Hipermarket twoich marzeń - jaki by był?
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
No bardzo kwieciste i tresciwe. A o hipermarketach jeszcze cos napiszesz (w tej poetyce oczywiscie)? Proponuje tez ustalic jakie IQ powinny miec osoby wypowiadajace sie na ten temat i co powinny pisac. Bo podejscie i poglady masz bardzo podobne do Jarka Kaczynskiego.glizda pisze:sinar wypierdalaj jak kurwa madrego udajesz to spierdalaj pod sklep ze żłobami pgadasz w dupie byłes i gowno widziałes a ekspert z ciebie jak andrzej lepper od gospodarki !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Loża WSR
-
- Bywalec
no no glizda to byly ostre slowa.. nie popieram takich dzialan... ale ataki na IQ i co wazniejsze porownania do naszego premiera Jaroslawa Kaczynskiego przywodza mi na mysl dzieci z podworka. a no wlasnie pan Premier Jaroslaw Kaczynski to twoj kolega sinar ze tak mu "tykasz" Jarek czuje sie zdegustowany;p aczkolwiek powtarzam ze nie pochwalam tez zachowania glizdy. no.
-
- Loża WSR
O widze, że jeden użytkownik tutaj ciśnienia nie trzyma Proponuje łyknać sobie troche Neospasminki i nauczyc sie co to jest szacunek dla ludzi; albo jeżeli nie odpowiada panujący tutaj poziom kultury wypowiedzi zachęcam do poszukania innego dużo bardziej przyjaznego klimatem - dla takcich impertynenckich wypowiedzi jak twoja - forum.
-
- Loża WSR
Oczywiscie moj blad. Mialo byc Pan Premier Jaroslaw Aleksander Kaczynski Rozumiem tez ze "andrzej lepper" Glizdy i "pan" Twoje w stosunku do premiera rzadu to nie brak szacunku dla najwyzszych osob w panstwie
A swoja droga ciekawe jak wyglada ich hipermarket marzen. To ze polski (z polskim kapitalem) to wiadomo. Ale co jeszcze jak myslicie. Warto to wiedziec bo zyjemy w takim kraju w ktorym zyczenia sie spelniaja. Zyczenia wladzy oczywiscie
A swoja droga ciekawe jak wyglada ich hipermarket marzen. To ze polski (z polskim kapitalem) to wiadomo. Ale co jeszcze jak myslicie. Warto to wiedziec bo zyjemy w takim kraju w ktorym zyczenia sie spelniaja. Zyczenia wladzy oczywiscie
Ostatnio zmieniony 03 wrz (ndz) 2006, 14:49:34 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyrocznia WSR
Ups! 8O 8O 8O 8O Panowie a co się tutaj wyczynia? To forum szkolne! Tu nie można przeklinać i bluzgać. I w sumie to jeszcze nie wiadomo z jakiego powodu. Trochę "cugli" proszę założyć. Nikt tu na siłę nikogo nie trzyma. A nie podobają nam się tutaj takie zachowania!
No polityków też by można było w to nie mieszać...
No polityków też by można było w to nie mieszać...
-
- Loża WSR
uwage explicit content!! nie czytac jesli nie lubisz jazdy po bandzie Jesli ktos to zedytuje oskarze za
chamstwo ON:
wrrr nie moge na codzien z dala mi od blokersow i tej hip hopowej pierdolonej choloty, nierobow i obszczymurkow zydzacej pod "pawełkiem" buahaha ale nie moge sie powstrzymac. Skoro jest tu przyzwolenie na bluzganie to ja tez sobie pojade:> A co tam renta w kieszeni mozna zaszalec.
Jaruś K. to zwykly smiec z brakiem wizji przyszlosci Polski, no dobra moze ma wizje ale zrobienia wiochy w centrum Europy. Narazie formowanie skansenu idzie mu nadwyraz latwo i sprawnie. Tacy poplecznicy jak jakis Glizda holdujacy "o przewielmoznemu imperatorowi ciemnoty i zacofania" mysterowi Andriuuu Leprechuanowi (irl. pieprzonemu przydupiastemu karlowi i gremlinie w jednej koboldziej postaci: przyp. autora) jako pierwsi wypierdalaja z tej wiochy i zasilaja rzesze bezdomnych w Londynie i Paryzu. Oczywiscie pajacu zycze Ci tego z calego serca zebys znalazl sie na trawniku przed National Gallery gdzie kiedys moze pokarze gest i rzuce ci pensa:>
Wygole to wychujac takie pokraki z takiego forum dla ludzi z branzy reklamowej. Wiesniakom wstep wzbroniony do tej branzy wedlug mnie. mam w dupie dyskryminacje ale jak patrze na takich burakow to zygac mi sie chce ze musze dzielic z nimi forum :]
Glizda jak nie zmadrzejesz to cie ludzie zywcem na tym forum zjedza to pewne :> Takie robactwo jak glizdy, buraki sie tutaj tempi. Aha i nie bluzgaj na moderatora bo sie to moze skonczyc ingerencja admina:> ktory lubi hip hop ale nienawidzi idiotow i dzieci-trolli Neostrady.
