topicowe wysypisko

O wszystkim co nie pasuje do pozostałych for np.: Hobby, Muzyka, Kino, Film, TV, Sport, Gry i zabawy, Internet, Książki

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 10 sie (śr) 2005, 22:43:02

... no wszystko sie zawsze zmienic moze ... moze przybyc zawsze jakis maz albo nawet i dzieci hyhyh ;) Kto wie co to z nad moza ludzie beda jako pamiatki przywozic :wink: :lol: :lol:

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 10 sie (śr) 2005, 22:45:54

Ty wez nie kracz lepiej :lol: :P :P :P :P

visenna-chan
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: visenna-chan » 13 sie (sob) 2005, 20:43:21

Jak pewne osobki beda uwazac, to o zadnym krakaniu nie bedzie mowy :twisted: :twisted:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 14 sie (ndz) 2005, 19:14:41

visenna-chan pisze:Jak pewne osobki beda uwazac, to o zadnym krakaniu nie bedzie mowy :twisted: :twisted:
Jak to kiedys ktos ladnie ujal: Nie uwazales jak robisz to rob jak uwazasz :)

Visiennka jezeli chodzi o moja (znaczy sie w tym przypadku nasza) MalaZonke to zabrala pas cnoty :mrgreen: Wlasnorecznie pakowalem... znaczy sie zakladalem ;) :D Co do Happy to nie wiem ale jak cos to mozna skoczyc do Tesco i dokupic 2. pas w razie potrzeby oczywiscie :lol:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 15 sie (pn) 2005, 01:07:55

Eee przy obecnych umiejetnosciach polskich slusarzy amatorow to hmm kto wie jaka role spelni ;) :lol:

"...Zróbmy więc prywatkę jakiej nie przeżył nikt niech sąsiedzi walą , walą , walą.." ...w sciane :mrgreen:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 16 sie (wt) 2005, 18:43:09

Slusarz albo hakier

Wspolczesne pasy cnoty wyposazone sa m.in w alarm i GPS. Dodatkowo maja zabezpieczenia w postaci systemow rozpoznawania glosu, badania teczowki oka oraz linii papilarnych. Pokryte Hammeritem nie koroduja i moga sluzyc cale lat, kilkadziesiat lat i dluzej. Najnowszych modeli szukajcie w najblizszej kuzni.

(z "Niezbednika rycerza XXI wieku" piora Jana Chryzostoma Juniora Paska)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 16 sie (wt) 2005, 18:55:50

Pytanie eliektrika :
- Panie a skad to ustrojstwo bierze zasilanie?
- A co jak bateryjka siadzie - ilosc zabezpieczen szlag trafia jak wybranka jest daleko i nie ma komu bateryjki wymienic lub podladowac ?

Pytanie hakiera :
- Czy dostepna jest rowniez autoryzacja przez Bluetooth ?

:twisted: :lol: :twisted:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 16 sie (wt) 2005, 23:09:10

A to juz sa pytania do Jana Chryzostoma Paska jr ;) :D Moze kiedys na ten temat lub inny napisze (nie ma to jak te bez diakrytyczne dwuznacznosci) :)
seize pisze:Pytanie eliektrika :
- Panie a skad to ustrojstwo bierze zasilanie?
Od siebie naiwnie powiedzialbym: hmm z milosci?? Oczywiscie w formie bardziej metafizycznej :) No tyle ze ja tam z fizyki w szkole nigdy dobry nie bylem choc na swiadectwie niby stoi 4. Takze czy to tak dziala to do konca nie wiem.

Mysle ze to jest wlasciwy moment by zaprezentowac opinie zadowolonych klientow. Pierwszy z brzegu taki testimonial [zreszta smsowy, notabene prosto znad morza (polskiego)] Cytuje:

JuzWySieONaszePasyCnotyNieMartwcie:PRadzimySobieSwietnie

Jak widac produkt dziala bez zarzutu. A nawet jak nie zawsze mozna zacerowac no nie ;) :mrgreen:

Tylko co do z tym wspolnego ma ten PR? ;) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Nawet na wakacjach o nim nie moga zapomiec :lol: Nie ma to jak pisac bez odstepow ;)

