"Pytajnik" ARCHIWUM

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

Zablokowany
pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 15 sty (pt) 2010, 13:13:16

maland pisze:pesca:
czy prowadzacy u ktorego zaliczenie jest w postaci projektu/konsultacji moze ustalic sobie ze zaliczenie jest tylko do 16/17 stycznia, czy termin 2 sesji + 1 sesji platnej obowiazuje dla wszystkich przedmiotow? :)
Drugi termin sesyjny obowiązuje wszystkich Wykładowców / dotyczy wszystkich przedmiotów. Wykładowca może nie stawić się w drugim terminie ale tylko w przypadku kiedy w pierwszym terminie wszystkie osoby stawią się na zaliczenie i uzyskają z niego oceny pozytywne.

Monika870
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Monika870 » 15 sty (pt) 2010, 21:56:13

_Kaska_ pisze:Moze mi ktos podac maila do Pana Kobusińskiego?
szymon@szymonkobusinski.com a prosze;d :)

magaa
Nowy(a)

Post autor: magaa » 15 sty (pt) 2010, 21:59:00

Sławku, jeśli nie wysłałam raportu na RP w pon, a mam ponad połowe zrobione to jeszcez moge dokończyc i wysłać, czy już mam nie wysyłać? Czy bez tej pracy będe dopuszczona do egzaminu?

Espy
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Espy » 15 sty (pt) 2010, 23:15:40

Wyniki z egzaminu z Reklamy telewizyjnej – termin ‘0’

Niżej wymienione osoby zaliczyły test, pozostałe zapraszamy w kolejnym terminie:
-Może to niezbyt błyskotliwe pytanie, ale wolę się upewnić - czyżbym miał test z głowy? Naturalnie jestem na liście z jakże wspaniałą oceną 3 8)

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 16 sty (sob) 2010, 02:42:14

Espy pisze:
Wyniki z egzaminu z Reklamy telewizyjnej – termin ‘0’

Niżej wymienione osoby zaliczyły test, pozostałe zapraszamy w kolejnym terminie:
-Może to niezbyt błyskotliwe pytanie, ale wolę się upewnić - czyżbym miał test z głowy? Naturalnie jestem na liście z jakże wspaniałą oceną 3 8)
Tak, masz zaliczone :)

vanilla
Nowy(a)

Post autor: vanilla » 17 sty (ndz) 2010, 01:28:00

hm, ja mam bardzo mnie nurtujące pytanie:
wygląda na to, że czasowo nałożą mi się 2 egzaminy: na WSRze i w drugiej szkole:( Więc bardzo możliwe, że w ogóle nie pojawię się na I terminie zaliczania tego wsrowego przedmiotu... Wiem, ze spokojnie mogę przyjść na II termin, ale co by było, gdybym w tym II terminie jednak tego egzaminu (odpukać w niemalowane drewno;)) nie zdała? czy ewentualne kolejne podejście do niego będzie traktowane jako płatna "poprawka" czy - wyjątkowo - jako (bezpłatny) "II termin" (bo powstanie przesunięcie: prawdziwy II termin będzie wtedy dla mnie I, a "poprawka" - tak jakby II terminem)?
Naprawdę postaram się zrobić wszystko, co możliwe, żeby nie doprowadzić do takiej sytuacji i nie przysparzać dodatkowych problemów wykładowcy (i sobie zresztą też), ale jakby co... to chyba niestety nie przeskoczę nijak tego:( I tak bardzo dobrze, że WSR ma 2 terminy zaliczeń, w drugiej szkole niestety nie mam takich luksusów;)
Bardzo proszę o oświecenie mnie w tej sprawie... Droga Pesco, może Ty mnie poratujesz?;)

Camiart
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Post autor: Camiart » 17 sty (ndz) 2010, 17:02:31

Kiedy pojawią się jakieś informacje na temat: startu nowego semestru, terminów zjazdów, dat rejestracji na zajęcia?

