Sobota 7 lipca (07/07/07)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Numer 74
Numer 74.kloss pisze:proszę o dopisanie do listy jeszcze BARTEK GAMRACY. dziex.
Szczęśliwe numerki 151 i 152 (blisko siebie).ver pisze:i jeszcze dwie osoby: Piotr Boguta i Ola Janowska
Numerki 153 i 154.cokolwiek pisze:Heja, eni plejses left? Jeśli tak to prosiłbym o dopisanie Bartka Lesiakowskiego i Maćka Błażejewskiego. Jeśli nie, to nie
Ostatnio zmieniony 07 lip (sob) 2007, 15:24:13 przez s_wojtkowski, łącznie zmieniany 2 razy.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O kombinowaniu
Zamykamy listę. Jadę ją zawieżć do klubu. Jeśli ktoś się nie zdążył zapisać, a chce przyjść - proszę o kontakt z sekretariatem (22) 855 00 50 lub do mnie na komórkę. Może damy radę coś wykombinować.
-
- Loża WSR
Halo a ja juz w bazie . Od 2 min gram w pokerka
Dziekuje calemu towarzystwu za zabawe
Co do strony kulinarnej bigos i salatki u Kaliego pierwsza klasa Zreszta kurczaczek w "22" tez bardzo dobry. Mila niespodzianka (dla miesozernych oczywiscie ) A mysle ze i muzyka potrafila zaspokoic nawet najbardziej wyrafinowane gusta
Niestety parkietu w 22 nie zdarzylem wyprobowac bo wyszlismy (ale u Kaliego niezla przyczepnosc byla )
Dziekuje calemu towarzystwu za zabawe
Co do strony kulinarnej bigos i salatki u Kaliego pierwsza klasa Zreszta kurczaczek w "22" tez bardzo dobry. Mila niespodzianka (dla miesozernych oczywiscie ) A mysle ze i muzyka potrafila zaspokoic nawet najbardziej wyrafinowane gusta
Niestety parkietu w 22 nie zdarzylem wyprobowac bo wyszlismy (ale u Kaliego niezla przyczepnosc byla )
-
- Wyrocznia WSR
Halo a ja JESZCZE nie poszłam spać. Biję rekordy wytrzymałości. Najlepiej by mi się zasnęło jak dziadzia siedział przy mnie a jak poszedł to już gorzej...
Si jeśli chodzi o parkiet w 22 to uwierz mi był rewelacyjny i nawet ja się skusiłam choć nie umiem tańczyć. Widocznie było bardzo źle bo szybko mnie z tego parkietu ściągnęli...
Kali, ale Ty się śliczny obudziłeś. Toż to szok! Naprawdę przystojniacha z Ciebie... (chodzi o avatar oczywiście )
Si jeśli chodzi o parkiet w 22 to uwierz mi był rewelacyjny i nawet ja się skusiłam choć nie umiem tańczyć. Widocznie było bardzo źle bo szybko mnie z tego parkietu ściągnęli...
Kali, ale Ty się śliczny obudziłeś. Toż to szok! Naprawdę przystojniacha z Ciebie... (chodzi o avatar oczywiście )
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
No za bigosik to zwłaszcza wielkie brawa A co do "kuraka" w No22 to powiedział bym, że nie tyle dla mięsożernych co przede wszystkim ptakożernychsinar pisze:Co do strony kulinarnej bigos i salatki u Kaliego pierwsza klasa Zreszta kurczaczek w "22" tez bardzo dobry. Mila niespodzianka (dla miesozernych oczywiscie )
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Prośba o komentarze
Jeśli komuś smakowało albo po prostu dobrze się w Klubie No 22 bawiło - autorzy strony
http://www.pora.pl/venue/no_22
proszą o krótkie komentarze.
http://www.pora.pl/venue/no_22
proszą o krótkie komentarze.
-
- Nowy(a)