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 16 sie (wt) 2005, 23:37:46

sinar pisze:Od siebie naiwnie powiedzialbym: hmm z milosci?? Oczywiscie w formie bardziej metafizycznej :)
A no ale w takim wypadku to trzeba uwazac bo duzo jest podrobek a i ogniwa jakies takie nietrwale i liche ;) :mrgreen:
sinar pisze:No tyle ze ja tam z fizyki w szkole nigdy dobry nie bylem choc na swiadectwie niby stoi 4. Takze czy to tak dziala to do konca nie wiem.
Ja mialem tylko 3 ale ten akurat rozdzial w formie poszerzonej pozwolilem sobie podczas nauki poznac :D
sinar pisze:Pierwszy z brzegu taki testimonial [zreszta smsowy, notabene prosto znad morza (polskiego)]
HryHryHieHieHryHry Wsparcia komunikacji nigdy dosc ;) :lol:
sinar pisze:Tylko co do z tym wspolnego ma ten PR? ;) :mrgreen:
HyHy ciesz sie ze na laczach nie bylo wiekszych problemow komunikacyjnych lub ze jakies sluzby nie poddaly tego obrobce kryptograficznej ;) :mrgreen:

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 16 sie (wt) 2005, 23:55:39

W rzeczy samej testuje polaczenie z Wladkiem. Rowniez pod katem czy tam aby netu nie dowiezli (marzenia) :lol: Stad niektore posty zawieraja elementy prowokacji. Ktore rowniez maja za zadanie lekkie rozruszanie forum. Co by nie bylo tak ze jak Rodzina wroci to powie ze my tu sami bez nich nie dajemy sobie rady na gospodarstwie domowym i ze nam jakoby procenty spadaja :mrgreen: Bo w koncu jakby nie bylo jestesmy rodzina patologiczna :D Trzeba trzymac poziom takze jakosciowy :) Tym samym dotarlem do 9. linijki. Tego Happy nie czyta wiec teraz moge powiedziec szczerze ze... [usterki na laczach]

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 17 sie (śr) 2005, 00:09:30

Sinar .. Sinar ? Trace kontakt! Dostep spad do Poziomu 1 ... Nieaktualnych kod dostepu Alfa Jeden ech .. no nic ;)
Rodzinka dawac daje rade z gospodarstwem ale tyle teraz Panie roboty w polu ze do domostwa czlowiek rzadko zaglada ;) Nad patologiami chyba jakos udajenam sie pracowac - badz co badz nie od razu USS Enterprise zbudowano ;) :lol: Choc nie da sie ukryc jakies ostatnio troche powazniejsze tematy powrzucalem - ja nie wiem ale to pewnie dlatego ze slonce zaczelo mocniej grzac i obwody maja jakies spiecia ;) Ale badz co badz mogli w wiaderkach nad morze zabrac ze soba troche internetu :) A tak to tylko sub-systemy sa w stanie funkcjonowac :)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 18 sie (czw) 2005, 21:07:30

No dobra koniec tych glodnych kawalkow :D Niedlugo wiara wraca z Wladka to sie trzeba przestawic na tryb bardziej merytoryczny zostawiajac innym pole do popisu (zastrzezenie: to nie jest kryptoreklama koalicji PO-PiS)

Havoc
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: Havoc » 18 sie (czw) 2005, 22:58:26

nie ma animatorow forum w domu to dzieci robia sie niegrzeczne :P
Ale przyznam ze poziom merytoryczny waszych postow nei jest ani zdziebko wyzszy od "naszych" 8) :lol: :twisted:

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 18 sie (czw) 2005, 23:08:01

No prosze i juz .. MY <-> Oni ... Nasze <-> Ich ..
Ech .. Viv la révolution - jeszcze przyjdzie czas gdy runa barykady :twisted:

HyHyHy ;)

sinar
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: sinar » 19 sie (pt) 2005, 07:01:24

No ale my tylko dzialalismy w Waszym zastepstwie :) Trzeba dostarczac forumowiczom rozrywke na poziomie no nie. StaraliŚMY sie jak umiemy ale gdzie nam tam do Was :D

Oki no dobra Hav. Zlapales nas na goracym uczynku :D Zasadniczo trafilismy na (czasowa) nisze rynkowa i postanowilismy ja zagospodarowac :lol: Wiesz nie ma ludzi niezastapionych ;) Life is brutal a konkurencja nie spi :mrgreen:

A jezeli juz o barykadach murach podzialach to taka piosenka mi sie przypomina. I wezmy ja sobie za motto skoro juz jestesmy w komplecie (no prawie) w Warszawie:

Runął już ostatni mur między nami
Runął już ostatni mur między nami
Nie mówimy ani słowa
Bo tego się nie da powiedzieć słowami

Nie dzieli nas nic, nie dzieli nas nic
Nie dzieli nas nic, nie dzieli nas nic

No dobra moze bez fragmentu: "Nie mówimy ani słowa" :mrgreen:

ODPOWIEDZ