Do prezesa kilka pytań.
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Czasami coś napisze
licencjat
A co do licencjata to muszę cię zmartwić, bo jednak często pada zdanie "najprawdopodobniej za rok". Mnie to tam obojętne. Bardziej zależy mi na porządnym tytule technika. Po prostu planuję zakończyć po WSR naukę, bo nie mam już do niej nerwów.
-
- akademiareklamy.edu.pl
Proste pytanie
Z czyich ust?!!!
OSTATECZNIE INFORMUJE NIEODWOŁALNIE, ŻE W RAMACH TEJ STRUKTURY NIGDY. I NIE MA OD TEGO ODWOŁANIA - SZKOŁA MA MIEC CHARAKTER ZAWODOWY I OFIAROWYWAC UMIEJETNOSCI PRAKTYCZNE - zadania te znacznie trudniej realizuje sie w systemie licencjackim - choc pewnie i my nie jestesmy idealni.
PS
Dziekuje za cenne uwagi dotyczace montazowni MK - to temat do realizacji na juz.
OSTATECZNIE INFORMUJE NIEODWOŁALNIE, ŻE W RAMACH TEJ STRUKTURY NIGDY. I NIE MA OD TEGO ODWOŁANIA - SZKOŁA MA MIEC CHARAKTER ZAWODOWY I OFIAROWYWAC UMIEJETNOSCI PRAKTYCZNE - zadania te znacznie trudniej realizuje sie w systemie licencjackim - choc pewnie i my nie jestesmy idealni.
PS
Dziekuje za cenne uwagi dotyczace montazowni MK - to temat do realizacji na juz.
-
- Czasami coś napisze
nie powiem
Wolałbym tego nie mówić. Ale i wśród studentów krąży takie przekonanie, a raczej nadzieja, że załapią się jeszcze na licencjata. Miałem wrażenie, że to było główne zmartwienie obecnych absolwentów, gdy jeszcze chodzili do WSR.