bede mieć warszaty foto w przyszłym semestrze.
Proszę o odpowiedź osób, które się na tym znają?
Pozdrawiam
Mam małe pytanko do osób , które znają się na aparatach cyfrowych: Jakiej firmy aparat mi polecicie? Jakiej firmy są najlepsze aparaty?
Chce zakupić aparat cyfrowy do ani zaawansowanej ani nie amatorskiej fotografii. Aparat będzie mi potrzebny i do zdjęć do internetu i bede mieć warszaty foto w przyszłym semestrze.
Proszę o odpowiedź osób, które się na tym znają?
Pozdrawiam
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
ja mam juz drugiego canona i nie narzekam ani teraz, ani nie narzekalam, jak mialam ten pierwszy. teraz mam a710 is, wczesniej to byl a520. generalnie jesli chcesz kompakt, to naprawde doradzam Ci canona, ale tak naprawde zobaczysz, ze co odpowiedz, to tu bedzie inna. sa fani canonow, sa nikonow, sa jeszcze innych. moje skromne zdanie jest takie, ze canon robi naprawde porzadne kompakty.
ale moge Ci jeszcze doradzic sklep - zadne tam euro rtv, tylko fotojoker
ale moge Ci jeszcze doradzic sklep - zadne tam euro rtv, tylko fotojoker
-
- Nowy(a)
-
- WSR Guru
w tej cenie uważam najlepsza opcją jest Fuji s9600
http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/104344_techniczne
http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/104344_techniczne
-
- WSR Guru
-
- Nowy(a)
w porzadku, ale mi i tak odpowiadaja kompakty canona. rowniez bym sie mogla powolac na opinie moich kilku znajomych fotografow, ktorych sie radzilam, zanim kupilam pierwszy aparat, ale po co? jednemu pasuje canon, drugiemu fuji, trzeciemu komorka.
niech bedzie nawet, ze nie mysle, gdyz naprawde nie mam nic do zarzucenia, a wrecz jestem bardzo zadowolona z uzytkowania kompaktow canona. wiecej, wiele osob ogladajac moje zdjecia nie dowierzalo, ze sa zrobione kompaktem - bynajmniej sie tutaj nie chwale, ale dla mnie to tez jest jakas rekomendacja takich a nie innych produktow tej marki.
niech bedzie nawet, ze nie mysle, gdyz naprawde nie mam nic do zarzucenia, a wrecz jestem bardzo zadowolona z uzytkowania kompaktow canona. wiecej, wiele osob ogladajac moje zdjecia nie dowierzalo, ze sa zrobione kompaktem - bynajmniej sie tutaj nie chwale, ale dla mnie to tez jest jakas rekomendacja takich a nie innych produktow tej marki.