"Pytajnik" ARCHIWUM

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

Zablokowany
majaga
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: majaga » 01 paź (śr) 2008, 21:13:34

gratuluje Marcinie, ja to i tak nadzieję już straciłam :?

HOLLYWOOD
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: HOLLYWOOD » 01 paź (śr) 2008, 22:36:43

Zauwazylem ze od momentu kiedy została zwolniona Dominika(Happy) to coraz mniej sie mozna dowiedziec na forum czego kolwiek . Na forum odopwiedzi na pyatania pojawiaja sie albo z szybkością "błyskawicy" albo wogule ich nie ma. To jest nie tylko moj punkt widzenia, jak kazdy czlowiek moge sie oczywiscie mylic.

(Uprzejmie prosze o nie kontaktowanie sie telefoniczne pracownikow szkoly w sprawie zasadnosci postow przeze mnie umiaszczanych). Cool

PS: Zgadzam sie z opinia Artura .

Mysle ze nie powinno omawiac takich spraw w gronie osob trzecich bez obecnosci strony zainteresowanej!

Nie mów fałszywego swiadectwa przeciw blizniemu swemu!

bartek_f
Bywalec
Bywalec

Post autor: bartek_f » 01 paź (śr) 2008, 23:09:55

plan jest badzo "ble" :? mniejsza.
miałem dziś nieprzyjemną przygodę z panem kanarem KM wartą 114,80 zł. :(
dobrze pamiętam, że jak jutro się pojawię o godz. 9.00 to sekretariat będzie czynny? :D

Agfu
Bywalec
Bywalec

Post autor: Agfu » 01 paź (śr) 2008, 23:33:51

Czy mogłabym prosić tutaj albo na pv maila do Pani Gniotek?
Bo nie wiem czy mój jest dobry i czy praca doszła...

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 02 paź (czw) 2008, 00:21:51

HOLLYWOOD pisze:Zauwazylem ze od momentu kiedy została zwolniona Dominika(Happy) to coraz mniej sie mozna dowiedziec na forum czego kolwiek . Na forum odopwiedzi na pyatania pojawiaja sie albo z szybkością "błyskawicy" albo wogule ich nie ma. To jest nie tylko moj punkt widzenia, jak kazdy czlowiek moge sie oczywiscie mylic.

(Uprzejmie prosze o nie kontaktpwanie sie telefoniczne pracownikow szkoly w sprawie zasadnosci postow przeze mnie umiaszczanych). Cool
Hollywood, Malwina czy ktokolwiek. TO RUSZ GŁOWĄ. Ten topic został ZAPEWNE stworzony, aby Wam pomóc a nie WYRĘCZAĆ. KUMASZ? (Wątpię).

P.S.
Czekam na Twą jakże celną zapewne ripostę. /Każdy ma swoje życie. - małe dopełnienie./

HOLLYWOOD
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: HOLLYWOOD » 02 paź (czw) 2008, 00:51:55

Nie wiem z kim rozmawiam wiec na moja celna riposte sie nie doczekasz.Chyba ze napiszesz podanie o audiencje u mnie w tej sprawie i zostawisz w sekretariacie.
Przepraszam ale pieprzysz o jakims wyreczaniu 3po3.Chesz prowdzic ze mna jakas bitwe merytoryczna w tej sprawie no to sory ale uzywaj jakis konkretnych argumentow a nie porywasz sie na mnie ze "scyzorykiem" jak ja dysponuje "armatą" .
To juz nie ta epoka zeby ułan na czołg z szabelka sie porywał.
A swoja droga to widze ze straszny obronca ucisnionych z ciebie :D
8) 8) 8)

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 02 paź (czw) 2008, 00:56:40

HOLLYWOOD pisze:Zauwazylem ze od momentu kiedy została zwolniona Dominika(Happy) to coraz mniej sie mozna dowiedziec na forum czegokolwiek . Na forum odpowiedzi na pyatania pojawiaja sie albo z szybkością "błyskawicy" albo wogule ich nie ma. To jest nie tylko moj punkt widzenia, jak kazdy czlowiek moge sie oczywiscie mylic.
Holy, o co chodzi bo przyznam szczerze, że nierozumiem. Na forum zaglądam przynajmniej raz dziennie i staram się odpowiedzieć na wszystkie pytania, które są tu zadane. To, że nie siedzę w pracy i nie sprawdzam forum co 5 minut nie oznacza, że odpowiedź nie zostanie udzielona [jeżeli tylko takową znam]. Jeżeli potrzebujesz odpowiedzi 'już, natychmiast' zawsze możesz zadzwonić lub podejść do sekretariatu - a tam postarają Ci się jej udzielić. Dotychczas niezauważyłam (poza pytaniami weekendowymi), żeby ktoś miał problem z uzyskaniem odpowiedzi 'po terminie' czy w terminie 'późniejszym', ale jeżeli tak było to proszę o ponowienie pytania i oczywiście przepraszam za opóźnienie.

