Sobota 7 lipca (07/07/07)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Wielka Impreza WSR
Wielka Impreza Warszawskiej Szkoły Reklamy
na zakończenie roku szkolnego 2006/2007
odbędzie się szczęśliwego dnia 07/07/07,
w sobotę, w godz. 20:00-....
w Klubie No 22 na Ursynowie
(ul. Jastrzębowskiego 22).
Zapraszamy przede wszystkim tegorocznych Absolwentów (dostaniecie prywatne dyplomy WSR przez co uroczyście nadany Wam będzie tytuł Projektanta Kampanii Reklamowych w odpowiedniej specjalności), ale też oczywiście dawniejszych Absolwentów i Uczniów oraz obecnych Słuchaczy wraz z osobami towarzyszącymi.
Liczba miejsc ogranicznona. Zapisy do piątku 06/07/2007 pod numerem telefonu (22) 855 00 50. Kto chce być pierwszy na liście gości?
na zakończenie roku szkolnego 2006/2007
odbędzie się szczęśliwego dnia 07/07/07,
w sobotę, w godz. 20:00-....
w Klubie No 22 na Ursynowie
(ul. Jastrzębowskiego 22).
Zapraszamy przede wszystkim tegorocznych Absolwentów (dostaniecie prywatne dyplomy WSR przez co uroczyście nadany Wam będzie tytuł Projektanta Kampanii Reklamowych w odpowiedniej specjalności), ale też oczywiście dawniejszych Absolwentów i Uczniów oraz obecnych Słuchaczy wraz z osobami towarzyszącymi.
Liczba miejsc ogranicznona. Zapisy do piątku 06/07/2007 pod numerem telefonu (22) 855 00 50. Kto chce być pierwszy na liście gości?
-
- Nowy(a)
IMPRESSSSSKA??? :)
No nareszcie
SławeX, oczywiście zawitam I to napewno nie sama
Zapisz: Kasię Kądziele, Anetę Kryszak, Piotrka Strzałe, Kota , Wojusia Sobote, Bogusie Baryzcka,Piotrka Szura, Karoline Jankie, no i mnie, of kors Ize IZU Olszewska
SławeX, oczywiście zawitam I to napewno nie sama
Zapisz: Kasię Kądziele, Anetę Kryszak, Piotrka Strzałe, Kota , Wojusia Sobote, Bogusie Baryzcka,Piotrka Szura, Karoline Jankie, no i mnie, of kors Ize IZU Olszewska
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
W poszukiwaniu straconego czasu
na szczęście możesz w sobotę dużo nadrobić zresztą jak wyglądałaby uroczystość balowa WSR bez Miss szkołyMysha pisze:dżem dobry
chyba sporo mnie ominęło ostatnio i nie ostatnio
-
- Ekspert
hehe no niestety będzie bez zeszłorocznej MISS
W sobotę wieczorkiem już będę nad naszym polskim morzem.
No ale ponieważ mój znajomego będzie uczęszczał do WSRu więc myślę że wraz z początkiem roku szkolnego razem z nim się do Was wybiorę.. w ramach odwiedzin ma się rozumieć
NIe zapomnijcie tylko robić fot na imprezce, a potem umieścić ich tutaj na stronie!
W sobotę wieczorkiem już będę nad naszym polskim morzem.
No ale ponieważ mój znajomego będzie uczęszczał do WSRu więc myślę że wraz z początkiem roku szkolnego razem z nim się do Was wybiorę.. w ramach odwiedzin ma się rozumieć
NIe zapomnijcie tylko robić fot na imprezce, a potem umieścić ich tutaj na stronie!