nie taki diabeł zły jak go malujaGangstaGirl pisze:Zielony... ale Ci tu zrobili reklame.. az sie naprawde o siebie boję:P:P 8O
Poszukujący mieszkania proooszeeeni o kontakt
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Bywalec
jasne jasne... ale nie jest bojaźiwa z natury... dam rade;)
a teraz. zmiana topicu zdecydowana. zorientowalam sie w rynku nieruchomosci warszawskich (o zgrozo!) i zmierzylam, bardzo dokladnie, moje sily, skonfrontowalam je z zamiarami.... i zmiana ogloszenia!!!!!!!!!!
teraz to ja poszukuje mieszkania!!!!!!! chociazby od zaraz! najlepiej w centrum albo w jakiejs rozsadnej odleglosci... tak jak napisalam wczesniej- bezkonfliktowana,posprzata ,ugotuje,uprasuje... hahah ful serwis jednym slowem... prosze o kontakt jezeli ktos szuka wspollokatorki/ ek /ow lub tez ma namiar na kogos kto takowe poszukiwania prowadzi/rozpoczął... help.
a teraz. zmiana topicu zdecydowana. zorientowalam sie w rynku nieruchomosci warszawskich (o zgrozo!) i zmierzylam, bardzo dokladnie, moje sily, skonfrontowalam je z zamiarami.... i zmiana ogloszenia!!!!!!!!!!
teraz to ja poszukuje mieszkania!!!!!!! chociazby od zaraz! najlepiej w centrum albo w jakiejs rozsadnej odleglosci... tak jak napisalam wczesniej- bezkonfliktowana,posprzata ,ugotuje,uprasuje... hahah ful serwis jednym slowem... prosze o kontakt jezeli ktos szuka wspollokatorki/ ek /ow lub tez ma namiar na kogos kto takowe poszukiwania prowadzi/rozpoczął... help.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
szybko dopadła Cię warszawska brutalna rzeczywistośćGangstaGirl pisze: zorientowalam sie w rynku nieruchomosci warszawskich (o zgrozo!) i zmiana ogloszenia!!!!!!!!!!
teraz to ja poszukuje mieszkania!!!!!!!
bardzo szybko tak samo się poddałaś
myślałaś że tu będzie jak u mamy za piecem
nic z tego ale głowa do góry.
-
- Bywalec
haha... mamuni i jej piecyka to mam dosc od kilkunastu lat wiec spoko luzik. Warszawce sie nie dam o nie nie,warszawska rzeczywistosc jest po to zeby ja zawalczac i urozmaicac, poddawac sie? nie no ...to tylko asekuracje sa:D trzezwo mysląca jestem podobno.... a,ze matrymonialne? phi nie wazne jak,wazne ze skutecznie:Pi dzieki Ci sinar ah dzieki ze sie troszczysz o utrzymanie mego topicu na topie... ahhh
-
- Bywalec
-
- Wyrocznia WSR
Toż to nam się prawie kronika matrymonialna tu zrobiła... no niestety jest tu przelotem i czuwa. A Zielony jest pełnoletni niech se robi co chce... Nie intresi mnie to co on porabia. Sieńka nie zaczynaj znowu... A za wiedźmę to sie obrażam.
A Gangsta życzę znalezienia spokojnych i fajnych współlokatorów.
A Gangsta życzę znalezienia spokojnych i fajnych współlokatorów.
-
- Bywalec
-
- Bywalec
-
- Wyrocznia WSR
No trochę by się tego znalazło i że mam praktykę tu to robię jeszcze taką, którą da się potwierdzić papierkiem o odbyciu stażu! A u nas to jeszcze dużo takich "nieprzytomnych", za którymi to trzeba latać i przypominać np. o konieczności zaliczenia warunku i innych rzeczach. I w tym celu też wielką pomocą okazują się przewodniczący grup, którzy mi w tych "łapankach" korytarzowych dzielnie pomagają!GangstaGirl pisze: chociaz podejrzewam że nadpobudliwcow to Wy tam sporo macie:D
-
- Nowy(a)
Ja mieszkam na Wilanowie, a nawet za wilanowem. Najchętniej bym sie wyniósł gdzieś do centrum bo mam dosyć daleko na imielin, ale poszukujemy jednego współlokatora/ki.
W tej chwili jestem ja z kumplem, jedną osobę możemy przygarnąć Może nawet dwie
Cenowo : 250+oplaty(przy 3 osobach, przy 4 osobach - 170). Mieszkanie full wypas, tylko tyle że daleko na imielin, ale potem można już we 2 pomyśleć żeby sie gdzieś przenieść.
Moje gg: 2574059 ( piszcie jak nawet jestem niewidoczny)
Inne osoby które chcą poszukać mieszkania od września, gdzieś w okolicach szkoły niech też napiszą, będziemy działać.
W tej chwili jestem ja z kumplem, jedną osobę możemy przygarnąć Może nawet dwie
Cenowo : 250+oplaty(przy 3 osobach, przy 4 osobach - 170). Mieszkanie full wypas, tylko tyle że daleko na imielin, ale potem można już we 2 pomyśleć żeby sie gdzieś przenieść.
Moje gg: 2574059 ( piszcie jak nawet jestem niewidoczny)
Inne osoby które chcą poszukać mieszkania od września, gdzieś w okolicach szkoły niech też napiszą, będziemy działać.
-
- Loża WSR