Chcesz uzyskac dostep do forum ?!?!

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ

Czy trudno jest wylowic temat w ktorym nalezy zglaszac prosby o dostep ?

TAK
0
Brak głosów
NIE
2
100%

Liczba głosów: 2

seize
Loża WSR
Loża WSR

Chcesz uzyskac dostep do forum ?!?!

Post autor: seize » 14 gru (śr) 2005, 20:08:47

Na samej gorze tego dzialu jest przyklejony watek w ktorym to wszystko - co zwiazane z dostepem do forum naukowego - mozna zalatwic. Jednak dosc nagminne zakladane sa nowe tematy zawierajace wylacznie takowa krotka prosbe. Czesc zamiast zobaczyc czy nie ma miejsca w ktorym mozna to zalatwic idzie po latwiznie. Ale tylko pozornej bo osoby przyznajace takowy dostep musza przebijac sie przez powstajace tematy zamiast tylkowylawiac nowo dopisane posty w temacie specjalniedo tego zalozonym.

Owy magiczny temat znajduje sie na samej gorze istniejacych tematow w tym dziale [czyli : "Ogłoszenia / Prośby..."] a dokladniej TUTAJ !

... w ktorym zreszta jest napisane :
Prosby umieszczane poza tym tematem beda kasowane.

Stad mam pytanie : Czy tak trudno go znalezc i zapoznac sie z wypisanymi tam instrukcjami ?

:twisted:

zielonyszerszen
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: zielonyszerszen » 14 gru (śr) 2005, 20:22:44

Seize wyluzuj oni nawet tego nie czytają tylko od razu walą i już .
Tak samo jest z ogłoszeniami na tablicach ogłoszeniowych przed sekretariatem.
Po co przeczytać jak można wsadzić głowę i się spytać.
Lenistwo i już.

Awatar użytkownika
s_wojtkowski
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Re: Chcesz uzyskac dostep do forum ?!?!

Post autor: s_wojtkowski » 03 sty (wt) 2006, 11:01:34

Seize, w Twojej ankiecie głosowałem na NIE, chociaż nie wiem czy miałem w ogóle prawo głosować...
seize pisze:(...) osoby przyznajace takowy dostep musza przebijac sie przez powstajace tematy zamiast tylko wylawiac nowo dopisane posty w temacie specjalniedo tego zalozonym.
Na szczęście nawet przez myśl mi nie przejdzie szukać po całym forum tych próśb. Jest to taki typ olania Klienta, z którego całkiem czuję się rozgrzeszony :lol:.

seize
Loża WSR
Loża WSR

Post autor: seize » 03 sty (wt) 2006, 14:20:38

Sławku toż jako forumowicz posiadasz pełnie praw do zabierania glosu w ankietach a zwlaszcza w takich ktorych stanowisko jak najbardziej mozna zabierac gdyz nie sa zakrojone do zadnej konkretnej grupy :) Zreszta przeciez Ty sam znajdujesz własciwy temat dosc czesto raz po raz :D
Ja osobiscie uwazam ze taki typ moderowania polegajacy na usuwaniu takich "niefunkcjonalnych" tematów w tym dziale - jak te pojawiajace sie prosby poza wątkiem głównym - tez bylby rogrzeszony :D Hry Hry :twisted:

ODPOWIEDZ