Opinie o WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
Opinie o WSR
Piszę do Was ze Śląska i proszę o opinie na temat Szkoły. Interesuje mnie wszystko: poziom, jakość warsztatów, przydatność informacji itd. Dzięki za Wasz czas.
-
- Nowy(a)
dzięki
Dzięki bardzo za odzew. Poczytałem sobie wypowiedzi na forum. Ja też źle umieściłem swoją prośbę. Teraz wiem więcej, a jutro wybieram się do stolycy na dni otwarte. Jeśli macie wciąż jakieś swoje opinie to śmiało. Przyjmę na klatę wszystko
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
- WSR Guru
Re: śląsk
No no ... Siemce ... hanys jak się patrzy Oj szkoda że mnie na dniach jutro nie będzie... mam nadzieję że masz wizęslazak pisze:tak przy okazji, jestem z Górnego Śląska z Siemianowic Śląskich
A co do Sosnowca... dziękuję Si masz całkowitą słuszność ZAGŁĘBIE !!
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Bardzo dobra opinia o WSR
Mam bardzo dobrą opinię o WSR .
-
- Loża WSR
Re: Bardzo dobra opinia o WSR
jestem za tym co powiedział kolega.wojtkowski pisze:Mam bardzo dobrą opinię o WSR .
-
- Ekspert
-
- WSR Guru
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Stary a baaardzo stary Absolwent
To Ty jeszcze żyjesz stary pryku? Nie, nie chodzi o Absolwentów z lat 80.bugs pisze:jeśli o mnie chodzi, to ja bardzo miło wspominam wsr
-
- Ekspert
-
- Początkujący(a)
Opinie o WSR
pozytywy i negatywy...napisze jak dostane świadectwo, bo jeszcze mi je ktoś obsika przed wręczeniem albo cosik.a takie wymoczone w moczu to na ścianie sie ładnie prezentować nie będzie...
-
- Początkujący(a)
w punktach
mimo swoich upodobań do rozwlekłego stylu posługiwania sie słowem pisanym, dzisiaj skorzystam z punkciszów, jasno i klarownie:
ewidentne plusiki:
1. Pan Sławomir Wojtkowski, po prostu mistrzu i genio tej szkoły, chyba jedyny człowiek tak pochłonięty pracą i wywiązujący się ze swoich obowiązków wykładowcy, rzetelny, konkretny, sympatyczny i buchający ciekawa wiedzą.
ewidentny minus:
1. Pan Artur Waczko, który używał niecenzuralnych słów na wykładach, nie podobało mi sie to, chwilowo śmieszne , ale nie da dłuższą metę.
Cd. nastąpi,jak będę mieć kolejna przerwę w pracy:)
ewidentne plusiki:
1. Pan Sławomir Wojtkowski, po prostu mistrzu i genio tej szkoły, chyba jedyny człowiek tak pochłonięty pracą i wywiązujący się ze swoich obowiązków wykładowcy, rzetelny, konkretny, sympatyczny i buchający ciekawa wiedzą.
ewidentny minus:
1. Pan Artur Waczko, który używał niecenzuralnych słów na wykładach, nie podobało mi sie to, chwilowo śmieszne , ale nie da dłuższą metę.
Cd. nastąpi,jak będę mieć kolejna przerwę w pracy:)