Wybrałem między innymi to forum bowiem jestem absolwentem tej szkoły i wiem, że mój post trafi do odpowiedniej grupy ludzi, którzy zajadają się włoskimi plackami.
Jeśli macie jakąś ulubioną pizzerię, Warszawa (Wola, Bemowo, Ochota), w której pizza jest wyborna możecie dać mi znać na GG (1407290). Aby nie robić tutaj zbytecznej reklamy i antyreklamy.
Równocześnie chciałbym Ogłosić Konkurs na Nazwę i Logotyp Pizzerii
Możecie się wykazać i sprawdzić swoje umiejętności zdobyte na zajęciach.
Nagrodą za zajęcie pierwszego miejsca to 400zł, nie przewiduję drugiego miejsca. Istnieje również możliwość, że nadesłane prace nie spełnią naszych oczekiwań w tedy konkurs nie zostanie rozstrzygnięty.
Czas, do którego można nadsyłać prace: 26 październik 2007r.(piątek) godzina 24:00
Na adres: murex@home.pl
Prace proszę przesyłać w formacie JPG.
Krótki zwięzły opis do nazwy. (czemu akurat taka)
W e-m@ilu proszę podać: imię i nazwisko, telefon, ewentualnie numer GG.
Troszkę informacji na temat firmy / wskazówki:
Jest to firma/produkt, której grupą docelową są osoby:
w wieku 16 - 35 lat
Jest to firma, która dopiero wchodzi na rynek, dlatego nazwa musi być łatwa do wypromowania. (do zapamiętania),
Nazwa nie może być nazwą istniejącej firmy ( nazwą własną).
W przyszłości:
Będziemy dążyć aby stworzyć sieci, tak więc nazwa musi się godnie prezentować.
Główne danie:
Pizza!
Warto (ale nie koniecznie) abyście między innymi nawiązali do sera, który najprawdopodobniej będzie wyróżniał tę firmę od innych.
Kolorystyka wystroju wnętrz: czerwony, pomarańczowy i biały.
Osoba, która wygra konkurs zostanie powiadomiona telefonicznie zostanie również umieszczony link do pracy, która wygra konkurs.
Czekam z niecierpliwością na pierwsze prace
W razie pytań proszę po prostu zadawać pytania.

Serdecznie Pozdrawiam
Paweł Bartoszewicz (A... SR)