Na samej gorze tego dzialu jest przyklejony watek w ktorym to wszystko - co zwiazane z dostepem do forum naukowego - mozna zalatwic. Jednak dosc nagminne zakladane sa nowe tematy zawierajace wylacznie takowa krotka prosbe. Czesc zamiast zobaczyc czy nie ma miejsca w ktorym mozna to zalatwic idzie po latwiznie. Ale tylko pozornej bo osoby przyznajace takowy dostep musza przebijac sie przez powstajace tematy zamiast tylkowylawiac nowo dopisane posty w temacie specjalniedo tego zalozonym.
Owy magiczny temat znajduje sie na samej gorze istniejacych tematow w tym dziale [czyli : "Ogłoszenia / Prośby..."] a dokladniej TUTAJ !
... w ktorym zreszta jest napisane :
Prosby umieszczane poza tym tematem beda kasowane.
Stad mam pytanie : Czy tak trudno go znalezc i zapoznac sie z wypisanymi tam instrukcjami ?
Chcesz uzyskac dostep do forum ?!?!
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Loża WSR
-
- Loża WSR
- s_wojtkowski
- Wyrocznia WSR
Re: Chcesz uzyskac dostep do forum ?!?!
Seize, w Twojej ankiecie głosowałem na NIE, chociaż nie wiem czy miałem w ogóle prawo głosować...
Na szczęście nawet przez myśl mi nie przejdzie szukać po całym forum tych próśb. Jest to taki typ olania Klienta, z którego całkiem czuję się rozgrzeszony .seize pisze:(...) osoby przyznajace takowy dostep musza przebijac sie przez powstajace tematy zamiast tylko wylawiac nowo dopisane posty w temacie specjalniedo tego zalozonym.
-
- Loża WSR
Sławku toż jako forumowicz posiadasz pełnie praw do zabierania glosu w ankietach a zwlaszcza w takich ktorych stanowisko jak najbardziej mozna zabierac gdyz nie sa zakrojone do zadnej konkretnej grupy Zreszta przeciez Ty sam znajdujesz własciwy temat dosc czesto raz po raz
Ja osobiscie uwazam ze taki typ moderowania polegajacy na usuwaniu takich "niefunkcjonalnych" tematów w tym dziale - jak te pojawiajace sie prosby poza wątkiem głównym - tez bylby rogrzeszony Hry Hry
Ja osobiscie uwazam ze taki typ moderowania polegajacy na usuwaniu takich "niefunkcjonalnych" tematów w tym dziale - jak te pojawiajace sie prosby poza wątkiem głównym - tez bylby rogrzeszony Hry Hry