topicowe wysypisko
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
visenna-chan
- Zaczyna działać

-
sinar
- Loża WSR

Jak to kiedys ktos ladnie ujal: Nie uwazales jak robisz to rob jak uwazaszvisenna-chan pisze:Jak pewne osobki beda uwazac, to o zadnym krakaniu nie bedzie mowy![]()
Visiennka jezeli chodzi o moja (znaczy sie w tym przypadku nasza) MalaZonke to zabrala pas cnoty
-
sinar
- Loża WSR

Slusarz albo hakier
Wspolczesne pasy cnoty wyposazone sa m.in w alarm i GPS. Dodatkowo maja zabezpieczenia w postaci systemow rozpoznawania glosu, badania teczowki oka oraz linii papilarnych. Pokryte Hammeritem nie koroduja i moga sluzyc cale lat, kilkadziesiat lat i dluzej. Najnowszych modeli szukajcie w najblizszej kuzni.
(z "Niezbednika rycerza XXI wieku" piora Jana Chryzostoma Juniora Paska)
Wspolczesne pasy cnoty wyposazone sa m.in w alarm i GPS. Dodatkowo maja zabezpieczenia w postaci systemow rozpoznawania glosu, badania teczowki oka oraz linii papilarnych. Pokryte Hammeritem nie koroduja i moga sluzyc cale lat, kilkadziesiat lat i dluzej. Najnowszych modeli szukajcie w najblizszej kuzni.
(z "Niezbednika rycerza XXI wieku" piora Jana Chryzostoma Juniora Paska)
-
seize
- Loża WSR

-
sinar
- Loża WSR

A to juz sa pytania do Jana Chryzostoma Paska jr
Moze kiedys na ten temat lub inny napisze (nie ma to jak te bez diakrytyczne dwuznacznosci) 
No tyle ze ja tam z fizyki w szkole nigdy dobry nie bylem choc na swiadectwie niby stoi 4. Takze czy to tak dziala to do konca nie wiem.
Mysle ze to jest wlasciwy moment by zaprezentowac opinie zadowolonych klientow. Pierwszy z brzegu taki testimonial [zreszta smsowy, notabene prosto znad morza (polskiego)] Cytuje:
JuzWySieONaszePasyCnotyNieMartwcie:PRadzimySobieSwietnie
Jak widac produkt dziala bez zarzutu. A nawet jak nie zawsze mozna zacerowac no nie

Tylko co do z tym wspolnego ma ten PR?
Nawet na wakacjach o nim nie moga zapomiec
Nie ma to jak pisac bez odstepow 
Od siebie naiwnie powiedzialbym: hmm z milosci?? Oczywiscie w formie bardziej metafizycznejseize pisze:Pytanie eliektrika :
- Panie a skad to ustrojstwo bierze zasilanie?
Mysle ze to jest wlasciwy moment by zaprezentowac opinie zadowolonych klientow. Pierwszy z brzegu taki testimonial [zreszta smsowy, notabene prosto znad morza (polskiego)] Cytuje:
JuzWySieONaszePasyCnotyNieMartwcie:PRadzimySobieSwietnie
Jak widac produkt dziala bez zarzutu. A nawet jak nie zawsze mozna zacerowac no nie
Tylko co do z tym wspolnego ma ten PR?
-
seize
- Loża WSR

A no ale w takim wypadku to trzeba uwazac bo duzo jest podrobek a i ogniwa jakies takie nietrwale i lichesinar pisze:Od siebie naiwnie powiedzialbym: hmm z milosci?? Oczywiscie w formie bardziej metafizycznej
Ja mialem tylko 3 ale ten akurat rozdzial w formie poszerzonej pozwolilem sobie podczas nauki poznacsinar pisze:No tyle ze ja tam z fizyki w szkole nigdy dobry nie bylem choc na swiadectwie niby stoi 4. Takze czy to tak dziala to do konca nie wiem.
HryHryHieHieHryHry Wsparcia komunikacji nigdy doscsinar pisze:Pierwszy z brzegu taki testimonial [zreszta smsowy, notabene prosto znad morza (polskiego)]
HyHy ciesz sie ze na laczach nie bylo wiekszych problemow komunikacyjnych lub ze jakies sluzby nie poddaly tego obrobce kryptograficznejsinar pisze:Tylko co do z tym wspolnego ma ten PR?![]()
![]()
-
sinar
- Loża WSR

W rzeczy samej testuje polaczenie z Wladkiem. Rowniez pod katem czy tam aby netu nie dowiezli (marzenia)
Stad niektore posty zawieraja elementy prowokacji. Ktore rowniez maja za zadanie lekkie rozruszanie forum. Co by nie bylo tak ze jak Rodzina wroci to powie ze my tu sami bez nich nie dajemy sobie rady na gospodarstwie domowym i ze nam jakoby procenty spadaja
Bo w koncu jakby nie bylo jestesmy rodzina patologiczna
Trzeba trzymac poziom takze jakosciowy
Tym samym dotarlem do 9. linijki. Tego Happy nie czyta wiec teraz moge powiedziec szczerze ze... [usterki na laczach]
-
seize
- Loża WSR

Sinar .. Sinar ? Trace kontakt! Dostep spad do Poziomu 1 ... Nieaktualnych kod dostepu Alfa Jeden ech .. no nic 
Rodzinka dawac daje rade z gospodarstwem ale tyle teraz Panie roboty w polu ze do domostwa czlowiek rzadko zaglada
Nad patologiami chyba jakos udajenam sie pracowac - badz co badz nie od razu USS Enterprise zbudowano
Choc nie da sie ukryc jakies ostatnio troche powazniejsze tematy powrzucalem - ja nie wiem ale to pewnie dlatego ze slonce zaczelo mocniej grzac i obwody maja jakies spiecia
Ale badz co badz mogli w wiaderkach nad morze zabrac ze soba troche internetu
A tak to tylko sub-systemy sa w stanie funkcjonowac 
Rodzinka dawac daje rade z gospodarstwem ale tyle teraz Panie roboty w polu ze do domostwa czlowiek rzadko zaglada
-
sinar
- Loża WSR

No ale my tylko dzialalismy w Waszym zastepstwie
Trzeba dostarczac forumowiczom rozrywke na poziomie no nie. StaraliŚMY sie jak umiemy ale gdzie nam tam do Was 
Oki no dobra Hav. Zlapales nas na goracym uczynku
Zasadniczo trafilismy na (czasowa) nisze rynkowa i postanowilismy ja zagospodarowac
Wiesz nie ma ludzi niezastapionych
Life is brutal a konkurencja nie spi 
A jezeli juz o barykadach murach podzialach to taka piosenka mi sie przypomina. I wezmy ja sobie za motto skoro juz jestesmy w komplecie (no prawie) w Warszawie:
Runął już ostatni mur między nami
Nie mówimy ani słowa
Bo tego się nie da powiedzieć słowami
Nie dzieli nas nic, nie dzieli nas nic
No dobra moze bez fragmentu: "Nie mówimy ani słowa"
Oki no dobra Hav. Zlapales nas na goracym uczynku
A jezeli juz o barykadach murach podzialach to taka piosenka mi sie przypomina. I wezmy ja sobie za motto skoro juz jestesmy w komplecie (no prawie) w Warszawie:
Nie mówimy ani słowa
Bo tego się nie da powiedzieć słowami
No dobra moze bez fragmentu: "Nie mówimy ani słowa"