Vojta
Nowy(a)

Post autor: Vojta » 17 sty (ndz) 2010, 22:36:59

Do powyższego dodałbym jeszcze plan :-)

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 17 sty (ndz) 2010, 22:44:49

vanilla pisze:hm, ja mam bardzo mnie nurtujące pytanie:
wygląda na to, że czasowo nałożą mi się 2 egzaminy: na WSRze i w drugiej szkole :( Bardzo proszę o oświecenie mnie w tej sprawie...
Skoro wzywasz przybywam! [bez wzywania też bym była ;) a więc tak - dobra rada - na dzień dzisiejszy - nie zastanawiamy co się stanie jak nie zaliczysz jakiś przedmiotów [przyjmujemy opcję, że nie ma takiej możliwości!]. Przybywaj na II termin i podejdź do wszystkich zaliczeń jakich tylko zdołasz, a potem będziemy się martwić co dalej [jakoś damy radę!] :D

Jak będziesz u siebie na uczelni, zajrzyj do dziekanatu i poproś aby wystawili Ci zaświadczenie, że sesja u Was odbywa się w danych terminach (nie powinnaś mieć z tym żadnych problemów) [to tak na wszelki wypadek :D].

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 17 sty (ndz) 2010, 22:49:04

Camiart pisze:Kiedy pojawią się jakieś informacje na temat: startu nowego semestru, terminów zjazdów, dat rejestracji na zajęcia?
daty 'startu' nowego semestru (od października!) a także terminy zjazdów na semestr letni zamieszczone są w NIEZBĘDNIKU!

i tak (info dla wszystkich zainteresowanych):

GRUPY DZIENNE - 15 luty 2010
GRUPY ZAOCZNE SR i TV - 30/31 stycznia 2010
GRUPY ZAOCZNE SG i FOTO - 20/21 luty 2010

co do pozostałych pytań to sądzę, że odpowiedzi na nie pojawią się już niedługo (zapewne w okolicach tygodnia czasu) na forum.

Tak na wszelki wypadek - link do niezbędnika zaocznego - informacje których szukasz są na dole strony:

http://www.szkolareklamy.pl/ftopict-6727.html

Wiciu
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Wiciu » 17 sty (ndz) 2010, 23:04:12

szybkie pytanie:

jak w corelu wypełnić kwadrat jakimś zdjęciem, żeby się w ten kwadrat dopasowało?? ..zupełnie wyleciało mi z głowy :/

kto pierwszy odpowie, wygrywa ciepłą posadkę jako ładowacz odpadów stałych hahahah :D (nagrody można się w razie czego zrzec) :P

vanilla
Nowy(a)

Post autor: vanilla » 17 sty (ndz) 2010, 23:14:01

Pesco wspaniała, bardzo mnie na duchu podniosłaś, dziękuuuuję:) co do zaświadczenia o terminie sesji z mojej uczelni to chyba nic z tego... bo oficjalny termin sesji tam to 8-12.02.2010. Ale wykładowcy wszelkie zaliczenia/ egzaminy robią już od wielu lat bezsensownie "nieoficjalnie" na ostatnich/ przedostatnich zajęciach, a one będą wypadały właśnie począwszy od jutrzejszego poniedziałku, a skończywszy na piątku za 2 tyg. Czyli to się właśnie idealnie pokrywa z terminami sesji na WSRze, no i z tym jest najwiekszy kłopot:( Ale myślę, że jakoś dam już teraz radę po tym, jak mnie uspokoiłaś - no cóż, najwyżej większość pozaliczam u nas w II terminie i tyle, bo na uczelni w tym drugim tygodniu będę miała już o wiele mniej zaliczeń i większe luzy:)

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 18 sty (pn) 2010, 00:28:43

vanilla pisze:Pesco wspaniała, bardzo mnie na duchu podniosłaś, dziękuuuuję:)
No widzisz :D Bardzo się cieszę, że mogłam pomóc :D zajmij się teraz sesjami, egzaminami etc a ewentualnymi problemami zajmiemy się później [z zaświadczeniem czy bez niego]! Powodzenia życzę! [tylko broń Cię Panie dziękować! ;)]

angie
Nowy(a)

word + PP

Post autor: angie » 18 sty (pn) 2010, 01:41:34

ponawiam swoje pytanie: czy ktoś wie, jaka jest forma zaliczenia Worda i PP u Pana Siomy (wtorkowe zajęcia)??? czy należy może wykonać polecenia zawarte w tych 3 plikach PDF, które dostaliśmy kiedyś na zajęciach????

PROSZĘ o ODPOWIEDŹ!!! :)

z góry dziękuję!

ileve
Nowy(a)

Zapisy na zajęcia w semestrze letnim

Post autor: ileve » 18 sty (pn) 2010, 12:05:55

Witam,

Skoro SR zaczyna zajęcia już 31 stycznia,
To kiedy możemy się spodziewać rejestracji?

Pozdrawiam

Zablokowany