Mam podobny problem, bo firma, dla której chciałabym coś zrobić, umieszczała reklamy tylko w czasopismach zagranicznych...
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Tak więc dołączam się do pytania
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
Persja - właśnie dostałam co nastęuje /nie wiem czy tyczy się to również Słuchaczy, którzy są na trzecim semestrze - sprawdzę to jutro i napewno umieszczę tutaj/:Persja pisze:Co zadał panicz Kobusiński ??
chodzi mi o zajecia z pracowni dla zaocznych.
Błagam o odpowiedz.
Plan na semestr wiosenno-letni... Cóż, pracujemy nad nim. Oficjalne jego ogłoszenie nastąpi jednak 2-3 tygodnie przed rozpoczęciem semestru. Generalne założenia trzymają jednak ustalony w semestrze jesienno-zimowym, a więc w poniedziałki będą zajecia obowiązkowe dla wszystkich specjalizacji, od wtorku do czwartku obowiązkowe-specjalizacyjne (w te same dni co dotąd), a w piątki tylko Język angielski w reklamie (konsultacje z Pawłem Białkiem) i Tostery.Katarzyna_ pisze:Sławku, Sławku!
czy istnieje jakikolwiek termin w którym możemy się spodziewać planu na semestr letni?
oraz pochodne: czy w tym semestrze także piątek będzie wolny, a zajęcia obowiązkowe w poniedziałek, a dla foto we wtorek? czy już takie rzeczy wiadomo, a jeśli (zapewne) nie, to kiedy można się takich informacji spodziewać?
grono niepedagogiczne jest na urlopie /pedagogoczne zresztą też/ - odpowiedzi udzielimy dopiero 03 styczniamarcin1978wawa pisze:To ja się chciałem zapytać szanownego grona niepedagogicznego czy jest cuś wiadome na temat wyników z Ekonomii i Organizacji firm u zaoczniaków u mistrza Serwatko. Doszły mnie słuchy na ostatnim zjeździe że podobno miały być wyniki opublikowane na naszym przecudownym forum. Podejrzewam ze piszę tę prośbę w imieniu większość zaoczniaków z drugiego roku. Czekamy na jakieś info ..
Póki co szkoła zamknięta na sześćdziesiąt spustów, które otworzymy dopiero 03 stycznia 2009 rokuSamson pisze:a ja z innej beczki...
Kiedy mianowicie mozna do szkoły przychodzić??:):) ... No bo co bedzie pusta stać..>:):)
z góry dzieki za odpowiedź:):)