"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
-
- Nowy(a)
Sławku, Sławku!
czy istnieje jakikolwiek termin w którym możemy się spodziewać planu na semestr letni?
oraz pochodne: czy w tym semestrze także piątek będzie wolny, a zajęcia obowiązkowe w poniedziałek, a dla foto we wtorek? czy już takie rzeczy wiadomo, a jeśli (zapewne) nie, to kiedy można się takich informacji spodziewać?
czy istnieje jakikolwiek termin w którym możemy się spodziewać planu na semestr letni?
oraz pochodne: czy w tym semestrze także piątek będzie wolny, a zajęcia obowiązkowe w poniedziałek, a dla foto we wtorek? czy już takie rzeczy wiadomo, a jeśli (zapewne) nie, to kiedy można się takich informacji spodziewać?
-
- Ekspert
Persja - właśnie dostałam co nastęuje /nie wiem czy tyczy się to również Słuchaczy, którzy są na trzecim semestrze - sprawdzę to jutro i napewno umieszczę tutaj/:Persja pisze:Co zadał panicz Kobusiński ??
chodzi mi o zajecia z pracowni dla zaocznych.
Błagam o odpowiedz.
Przesyłam tematy zaliczeń dla osób, które teraz mają zakończyć edukację:
° I semestr / ŚWIATŁO W FOTOGRAFII: Wykorzystanie różnych źródeł światła, mieszanie różnych temperatur barwowych,
min. 2 na każdej fotografii. Zaliczenie: 3 zdjęcia w formacie +/- A4 + CD.
° III semestr / KREACJA: Okładka + wnętrze książeczki do płyty CD (booklet). Zaliczenie: 5 zdjęć w formacie +/- A4 + CD.
° WARSZTATY FOTOGRAFICZNE: Reklama Polski - koniecznie należy zawężać tematykę, określić grupę docelową i wykorzystać odpowiednie narzędzia techniczne do realizacji ćwiczenia. Fotografie mogą stanowić cykl, lub być pojedynczymi fotografiami stylistycznie spójnymi. Zaliczenie: 3-5 fotografii w formacie +/- A4 + CD.
Wszystkie zdjęcia muszą być wykonane w okresie 10.2008-01-2009.
W przypadku opracowania graficznego fotografii należy przynieść także zdjęcia "wyjściowe"
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Plan zajęć na semestr wiosenno-letni
Plan na semestr wiosenno-letni... Cóż, pracujemy nad nim. Oficjalne jego ogłoszenie nastąpi jednak 2-3 tygodnie przed rozpoczęciem semestru. Generalne założenia trzymają jednak ustalony w semestrze jesienno-zimowym, a więc w poniedziałki będą zajecia obowiązkowe dla wszystkich specjalizacji, od wtorku do czwartku obowiązkowe-specjalizacyjne (w te same dni co dotąd), a w piątki tylko Język angielski w reklamie (konsultacje z Pawłem Białkiem) i Tostery.Katarzyna_ pisze:Sławku, Sławku!
-
- Bywalec
To ja się chciałem zapytać szanownego grona niepedagogicznego czy jest cuś wiadome na temat wyników z Ekonomii i Organizacji firm u zaoczniaków u mistrza Serwatko. Doszły mnie słuchy na ostatnim zjeździe że podobno miały być wyniki opublikowane na naszym przecudownym forum. Podejrzewam ze piszę tę prośbę w imieniu większość zaoczniaków z drugiego roku. Czekamy na jakieś info ..
-
- Nowy(a)
-
- Nowy(a)
Panie Sławku!
Mieliśmy jako "specjalni agenci" do spraw "specjalnych" spenetrować konkretne tajne informacje wybranego tytułu prasowego. Niestety jako agent partacz nie mogę znaleźć specjalnego "tematu" w którym mógłnym zapisać moj ulubiony tytuł prasowy który miałbym rozpracowywać. Nie mogłem także znaleźć zadań specjalnych przydzielonych do tytułów prasowych ( np zlikwidowanie redaktora naczelnego lub też zwerbowanie ważnego pracownika firmy. ) Wiem co dalej a już niedługo "Oni" mogą odkryć nasze tozsamości.
0000007SGI
Mieliśmy jako "specjalni agenci" do spraw "specjalnych" spenetrować konkretne tajne informacje wybranego tytułu prasowego. Niestety jako agent partacz nie mogę znaleźć specjalnego "tematu" w którym mógłnym zapisać moj ulubiony tytuł prasowy który miałbym rozpracowywać. Nie mogłem także znaleźć zadań specjalnych przydzielonych do tytułów prasowych ( np zlikwidowanie redaktora naczelnego lub też zwerbowanie ważnego pracownika firmy. ) Wiem co dalej a już niedługo "Oni" mogą odkryć nasze tozsamości.
0000007SGI
-
- Ekspert
grono niepedagogiczne jest na urlopie /pedagogoczne zresztą też/ - odpowiedzi udzielimy dopiero 03 stycznia a tak na poważnie - nic nie wiem na temat wyników z ekonomiki /nic takiego nie otrzymaliśmy od p. Syrowatko/. Jak będę w sobotę to zapytam i jak dostanę - to umieszczęmarcin1978wawa pisze:To ja się chciałem zapytać szanownego grona niepedagogicznego czy jest cuś wiadome na temat wyników z Ekonomii i Organizacji firm u zaoczniaków u mistrza Serwatko. Doszły mnie słuchy na ostatnim zjeździe że podobno miały być wyniki opublikowane na naszym przecudownym forum. Podejrzewam ze piszę tę prośbę w imieniu większość zaoczniaków z drugiego roku. Czekamy na jakieś info ..
Ostatnio zmieniony 30 gru (wt) 2008, 01:54:15 przez pesca, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Ekspert
Póki co szkoła zamknięta na sześćdziesiąt spustów, które otworzymy dopiero 03 stycznia 2009 roku więc póki co miłego wypoczywania /i powolnego przygotowywania się do sesji, która do dziennych zbliża się, jeszcze małymi kroczkami/Samson pisze:a ja z innej beczki...
Kiedy mianowicie mozna do szkoły przychodzić??:):) ... No bo co bedzie pusta stać..>:):)
z góry dzieki za odpowiedź:):)
-
- Nowy(a)