Konkurs na przypinkę WSR
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zadomowił(a) się
co tyci się powyższego tematu "prowokacji"
to chyba niektórym się przysnęło na pewnych wykł. czy też na nie nieuczęszczało...
a mianowicie, tego typu prowokacje wynikają z braku pomysłów własnych, wyczerpania baterii czy też marna próba (nawet czasem - prymitywna forma) zwrócenia na siebie uwagi. Dające często efekty odwrotne od zamierzonych uprzednio, wynkające z nieumiejętności konstruowania przekazu (zwłaszcza - prowokacji epatujących seksem), czego przykład ostatnio przebrzmiewał nam.
Bo nagość jakoś już tak nie razi, trzeba wiedzieć co zakryc, co odkryć, czasem jeszcze odpowiednio z czymś zestawić by uzyskać zamierzone reakcje.
*co jak co, ale z prowokacją to mało mają one wspólnego, a wiecej z odruchem... dezaprobaty (delikatnie rzecz ujmując )
aha, ( uprzedzając! )
miało być zapewne h-a - h-a - h-a
...noo, ale ja nie kumam czaczy
to chyba niektórym się przysnęło na pewnych wykł. czy też na nie nieuczęszczało...
a mianowicie, tego typu prowokacje wynikają z braku pomysłów własnych, wyczerpania baterii czy też marna próba (nawet czasem - prymitywna forma) zwrócenia na siebie uwagi. Dające często efekty odwrotne od zamierzonych uprzednio, wynkające z nieumiejętności konstruowania przekazu (zwłaszcza - prowokacji epatujących seksem), czego przykład ostatnio przebrzmiewał nam.
Bo nagość jakoś już tak nie razi, trzeba wiedzieć co zakryc, co odkryć, czasem jeszcze odpowiednio z czymś zestawić by uzyskać zamierzone reakcje.
*co jak co, ale z prowokacją to mało mają one wspólnego, a wiecej z odruchem... dezaprobaty (delikatnie rzecz ujmując )
aha, ( uprzedzając! )
miało być zapewne h-a - h-a - h-a
...noo, ale ja nie kumam czaczy
-
- Zadomowił(a) się
-
- Zadomowił(a) się
na tych małych przypinkach (o średnicy jakieś dwa, trzy cm) wyglądały by same w sobie nawet intrygująco, sympatyczniePaziu pisze:no prosze Cie ... źrenica jest oryginalna a ładnie zakolczony sutek nie ? sutek na przypince ... sutek na koszulce i na plecaku ... moim zdaniem killertego typu prowokacje wynikają z braku pomysłów własnych
ale już bez jakiejkolwiek reklamy, tekstu, bo burzyło by "obraz" i zakłócało moją wyobraźnię
bo w kontekście reklamy (nawet WSR;) użycie samego sutka i to na tej większej przypince wyszło by blado...
a! i sutków to się nie czepiałam
-
- Ekspert
heh ... wyszło na to że chętniej zaczepiam sutki niż Ty ... nvm ... jakis taki smęczony jestem i nie chciało mi sie czytać poprzednich postów
no ja cały czas próbowywuję przekonać Was tu obecnych do zrobienia tego o co prosił Sławko ... - fajny gadżet - nic więcej
pamiętajcie że jeśli myślicie że ktoś zapyta Was "co to za logo" to grubo sie mylicie ... <nie mylicie sie "całkowicie" bo jedna osoba na milion jest inna niż wszyscy i autentycznie to zrobi> ...
kolczyki w bananie ... i tyłki na gruszkach w kampanii Croppa nie miały żadnego zwiazku z ciuchersami
no ja cały czas próbowywuję przekonać Was tu obecnych do zrobienia tego o co prosił Sławko ... - fajny gadżet - nic więcej
pamiętajcie że jeśli myślicie że ktoś zapyta Was "co to za logo" to grubo sie mylicie ... <nie mylicie sie "całkowicie" bo jedna osoba na milion jest inna niż wszyscy i autentycznie to zrobi> ...
kolczyki w bananie ... i tyłki na gruszkach w kampanii Croppa nie miały żadnego zwiazku z ciuchersami
-
- Ekspert
-
- Nowy(a)
-
- Zaczyna działać
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR