Imie dla kota
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Zaczyna działać
-
- Loża WSR
Cosik tak malo tegomieze pisze:Ja proponuje Barabasz, Respirator, Bimber, Barakuda, Banialuk, Pantalon, Paskwił, Bobek, Gat, Eros, Rufino, Iran, Bellamy (czyt. Belami), Ramzes, Rademenes, Kelebros, Brunte, Red, Bimbo, Befsztyk, Reksio, Oleander, Kabał, Kakał, Jupik, Telur, Sauron
No. I to by było narazie tyle
Barakuda - mialem kiedys ale tylko w komputerze
Bobek - o tak to do niego pasuje sadzi je rowno cale szczescie juz do kuwety
Ramzes - hehe egipskie klimaty
Rademenes - Hator! Hator! Hator! O tym tez myslalem
Bimbo - z calym szacunkiem ale to bardziej do kobiety pasuje. Znaczy sie kocicy chcialem powiedziec
Sauron - dobre no cos w tym jest
-
- Loża WSR
Hmm a moze zrobic ankiete. Niewiazaca czysto pogladowa oczywiscie Bo sirotka juz ponad tydzien u mnie a dalej Noname (Ziutek, Pchla, Bonbon, Bąbel...)
Btw mam fotki szkraba. Na razie nie mam jak ich wrzucic bo tez dostep do netu jakosik teraz chwilowo niestaly i ograniczony :/ Ale bez obaw juz wkrotce wrzuce 1. partie Pozdrawiam wszystkich kociarzy widze ze jest nas tu troche
Btw mam fotki szkraba. Na razie nie mam jak ich wrzucic bo tez dostep do netu jakosik teraz chwilowo niestaly i ograniczony :/ Ale bez obaw juz wkrotce wrzuce 1. partie Pozdrawiam wszystkich kociarzy widze ze jest nas tu troche
-
- Loża WSR
A ja znow wracam do moich baranow znaczy sie kotow
Na wstepie mala anegdotka. No powiedzmy. Zeby nie bylo tak ze tylko zdjecia wrzucam. Moja przemila szefowa tez ma kota. Łczywiscie czarnego bo jakiego innego. Przeciez tylko takie sa na swiecie Jej kot ma na imie Margines. Nie byloby moze w tym nic dziwnego gdyby nie to ze Margines: po 1. jest kotka. A po 2. i najwazniejsze nie wyglada jak margines. Wyglada jak 2 koty albo kotka w b. mocno zaawansowanej ciazy. Coz albo wlascicielka ma doskonale poczucie humoru albo Margines za mlodu wygladala troche inaczej znaczy sie bardziej mesko i wasko Wzglednie jedno i drugie
Oki jak juz tyle napisalem to teraz chiba mogie
Krawat ala brodka Franza Josefa
...kotki dwa
Foto: Gosia Zużewicz
Na wstepie mala anegdotka. No powiedzmy. Zeby nie bylo tak ze tylko zdjecia wrzucam. Moja przemila szefowa tez ma kota. Łczywiscie czarnego bo jakiego innego. Przeciez tylko takie sa na swiecie Jej kot ma na imie Margines. Nie byloby moze w tym nic dziwnego gdyby nie to ze Margines: po 1. jest kotka. A po 2. i najwazniejsze nie wyglada jak margines. Wyglada jak 2 koty albo kotka w b. mocno zaawansowanej ciazy. Coz albo wlascicielka ma doskonale poczucie humoru albo Margines za mlodu wygladala troche inaczej znaczy sie bardziej mesko i wasko Wzglednie jedno i drugie
Oki jak juz tyle napisalem to teraz chiba mogie
Krawat ala brodka Franza Josefa
...kotki dwa
Foto: Gosia Zużewicz
Ostatnio zmieniony 17 sie (śr) 2005, 00:27:58 przez sinar, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Nexus jest w tej chwili w fazie testow wstepnych. Jak na razie kociak calkiem dobrze na nie reaguje. W tej chwili pracuje nad jakims zdrobnieniem. Co by na dzialce nie wzieli nas z kotem za jakis snobow. Byc moze bedzie to Nek. Ladnie i kreatywnie sie komponuje ze startrekowym Nagusem Zekiem. Ma nawet dosc spore uszy. Tylko tak sie zastanawiam czy kot przypadkiem nie bedzie reagowal tez na inne takie zwroty typu: synek, kominek Ciechocinek
No jeszcze pozwolcie 2 zdjatka kota. Foto: Gosia Zużewicz
szarik czyli kuleczka
Nekkie...
i (dla porownania) Zekkie.
Ludzace podobienstwo. Ten kot niewatpliwie ma cos z Ferengi
Oki dobra sam juz widze ze koniec pisania postow na dzis. Trzeba isc spac czy jak to ladnie mowi Borg zregenerowac sie
No jeszcze pozwolcie 2 zdjatka kota. Foto: Gosia Zużewicz
szarik czyli kuleczka
Nekkie...
i (dla porownania) Zekkie.
Ludzace podobienstwo. Ten kot niewatpliwie ma cos z Ferengi
Oki dobra sam juz widze ze koniec pisania postow na dzis. Trzeba isc spac czy jak to ladnie mowi Borg zregenerowac sie
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
Wstyd sie przyznac ale kot dalej nie ma imienia. Pewnie bedzie naprawde NoName. Co dzien na niego inaczej wolamy i co ciekawe reaguje Trzeba bylo zrobic tak jak w szkole mowili 3 propozycje a nie tyle. Teraz na wszystkie wybrzydzaja. Do tej pory najbardziej podobal sie Ramzes ale nie zostal zatwierdzony
Oki to ja lece wywalic ten niebieski silikon z kuwety co to niby tak wszystko wchlania
We Wlochach? Widzisz moja Ania nie moze miec tam kota. Wszyscy ja tam niby tak kochaja a teraz jej powiedzieli ze ja nie beda odwiedzac jak bedzie miala kota. Bo niby koty to brud i zaraza. Takie maja tam stereotypy. Pewnie im sie cos z Coloseum pomylilo.mieze pisze:Fajne imie dla kota uslyszalam/znalazlam na wakacjach- Gnappetta (czyt. Niapetta) ;
No jakby tak jeszcze byl Jazzy Podobno w Liverpoolu i w Anglii mowia tak na Dudka. Moze wiec bedzie Jureczek...Kali pisze:jazz
Nie on w ogole nie jest zlosliwy. Narazie toto takie male i glupie ale zwyczaje ma bardziej psie lub malpie. Kiedys juz mialem jednego kota i jakos sobie poradzilem. Poza tym drugi (ten co go tez widac na zdjeciach) wpada co roku na miesiac. Jakos dam sobie rade Hehe a co nie mowilem na swiecie sa tylko czarne kotyzielonyszerszen pisze:Jak patrzę na te zdjęcia to widzę swoją kotkę.
Też taka czarnulka tylko strasznie złośliwa.
Mam nadzieję , że Tobie się trafią bardziej miłe kotki ale jak mi powiedział weterynarz czarny kot chodzi swoimi drogami i jestr trudny do wychowania.
Oki to ja lece wywalic ten niebieski silikon z kuwety co to niby tak wszystko wchlania