Krótka dyskusja o dostępie do forum naukowego

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
RafMak
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: RafMak » 08 lut (wt) 2005, 20:05:19

Marqoni pisze:- wykłady typu "one man show", owszem czasem śmieszne, czasem dowcipne (czasem dość płasko... czasami miałem ochotę na sesję u psychoanalityka) pewnie lepiej trafiają do grona 20-latków, do mnie niestety średnio. Tym bardziej, że czasami posługiwałeś się w Swoich wypowiedziach, dla zilustrowania, pewnymi personalnymi przykładami i to z wymienianiem imion. Ja nie życzyłbym sobie w rzadnym razie w takich przykładzie mieć udziału. Co innego amonimowo, proszę bardzo, mogę się edukacji przysłużyć. W innym przypadku nie, bez pisemnej zgody.

O szlak ja tez kiedys taki bede? :P

Marqoni
Czasami coś napisze
Czasami coś napisze

Re: Krótkie oświadczenie działu PR WSR

Post autor: Marqoni » 08 lut (wt) 2005, 20:30:51

wojtkowski pisze:Jak ktoś trafnie zauważył
Więc zostałem zdegradowany do "ktosia"?! To już wykładowców netykieta nie obowiązuje? :?

A Tobie, RafMak, coś się konkretnego w tej wypowiedzi nie podoba?

RafMak
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: RafMak » 08 lut (wt) 2005, 20:39:53

Nie no mi sie wydaje ze to jaki humor Ci pasuje to do pewnego stopnia kwestia charakteru, a nie wieku.
Jest kilka kwesti co do ktorych sie z Toba zgadzam, ale z drugiej strony to strasznie pesymistycznie do wszystkiego podchodzisz.
Piszac niektore teksy tez raczej nie byles zbyt miły, a wymagasz uprzejmosci w stosunku do swojej osoby.

Neema
Zadomowił(a) się
Zadomowił(a) się

Post autor: Neema » 08 lut (wt) 2005, 21:31:50

Marqoni pisze:- "100 pytań do..." można było ogłosić wcześniej, dałoby mi to więcej czasu na przygotowanie się i lepsze rozplanowanie sił (wybacz ale tak się składa, że osoby +25 lat mają gorszą pamięć niż 20 latki).
Oj Marqoni chyba trochę przesadzasz, chyba miałeś bardzo kiepski dzień skoro zamieszczasz posty o tak ponurych barwach.
Chciałabym Ci przypomnieć, że nie jesteś jedynym uczniem naszej szkoły, który ma ponad 20 lat a nawet ponad 25 i wszyscy muszą sobie jakoś radzić. Juz nie mówiąc o tym że nie masz, na co narzekać z Twoją liczbą punktów z tegoż egzaminu to chyba z Tą twoją pamięcią źle nie jest. :twisted:

Każdy nauczyciel ma swój sposób bycia i swoje sposoby nauczania i nikt się nagle nie zmieni dla jednego ucznia. Nie wiem, dlaczego traktujesz pozostałych jakoś inaczej ciągle powtarzasz że 20 latką coś jest łatwiej, że coś do nich lepiej trafia. Mam wielu znajomych niektórzy są w Twoim wieku niektórzy starsi i jakoś nie zauważyłam żeby mieli takie problemy.

Nie chciałabym żeby Twoja złość przelała się teraz na mnie, ale po prostu nie rozumiem poco te wszystkie oskarżenia. WSR jest naprawdę fajną i dobra szkołą, a to że nie zawsze wszystko jest zapięte na ostatni guzik dodaje jej nawet czasem uroku. :D

ps. I nie dziw się RafMakowi, bo troszkę marudzisz jak stary dziadek. :wink:

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 08 lut (wt) 2005, 22:50:07

A zatem
jesli wreszcie rozmawiamy merytorycznie,
to drogi Marqoni napisałeś: "Insynuacja jakobym uwziął się specjalnie na Ciebie jest błędna."

wyjasniam
- Twój post "Zdaje się nie jesteś jedyny, który tak myśli." pojawił się natychmiast po poście cywila42 (ciekawe czy chodzi o odwage cywilną ;)) treści: "Hehe liczysz na to ze Artur Ci odpisze? Nie ma go w szkole i wszystko mam gdzies. Ostatnio my z pierwszego roku przekonujemy sie jak nas olewa. A na poczatku wciskal jakies kity. Zaczynam zalowac ze jestem w tej szkole.", który był bezpośrednim i dodatkowo niesprawiedliwym atakiem na mnie.
- Nie rozumiem więc, dlaczego Ty nie rozumiesz, że uwazam iż bezpośrednio lub pośrednio atakujesz mnie.
Ponadto ja mam w zwyczaju wyrażając jakis pogląd zawsze podawać powody. A nie mówić uważam tak jak kolega co przede mną mówił. I do tego chciałem sprowokować Ciebie.

