Poszukuję współlokatorów na mieszkanie.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Początkujący(a)
Poszukuję współlokatorów na mieszkanie.
Zamierzamy wynająć mieszkanie w okolicy szkoły, 2-3 pokojowe. Czynsz powinien wynosić 350-400zł/osobę +30zł rachunków co miesiąc. Mieszkalibyśmy po 1-2 osoby w pokoju.
Na razie są już dwie osoby- Kudłaty-Foto2 i ja, Maja z SG. Poszukujemy jeszcze około 3osób, żeby był komplet
Zależy nam na stworzeniu miejsca z bardzo ciepłą, luźną atmosferą, w którym ludzie nakręcaliby się nawzajem do realizowania swoich pasji, oglądałoby się tony filmów, i cały czas coś by się działo.
Na razie są już dwie osoby- Kudłaty-Foto2 i ja, Maja z SG. Poszukujemy jeszcze około 3osób, żeby był komplet
Zależy nam na stworzeniu miejsca z bardzo ciepłą, luźną atmosferą, w którym ludzie nakręcaliby się nawzajem do realizowania swoich pasji, oglądałoby się tony filmów, i cały czas coś by się działo.
-
- Nowy(a)
-
- Początkujący(a)
to kngika:
plan jest taki, żeby najpierw sformulowac ekipe, zorientowac się, czego oczekujemy, a póżniej poszukać razem mieszkania. Jego się zwykle szuka na miesiąc wcześniej. Na pewno będziemy szukać czegoś z internetem, lub podciągniemy sieć. Będę Ciebie łapać na gg, mój numer to 1361288.
>>Skład jest odchajcowany! Niczym małazjaranaświnka...
Dziękuję Ci Happy, miło mi że ktoś jeszcze pamięta tego nicka. Sławek go kiedyś czytał na głos przy okazji zaliczeń ze sponsoringu. Było wielkie poruszenie na sali
to sinar:
Też znalam takie ekipy, tylko glownie informatykow. Teraz chcialabym zobaczyc jak to wyglada od srodka u artystycznych.
plan jest taki, żeby najpierw sformulowac ekipe, zorientowac się, czego oczekujemy, a póżniej poszukać razem mieszkania. Jego się zwykle szuka na miesiąc wcześniej. Na pewno będziemy szukać czegoś z internetem, lub podciągniemy sieć. Będę Ciebie łapać na gg, mój numer to 1361288.
>>Skład jest odchajcowany! Niczym małazjaranaświnka...
Dziękuję Ci Happy, miło mi że ktoś jeszcze pamięta tego nicka. Sławek go kiedyś czytał na głos przy okazji zaliczeń ze sponsoringu. Było wielkie poruszenie na sali
to sinar:
Też znalam takie ekipy, tylko glownie informatykow. Teraz chcialabym zobaczyc jak to wyglada od srodka u artystycznych.
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
O prawdziwym brzmieniu nicka
Tak naprawdę ten nick brzmiał: mała_zchajcowana_świnka.zjaranyzwierz pisze: Dziękuję Ci Happy, miło mi że ktoś jeszcze pamięta tego nicka. Sławek go kiedyś czytał na głos przy okazji zaliczeń ze sponsoringu. Było wielkie poruszenie na sali
-
- Początkujący(a)
ja się pisze!
ja chętnie dam znać jak wrócę z Wrocławia (26 Lipca):D:D:D
-
- Początkujący(a)
-
- Nowy(a)
Są jeszcze wolne mniejsca? Bo mi by bardzo pasowało takie mieszkanie, a prędzej czy puźniej będe musiał poszukać.
Postaram się odezwać na gg, ale jakby co to zostawiam swoje
8689360 (ostatnio nieczesto jestem niestety, a jesli nawet to najcześciej niewidoczny).
Jesli potrzebne jakieś info o sobie to:
19 letni bezkonfliktowy wegetarianin bez nałogów - powinno wystarczyć .
Postaram się odezwać na gg, ale jakby co to zostawiam swoje
8689360 (ostatnio nieczesto jestem niestety, a jesli nawet to najcześciej niewidoczny).
Jesli potrzebne jakieś info o sobie to:
19 letni bezkonfliktowy wegetarianin bez nałogów - powinno wystarczyć .
-
- Początkujący(a)