Drugi termin sesyjny obowiązuje wszystkich Wykładowców / dotyczy wszystkich przedmiotów. Wykładowca może nie stawić się w drugim terminie ale tylko w przypadku kiedy w pierwszym terminie wszystkie osoby stawią się na zaliczenie i uzyskają z niego oceny pozytywne.maland pisze:pesca:
czy prowadzacy u ktorego zaliczenie jest w postaci projektu/konsultacji moze ustalic sobie ze zaliczenie jest tylko do 16/17 stycznia, czy termin 2 sesji + 1 sesji platnej obowiazuje dla wszystkich przedmiotow?
"Pytajnik" ARCHIWUM
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Czasami coś napisze
szymon@szymonkobusinski.com a prosze;d_Kaska_ pisze:Moze mi ktos podac maila do Pana Kobusińskiego?
-
- Czasami coś napisze
-
- Ekspert
Tak, masz zaliczoneEspy pisze:-Może to niezbyt błyskotliwe pytanie, ale wolę się upewnić - czyżbym miał test z głowy? Naturalnie jestem na liście z jakże wspaniałą oceną 3Wyniki z egzaminu z Reklamy telewizyjnej – termin ‘0’
Niżej wymienione osoby zaliczyły test, pozostałe zapraszamy w kolejnym terminie:
-
- Nowy(a)
hm, ja mam bardzo mnie nurtujące pytanie:
wygląda na to, że czasowo nałożą mi się 2 egzaminy: na WSRze i w drugiej szkole:( Więc bardzo możliwe, że w ogóle nie pojawię się na I terminie zaliczania tego wsrowego przedmiotu... Wiem, ze spokojnie mogę przyjść na II termin, ale co by było, gdybym w tym II terminie jednak tego egzaminu (odpukać w niemalowane drewno;)) nie zdała? czy ewentualne kolejne podejście do niego będzie traktowane jako płatna "poprawka" czy - wyjątkowo - jako (bezpłatny) "II termin" (bo powstanie przesunięcie: prawdziwy II termin będzie wtedy dla mnie I, a "poprawka" - tak jakby II terminem)?
Naprawdę postaram się zrobić wszystko, co możliwe, żeby nie doprowadzić do takiej sytuacji i nie przysparzać dodatkowych problemów wykładowcy (i sobie zresztą też), ale jakby co... to chyba niestety nie przeskoczę nijak tego:( I tak bardzo dobrze, że WSR ma 2 terminy zaliczeń, w drugiej szkole niestety nie mam takich luksusów;)
Bardzo proszę o oświecenie mnie w tej sprawie... Droga Pesco, może Ty mnie poratujesz?;)
wygląda na to, że czasowo nałożą mi się 2 egzaminy: na WSRze i w drugiej szkole:( Więc bardzo możliwe, że w ogóle nie pojawię się na I terminie zaliczania tego wsrowego przedmiotu... Wiem, ze spokojnie mogę przyjść na II termin, ale co by było, gdybym w tym II terminie jednak tego egzaminu (odpukać w niemalowane drewno;)) nie zdała? czy ewentualne kolejne podejście do niego będzie traktowane jako płatna "poprawka" czy - wyjątkowo - jako (bezpłatny) "II termin" (bo powstanie przesunięcie: prawdziwy II termin będzie wtedy dla mnie I, a "poprawka" - tak jakby II terminem)?
Naprawdę postaram się zrobić wszystko, co możliwe, żeby nie doprowadzić do takiej sytuacji i nie przysparzać dodatkowych problemów wykładowcy (i sobie zresztą też), ale jakby co... to chyba niestety nie przeskoczę nijak tego:( I tak bardzo dobrze, że WSR ma 2 terminy zaliczeń, w drugiej szkole niestety nie mam takich luksusów;)
Bardzo proszę o oświecenie mnie w tej sprawie... Droga Pesco, może Ty mnie poratujesz?;)
-
- Ekspert
Skoro wzywasz przybywam! [bez wzywania też bym była a więc tak - dobra rada - na dzień dzisiejszy - nie zastanawiamy co się stanie jak nie zaliczysz jakiś przedmiotów [przyjmujemy opcję, że nie ma takiej możliwości!]. Przybywaj na II termin i podejdź do wszystkich zaliczeń jakich tylko zdołasz, a potem będziemy się martwić co dalej [jakoś damy radę!]vanilla pisze:hm, ja mam bardzo mnie nurtujące pytanie:
wygląda na to, że czasowo nałożą mi się 2 egzaminy: na WSRze i w drugiej szkole Bardzo proszę o oświecenie mnie w tej sprawie...
Jak będziesz u siebie na uczelni, zajrzyj do dziekanatu i poproś aby wystawili Ci zaświadczenie, że sesja u Was odbywa się w danych terminach (nie powinnaś mieć z tym żadnych problemów) [to tak na wszelki wypadek ].
-
- Ekspert
daty 'startu' nowego semestru (od października!) a także terminy zjazdów na semestr letni zamieszczone są w NIEZBĘDNIKU!Camiart pisze:Kiedy pojawią się jakieś informacje na temat: startu nowego semestru, terminów zjazdów, dat rejestracji na zajęcia?
i tak (info dla wszystkich zainteresowanych):
GRUPY DZIENNE - 15 luty 2010
GRUPY ZAOCZNE SR i TV - 30/31 stycznia 2010
GRUPY ZAOCZNE SG i FOTO - 20/21 luty 2010
co do pozostałych pytań to sądzę, że odpowiedzi na nie pojawią się już niedługo (zapewne w okolicach tygodnia czasu) na forum.
Tak na wszelki wypadek - link do niezbędnika zaocznego - informacje których szukasz są na dole strony:
http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-6727.html
-
- Loża WSR
-
- Nowy(a)
Pesco wspaniała, bardzo mnie na duchu podniosłaś, dziękuuuuję:) co do zaświadczenia o terminie sesji z mojej uczelni to chyba nic z tego... bo oficjalny termin sesji tam to 8-12.02.2010. Ale wykładowcy wszelkie zaliczenia/ egzaminy robią już od wielu lat bezsensownie "nieoficjalnie" na ostatnich/ przedostatnich zajęciach, a one będą wypadały właśnie począwszy od jutrzejszego poniedziałku, a skończywszy na piątku za 2 tyg. Czyli to się właśnie idealnie pokrywa z terminami sesji na WSRze, no i z tym jest najwiekszy kłopot:( Ale myślę, że jakoś dam już teraz radę po tym, jak mnie uspokoiłaś - no cóż, najwyżej większość pozaliczam u nas w II terminie i tyle, bo na uczelni w tym drugim tygodniu będę miała już o wiele mniej zaliczeń i większe luzy:)
-
- Ekspert
-
- Nowy(a)
word + PP
ponawiam swoje pytanie: czy ktoś wie, jaka jest forma zaliczenia Worda i PP u Pana Siomy (wtorkowe zajęcia)??? czy należy może wykonać polecenia zawarte w tych 3 plikach PDF, które dostaliśmy kiedyś na zajęciach????
PROSZĘ o ODPOWIEDŹ!!!
z góry dziękuję!
PROSZĘ o ODPOWIEDŹ!!!
z góry dziękuję!
-
- Nowy(a)
Zapisy na zajęcia w semestrze letnim
Witam,
Skoro SR zaczyna zajęcia już 31 stycznia,
To kiedy możemy się spodziewać rejestracji?
Pozdrawiam
Skoro SR zaczyna zajęcia już 31 stycznia,
To kiedy możemy się spodziewać rejestracji?
Pozdrawiam