po drugie
- piszesz: "100 pytań do... można było ogłosić wcześniej, dałoby mi to więcej czasu na przygotowanie się i lepsze rozplanowanie sił"
- otóż mam dla Ciebie zaskakująca odpowiedź - pytania te zostały opublikowane na forum szkoły w Pon Maj 12, 2003 11:13 am a informację o tym każdy z Was otrzymał na pierwszych zajęciach z rtv, gdy omawialiśmy zasady zaliczenia, wraz z uprzejma prośba zalogowania się na forum i wysłania w ciągu siedmiu dni (dzienne) lub czternastu (zaoczne) na moja skrzynkę prośby o dostep do forum naukowego - właśnie po to by każdy miał do owych pytań i także instrukcji briefów dostęp - wtedy także poinformowałem, że po terminie 7/14 dni nie odpowiem na żadnego maila który przyjdzie na ową skrzynkę, gdyz służy ona mi do pracy agencyjnej - każdy, kto w owym czasie nadesłał prośbe otrzymał dostęp, później na dwa miesiące obowiązek jego przyznawania przyjął na siebie "szuflad"
- dodatkowo, jesli jak piszesz "tak się składa, że osoby +25 lat mają gorszą pamięć niż 20 latki", skąd wziął sie wynik Twojego testu i dlaczego przez pół roku - bo tyle było czasu, nie przygotowałeś kampanii, która zwolniłaby Cię ze wspomnianego testu
- pomijam juz fakt, że podpisujesz sie pod postem, który piętnuje mnie za nie odpowiadanie na emaile, mimo, ze nie masz po temu żadnych podstaw i nie ważne, czy wynika to ze zdawkowości formy, czy przypadkiem tak wyszło, jesli bowiem popełniłeś niezręczność lub niezgrabność, przyznaj to i "odszczekaj" a nie każ wczytywać się ponownie

kolejna kwestia
- Tobie zabrakło omawiania reklam na ekranie - a mnie zabrakłoby czasu na przedstawienie podstawowych pojęć, gdybym owego ekranu używac zaczął, bo tak się składa, że byłoby to kolorowe i malownicze ale zajmowałoby gro czasu - wierz mi, że w ciągu 12 lat miałem okazje to sprawdzić - ponadto, z tego co wiem, w czasie zajęć z Andym, który wspomagał mnie w realizacji programu, tym właśnie się głównie zajmowaliście + dodam do tego festiwal "Euroshorts" i wychodzi całkiem pokaźna ilość projekcji

prawie kończę
- humor i formuła zawsze są ryzykiem wkalkulowanym i o tym też mówiłem na pierwszym spotkaniu, przestrzegając przed szczególną manierą jaka mi towarzyszy i prosząc, by jesli komuś będzie przeszkadzać podszedł do mnie po zajęciach i zwrócił mi na to uwage a nagne ją do oczekiwań - wykład, to przecież rodzaj spektaklu - jak to jest, ze wówczas nie zgłaszałeś zastrzeżeń, tylko pojawiły sie one w sesji, jak to jest, że wszystko jest źle właśnie wtedy, gdy pojawia się sesja?!!

i na koniec
- czytam bardzo na spokojnie i chłodno odpowiadam - w przeciwnym razie trochę inaczej, zważywszy mój temperament, toczyłby się ów dyskurs; znam też znaczenia słów i konteksty w jakich się pojawiają; przeczytaj na spokojnie, to co powyżej, a będziesz wiedział :)

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 08 lut (wt) 2005, 23:07:54

udzielony ;)

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 08 lut (wt) 2005, 23:09:12

dobrze juz dobrze nie becz

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 08 lut (wt) 2005, 23:10:35

juz dawno się udało, może nie sprawdzasz:)?

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 08 lut (wt) 2005, 23:14:10

hel ale nudzisz jak z piekła rodem babka jakas - masz dostęp od wieków hłe hłe

Michnikus
Nowy(a)

dostęp do forum naukowego

Post autor: Michnikus » 09 lut (śr) 2005, 11:02:41

Jestem uczniem WSR i chciałbym skorzystać z forum naukowego. Ale nie bardzo wiem co mam zrobić

Grzech
Nowy(a)

Post autor: Grzech » 09 lut (śr) 2005, 11:19:39

Musisz ladnie poprosic AW :wink: :twisted:

bartnik
Nowy(a)

Post autor: bartnik » 09 lut (śr) 2005, 12:09:35

prosze o dostęp do forum romanum. Jestem znanym pszczelarzem Wiejskiego Stowarzyszenia Rolników Spadziowego Runa na imie mam Paweł

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 09 lut (śr) 2005, 16:47:52

oczywiście pszczółko wlatuj do ula i hulaj

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

Post autor: aw » 09 lut (śr) 2005, 16:52:05

może zrób fikołka albo cos zaspiewaj, albo poszukaj informacji na ten temat na forum, bo juz enty raz nie mam siły tego pisać - uzyj np. wyszukiwarki forumowej

Grzech
Nowy(a)

Post autor: Grzech » 09 lut (śr) 2005, 17:04:28

Ja go znam, lepiej niech nie spiewa :wink: Moze jakis wierszyk niech opowie lub inna ciekawa historyjke lub kawal. To mu czasem wychodzi, ale nie zawsze :P

ODPOWIEDZ