Nie, teraz to już zdecydowanie po Tobie i zajęcia do powtóreczki w lipcu...pinezka1 pisze:Pesco kochana ratuj bo ty zawsze dobrze poradzisz....Mam pytanie bo nie byłam na egzaminie z technik sprzedazy w niedziele- czy ja to moge jakos inaczej w innym terminie zaliczyć? No i oczywiście jesli mam dwie nieobecności czy to wogóle jest mozliwe? jak tak to co musze zrobić? jakaś praca do napisania czy jak? Ratuj bo nie mogłam być tak mnie dopadła choroba, że ubolewam nad tym i mi szkoda....
a tak na seryyyyjjjjjjo to:
Po pierwsze pierwsze - będzie wyznaczony drugi termin egzaminu dla wszytkich specjalizacji (mam nadzieję, że jakoś jutro, pojutrze Wam go podam), bo przecież zawsze macie dwa terminy zaliczeń
Po drugie, drugie - wolno Wam było nie być na zajęciach dwa razy, a więc tylko będziesz musiała napisać pracę 'wyrównującą sprawiedliwość' i będzie po sprawie
Mam nadzieję, że pokonałaś tego pskudnego wirusika co to w Tobie bezczelnie pomieszkiwał i już niebawem się zobaczymy
Warsztaty fotograficzne to taka 'obsługa aparatu' w pigułce, zajęcia uczą podstawowych funkcji aparatu, doboru kompozycji, zależności między czasem i przesłoną etc. czyli podstaw wykonywania zdjęć.DNS_ pisze:Mam pytanie mianowicie czym roznia sie "Warsztaty fotograficzne (S. Kobusiński/S. Gosławski)" od "Fotolab (S. Gosławski)" no poza czasem ich trwania
Mowa o sobotnim planie zajec dla zaocznych SR i TV
Z gory dziekuje za odpowiedz
Fotolab to nic innego jak ciemnia fotograficzna - uczycie się wywoływania negatywów i obróbki zdjęć na powiększalnikach - czyli jak zrobić coś samemu bez konieczności oddawania negatywów do fotografa