Kiedy świadectwa?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
pytanko....hahahahahahhaa
zupełnie niezłośliwe...pytanko...kiedy dostaniemy świadectwa ukończenia szkoły?
To chyba dosyć ważne info:)
Thx za odpo
To chyba dosyć ważne info:)
Thx za odpo
-
- Wyrocznia WSR
-
- Początkujący(a)
no no ta ta
no no...ale mnie przecie ino chodzi o takie z foteczka jak z podstawowki,gdie sa mega ocenki i te kolorowe pachony(ahahahah)...no bez pachonow ,ale takie swiadectwo ze skzoly ,a nie z OKEowców...czy takie to w ogole dostaniemy??
-
- Początkujący(a)
Kiedy świadectwa?
muszę to wiedzieć,bo muszem zdzielac jakies supo supo miejscówkie na sciance działowej:)
-
- Początkujący(a)
wszystko przez ta pogode
no no ta ta...rzeczywiście...pytanko dzisiaj szczególnie śpiące:)wszystkim wpisać 5 i 6 od góry do dołu i będzie gites majonez:)
-
- Początkujący(a)
oj tam aj tam
to bardzo złożona wypowiedź....nie jestem dzisiaj w nastroju żeby tłumaczyć
-
- Wyrocznia WSR
Nie ma takiej możliwości żeby jakieś dobre ocenki wpisać jak ich nie ma. I nic nie będę wpisywać innego niż będzie w indeksie. Trzeba się było uczyć w ciągu nauki w szkole a nie bimbać sobie i teraz chcieć 5 i 6. A teraz czekam na "ciche" zmiany to zasiądę. Poem podpisy psora i już.
Pytanko a o co caman w Twoim nowym topiku w temacie "pst"?
Pytanko a o co caman w Twoim nowym topiku w temacie "pst"?
-
- Wyrocznia WSR
Re: oj tam aj tam
Dobrhe, dobrhe. Dajesz pytanko, dajesz!hajcekk pisze:to bardzo złożona wypowiedź....nie jestem dzisiaj w nastroju żeby tłumaczyć
-
- Początkujący(a)
muszę to wiedzieć,bo muszem zdzielac jakies supo supo miejsc
muszę to wiedzieć,bo muszem zdzielac jakies supo supo miejscówkie na sciance działowej:)... TJ.:)informacje te są dla mnie bardzo ważne,wręcz niezbędne do dalszej egzystencji, związane jest to z koniecznym wyszukaniem odpowiedniego miejsca(aby zachować kompozycję i układ wystroju wnętrza), aby ten jakże prosty ,a zarazem bogaty w swej formie dokument umieścić w miejscu widocznym dla oka, w miejscu codziennego przebywania i godnego uwagi, na ścianie zaraz nad świątynia spoczynku.
wszystko juz jasne??
wszystko juz jasne??
-
- Wyrocznia WSR
Re: żarcik
No ja śmiem twierdzić, że takowe są pośmierdziałki, ale każdy swoje zdanie może mieć.hajcekk pisze:eee tam..pożartować nie można...ośmielę się stwierdzić ,że wtorki są gorsze niż reszta tygodnia...