projektowanie opakowań, proj.graf. (Budzyński), zaoczne
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Nowy(a)
projektowanie opakowań, proj.graf. (Budzyński), zaoczne
Mógłby ktoś napisać co było zadane na ostatni zjazd z projektowania opakowań oraz z projektowania graf. (Budzyński)??
Dzięki.
Dzięki.
-
- Bywalec
na projektowanie opakowań nie ma nic nowego. Ale dobrze by było, jakbyśmy wykonali wszystkie zaległe prace na ten zjazd, bo dostaniemy nowe zadanie. To co było do tej pory to: seria etykiet (np kasza gryczana, kasza jaglana, pęczak), siatki, opakowanie dla danej marki (wykorzystać wcześniejsze siatki)
Projektowanie graficzne - wszsytko co do tej pory z ewentualnymi poprawkami (znaczki na tych siatkach 4x4, 5x5 itp, inicjał, Che z dziwnymi rzeczami). Oczywiście wciąż pracujemy nad plakatem.
No i nowe zadanie... coś w rodzaju tego ćwiczenia z Che, ale z naszymi symbolami narodowymi (flaha lub godło). W sensie.. jak Ci to wyjaśnić...
Jako przykład pokazywał flagę amerykańską, jak ktoś tam zrobił. Zamiast czerwonych pasków delikatnie zarysował różne rodzaje broni i ułożył je tak, ze z daleka widać było oczywiście główne części flagi (białe i czerwone pasy i gwiazdki na granatowym tle), ale dopiero po przyjrzeniu się widać było tą broń. No i my mamy się też "zabawić" i starać się pokazać, co myślimy o naszej Polsce. Nie wiem, czy wyraziłam się wystarczająco jasno, jak nie, to pisz... postaram się wyjaśnić inaczej.
Projektowanie graficzne - wszsytko co do tej pory z ewentualnymi poprawkami (znaczki na tych siatkach 4x4, 5x5 itp, inicjał, Che z dziwnymi rzeczami). Oczywiście wciąż pracujemy nad plakatem.
No i nowe zadanie... coś w rodzaju tego ćwiczenia z Che, ale z naszymi symbolami narodowymi (flaha lub godło). W sensie.. jak Ci to wyjaśnić...
Jako przykład pokazywał flagę amerykańską, jak ktoś tam zrobił. Zamiast czerwonych pasków delikatnie zarysował różne rodzaje broni i ułożył je tak, ze z daleka widać było oczywiście główne części flagi (białe i czerwone pasy i gwiazdki na granatowym tle), ale dopiero po przyjrzeniu się widać było tą broń. No i my mamy się też "zabawić" i starać się pokazać, co myślimy o naszej Polsce. Nie wiem, czy wyraziłam się wystarczająco jasno, jak nie, to pisz... postaram się wyjaśnić inaczej.
-
- Zadomowił(a) się
8O ...serio?Annka pisze: No i nowe zadanie... coś w rodzaju tego ćwiczenia z Che, ale z naszymi symbolami narodowymi (flaha lub godło). W sensie.. jak Ci to wyjaśnić...
hmm, na zajęciach byłam - ale tej zajawki - nie pamiętam
ehh, starość nie radość...
-
- Zadomowił(a) się
-
- Bywalec
-
- Zaczyna działać
no to wspólnie starzy jesteśmy, bo ja też na wszelkich byłem, a tego nie pomnę... chyba, że Annka ma ćpuńskie wizje <hahaha>megejra pisze:8O ...serio?Annka pisze: No i nowe zadanie... coś w rodzaju tego ćwiczenia z Che, ale z naszymi symbolami narodowymi (flaha lub godło). W sensie.. jak Ci to wyjaśnić...
hmm, na zajęciach byłam - ale tej zajawki - nie pamiętam
ehh, starość nie radość...