o wow

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
No co Ty, Case, nie znasz mię? Tylko prasa! (Tak też stoi w regulaminie.)CASE pisze:BTW, Sławku, musi być prasa czy może być po prostu print (np ambient, outdoor)?
Ech, nadal próbujesz zarażać ludzi irracjonalną miłością do zdychających prasowych form ATL-u? Niepoprawny idealistawojtkowski pisze:No co Ty, Case, nie znasz mię? Tylko prasa! (Tak też stoi w regulaminie.)CASE pisze:BTW, Sławku, musi być prasa czy może być po prostu print (np ambient, outdoor)?
No właśnie... Napisanie uzasadnienia (choćby krótkiego) miało powstrzymać przynoszenie całych stosów reklam wycinanych "na rympał". Bałem się, że zrobi się z tego straszny śmietnik. Z drugiej jednak strony to zapewne jest tak, że wiele ciekawych reklam nie zostanie w ogóle zgłoszonych, bo tym, którzy je namierzyli, zabraknie pary (chęci, siły) do napisania uzasadnień.Artur0 pisze:Cholera... Masa dobrych reklam leży wycięta pieknie żyletką, tylko jakoś nie moge się zebrać, by uzasadnienie napisać.
Dobrze. Chodzi mi właśnie o to, żebyście przynosili (lub przesyłali) oryginały. Skanuje je profesjonalnie Adam Wąsaty, a ja mam co włożyć w ramki na wystawę. Zresztą stoi w regulaminie, że przyniesienie oryginału jest nieodzowne. Tak że zapraszam baaardzo serdecznie.megejra pisze:Więc jutro bym podesłała Ci moje "wycinanki" i wypociny;)bo skanera jeszcze nie posiadam:(