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 02 paź (czw) 2008, 00:58:15

HOLLYWOOD pisze:Nie wiem z kim rozmawiam wiec na moja celna riposte sie nie doczekasz.Chyba ze napiszesz podanie o audiencje u mnie w tej sprawie i zostawisz w sekretariacie.
Przepraszam ale pieprzysz o jakims wyreczaniu 3po3.Chesz prowdzic ze mna jakas bitwe merytoryczna w tej sprawie no to sory ale uzywaj jakis konkretnych argumentow a nie porywasz sie na mnie ze "scyzorykiem" jak ja dysponuje "armatą" .
To juz nie ta epoka zeby ułan na czołg z szabelka sie porywał.
A swoja droga to widze ze straszny obronca ucisnionych z ciebie :D
8) 8) 8)
Za niski poziom, żebym się zniżał.Pozdrawiam serdecznie.

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 02 paź (czw) 2008, 01:05:56

majaga pisze:gratuluje Marcinie, ja to i tak nadzieję już straciłam :?
Nadzieję na co? z tego co wiem to masz tą samą sytuację co Marcin :)

to może powiem jak było [coby nie trzymać Was w niepewności] w niedzielę Agnieszka sprawdziła prace, dokonała wpisów w indeksach osób, które na kompletnie ostatnią chwilę zaliczaly warsztaty negocjacyjne [absolwenci] oraz zostawiła mi listę osób, które nie zaliczyły testu z negocjacji (5 osób) a ponieważ nie widzę na niej Waszych nazwisk to oznacza, że zaliczone :D tak jak mówiłam - jutro postaram się o wyniki [tak aby każdy wiedział co ma ;)]

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 02 paź (czw) 2008, 01:07:52

bartek_f pisze:plan jest badzo "ble" :? mniejsza.
miałem dziś nieprzyjemną przygodę z panem kanarem KM wartą 114,80 zł. :(
dobrze pamiętam, że jak jutro się pojawię o godz. 9.00 to sekretariat będzie czynny? :D
zapraszamy od 08:00 :D

bartek_f
Bywalec
Bywalec

Post autor: bartek_f » 02 paź (czw) 2008, 01:09:05

pesca pisze:zapraszamy od 08:00 :D
a dziękuję :D ale nie wiem, czy uda mi się ten wyczyn... bezpieczniej jednak na 9.00 ;)

HOLLYWOOD
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: HOLLYWOOD » 02 paź (czw) 2008, 01:11:34

No wiec jak za niski poziom to po co zaczynasz te gadke nie rozumiem ?
Zachowujesz sie jakbys guza szukał w takim razie ? :?: 8)
Chcesz mnie prowokowac? To nie uda ci sie mistrzu.:)
Generalnie gdybym chciał wymierzac sprawiedliwosc wszyskim imbecylom w okolicy to "walenie w morde " bylo by u mnie na zapisy i pewnie miałbym wtedy swojego agenta.
Reszte przemilcze i polemiki w tym stylu nie bede wiecej tutaj z toba uprawial.

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 02 paź (czw) 2008, 01:12:33

bartek_f pisze:
pesca pisze:zapraszamy od 08:00 :D
a dziękuję :D ale nie wiem, czy uda mi się ten wyczyn... bezpieczniej jednak na 9.00 ;)
i tak zapraszamy od 8:00 (nawet do 21:00) :D

ds
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: ds » 02 paź (czw) 2008, 01:15:08

HOLLYWOOD pisze:No wiec jak za niski poziom to po co zaczynasz te gadke nie rozumiem ?
Zachowujesz sie jakbys guza szukał w takim razie ? :?: 8)
Chcesz mnie prowokowac? To nie uda ci sie mistrzu.:)
Generalnie gdybym chciał wymierzac sprawiedliwosc wszyskim imbecylom w okolicy to "walenie w morde " bylo by u mnie na zapisy i pewnie miałbym wtedy swojego agenta.
Reszte przemilcze i polemiki w tym stylu nie bede wiecej tutaj z toba uprawial.
Zapraszam na GG, skoro zaczynasz mi grozić :)
6340341.
Z komórką nie będę się wygłupiał póki co :)

Ka$ka
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Ka$ka » 02 paź (czw) 2008, 07:34:30

powiem tyle.... CHILL :D

Zablokowany