"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
Zauwazylem ze od momentu kiedy została zwolniona Dominika(Happy) to coraz mniej sie mozna dowiedziec na forum czego kolwiek . Na forum odopwiedzi na pyatania pojawiaja sie albo z szybkością "błyskawicy" albo wogule ich nie ma. To jest nie tylko moj punkt widzenia, jak kazdy czlowiek moge sie oczywiscie mylic.
(Uprzejmie prosze o nie kontaktowanie sie telefoniczne pracownikow szkoly w sprawie zasadnosci postow przeze mnie umiaszczanych). Cool
PS: Zgadzam sie z opinia Artura .
Mysle ze nie powinno omawiac takich spraw w gronie osob trzecich bez obecnosci strony zainteresowanej!
Nie mów fałszywego swiadectwa przeciw blizniemu swemu!
(Uprzejmie prosze o nie kontaktowanie sie telefoniczne pracownikow szkoly w sprawie zasadnosci postow przeze mnie umiaszczanych). Cool
PS: Zgadzam sie z opinia Artura .
Mysle ze nie powinno omawiac takich spraw w gronie osob trzecich bez obecnosci strony zainteresowanej!
Nie mów fałszywego swiadectwa przeciw blizniemu swemu!
-
- Czasami coś napisze
Hollywood, Malwina czy ktokolwiek. TO RUSZ GŁOWĄ. Ten topic został ZAPEWNE stworzony, aby Wam pomóc a nie WYRĘCZAĆ. KUMASZ? (Wątpię).HOLLYWOOD pisze:Zauwazylem ze od momentu kiedy została zwolniona Dominika(Happy) to coraz mniej sie mozna dowiedziec na forum czego kolwiek . Na forum odopwiedzi na pyatania pojawiaja sie albo z szybkością "błyskawicy" albo wogule ich nie ma. To jest nie tylko moj punkt widzenia, jak kazdy czlowiek moge sie oczywiscie mylic.
(Uprzejmie prosze o nie kontaktpwanie sie telefoniczne pracownikow szkoly w sprawie zasadnosci postow przeze mnie umiaszczanych). Cool
P.S.
Czekam na Twą jakże celną zapewne ripostę. /Każdy ma swoje życie. - małe dopełnienie./
-
- Czasami coś napisze
Nie wiem z kim rozmawiam wiec na moja celna riposte sie nie doczekasz.Chyba ze napiszesz podanie o audiencje u mnie w tej sprawie i zostawisz w sekretariacie.
Przepraszam ale pieprzysz o jakims wyreczaniu 3po3.Chesz prowdzic ze mna jakas bitwe merytoryczna w tej sprawie no to sory ale uzywaj jakis konkretnych argumentow a nie porywasz sie na mnie ze "scyzorykiem" jak ja dysponuje "armatą" .
To juz nie ta epoka zeby ułan na czołg z szabelka sie porywał.
A swoja droga to widze ze straszny obronca ucisnionych z ciebie
Przepraszam ale pieprzysz o jakims wyreczaniu 3po3.Chesz prowdzic ze mna jakas bitwe merytoryczna w tej sprawie no to sory ale uzywaj jakis konkretnych argumentow a nie porywasz sie na mnie ze "scyzorykiem" jak ja dysponuje "armatą" .
-
- Ekspert
Holy, o co chodzi bo przyznam szczerze, że nierozumiem. Na forum zaglądam przynajmniej raz dziennie i staram się odpowiedzieć na wszystkie pytania, które są tu zadane. To, że nie siedzę w pracy i nie sprawdzam forum co 5 minut nie oznacza, że odpowiedź nie zostanie udzielona [jeżeli tylko takową znam]. Jeżeli potrzebujesz odpowiedzi 'już, natychmiast' zawsze możesz zadzwonić lub podejść do sekretariatu - a tam postarają Ci się jej udzielić. Dotychczas niezauważyłam (poza pytaniami weekendowymi), żeby ktoś miał problem z uzyskaniem odpowiedzi 'po terminie' czy w terminie 'późniejszym', ale jeżeli tak było to proszę o ponowienie pytania i oczywiście przepraszam za opóźnienie.HOLLYWOOD pisze:Zauwazylem ze od momentu kiedy została zwolniona Dominika(Happy) to coraz mniej sie mozna dowiedziec na forum czegokolwiek . Na forum odpowiedzi na pyatania pojawiaja sie albo z szybkością "błyskawicy" albo wogule ich nie ma. To jest nie tylko moj punkt widzenia, jak kazdy czlowiek moge sie oczywiscie mylic.
-
- Czasami coś napisze
Za niski poziom, żebym się zniżał.Pozdrawiam serdecznie.HOLLYWOOD pisze:Nie wiem z kim rozmawiam wiec na moja celna riposte sie nie doczekasz.Chyba ze napiszesz podanie o audiencje u mnie w tej sprawie i zostawisz w sekretariacie.
-
- Ekspert
Nadzieję na co? z tego co wiem to masz tą samą sytuację co Marcinmajaga pisze:gratuluje Marcinie, ja to i tak nadzieję już straciłam
to może powiem jak było [coby nie trzymać Was w niepewności] w niedzielę Agnieszka sprawdziła prace, dokonała wpisów w indeksach osób, które na kompletnie ostatnią chwilę zaliczaly warsztaty negocjacyjne [absolwenci] oraz zostawiła mi listę osób, które nie zaliczyły testu z negocjacji (5 osób) a ponieważ nie widzę na niej Waszych nazwisk to oznacza, że zaliczone tak jak mówiłam - jutro postaram się o wyniki [tak aby każdy wiedział co ma ]
-
- Czasami coś napisze
No wiec jak za niski poziom to po co zaczynasz te gadke nie rozumiem ?
Zachowujesz sie jakbys guza szukał w takim razie ?
Chcesz mnie prowokowac? To nie uda ci sie mistrzu.
Generalnie gdybym chciał wymierzac sprawiedliwosc wszyskim imbecylom w okolicy to "walenie w morde " bylo by u mnie na zapisy i pewnie miałbym wtedy swojego agenta.
Reszte przemilcze i polemiki w tym stylu nie bede wiecej tutaj z toba uprawial.
Generalnie gdybym chciał wymierzac sprawiedliwosc wszyskim imbecylom w okolicy to "walenie w morde " bylo by u mnie na zapisy i pewnie miałbym wtedy swojego agenta.
-
- Czasami coś napisze
Zapraszam na GG, skoro zaczynasz mi grozićHOLLYWOOD pisze:No wiec jak za niski poziom to po co zaczynasz te gadke nie rozumiem ?
6340341.
Z komórką nie będę się wygłupiał póki co