Nie pozdrawiam szmaciarzu :]
chamstwo OFF:
mam andzieje ze teraz wrocimy do meritum bo sie straszny oftop zrobil
chamstwo ON:
wrrr nie moge na codzien z dala mi od blokersow i tej hip hopowej pierdolonej choloty, nierobow i obszczymurkow zydzacej pod "pawełkiem" buahaha ale nie moge sie powstrzymac. Skoro jest tu przyzwolenie na bluzganie to ja tez sobie pojade:> A co tam renta w kieszeni mozna zaszalec.
Jaruś K. to zwykly smiec z brakiem wizji przyszlosci Polski, no dobra moze ma wizje ale zrobienia wiochy w centrum Europy. Narazie formowanie skansenu idzie mu nadwyraz latwo i sprawnie. Tacy poplecznicy jak jakis Glizda holdujacy "o przewielmoznemu imperatorowi ciemnoty i zacofania" mysterowi Andriuuu Leprechuanowi (irl. pieprzonemu przydupiastemu karlowi i gremlinie w jednej koboldziej postaci: przyp. autora) jako pierwsi wypierdalaja z tej wiochy i zasilaja rzesze bezdomnych w Londynie i Paryzu. Oczywiscie pajacu zycze Ci tego z calego serca zebys znalazl sie na trawniku przed National Gallery gdzie kiedys moze pokarze gest i rzuce ci pensa:>
Wygole to wychujac takie pokraki z takiego forum dla ludzi z branzy reklamowej. Wiesniakom wstep wzbroniony do tej branzy wedlug mnie. mam w dupie dyskryminacje ale jak patrze na takich burakow to zygac mi sie chce ze musze dzielic z nimi forum :]
Glizda jak nie zmadrzejesz to cie ludzie zywcem na tym forum zjedza to pewne :> Takie robactwo jak glizdy, buraki sie tutaj tempi. Aha i nie bluzgaj na moderatora bo sie to moze skonczyc ingerencja admina:> ktory lubi hip hop ale nienawidzi idiotow i dzieci-trolli Neostrady.
Nie pozdrawiam szmaciarzu :]
chamstwo OFF:
mam andzieje ze teraz wrocimy do meritum bo sie straszny oftop zrobil
-
- Loża WSR
piszac to, co mozemy zauwazyc aparatem sensorycznym ocznym wyzej i przeanalizowac uzywajac procesow chemicznych w mozgu nie za fajnie jest byc publicznie bluzganym na jakimkolwiek forum. Post mial charakter czysto edukacyjno-prewencyjny. Takze mysle Glizda ze poczules sie nie lepiej niz Sinar ktorego zmieszales z blotem, nie znajac czlowieka zupelnie.
Mysle ze sie rozumiemy.
Mysle ze sie rozumiemy.
-
- Czasami coś napisze
e tam ja tam mysle ze chlopak troche przesadzil ale takich ludzi powinno sie ignorowac a nie bluzgac na niego tak samo jak on zbluzgal sinara.. zreszta havoc uzywa w swoim wywodzie starych haselek z cyklu moze rzuce ci pensa kiedys mowilo sie ja cie spodkam na dworcu to moze rzuce grosza albo to dziecitrolli neostrady jak mawiaja dzieci an podworku "stare i nie modne" puzniej haslo; "z takiego forum dla ludzi z branzy reklamowej. Wiesniakom wstep wzbroniony do tej branzy wedlug mnie" masz cos do ludzi ze wsi?? i jeszcze ta polityka ja piernicze po co w to mieszc politykow. no w sumie nikt tutaj nie zablysna..
-
- Czasami coś napisze
-
- Czasami coś napisze
a w ogle to mi sie marzy hipermarket w ktorym nie bedzie cwaniakow.. i rozmow o polityce... wytykania pochodzenia ze wzgledu na zamieszkanie... rzucania pensa blokersom (ja cenie hip-hop) ... i pozdrowien w stylu havoca: "Nie pozdrawiam szmaciarzu :] " i gdzie nawet glizdy znajda swoje miejsce... gdzie nikt nie bedzie ich zgniatal..