Dni otwarte
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
Na miejscu wypełniasz kwestionariusz osobowy, podpierając się swoim dowodem osobistym, przynosisz ze sobą własnoręcznie napisane CV oraz list motywacyjny, 4 fotografie podpisane na odwrocie imieniem i nazwiskiem, zaświadczenie lekarskie że nie ma przeciwskazań do podjęcia u nas nauki oraz blankiet wpłaty opałty wpisowej i jesteśmy w domuobsession napisał: w ogole to wypelnia sie jakies formularze na miejscu..? i ile kierunków na zaocznych można robic?:>
Co do specjalizacji to nie jestem pewna czy na zaocznych jest to możliwe ale na dziennych więcej jak dwóch to nie da rady (zakładając że w weekend nie przychodzisz do szkoły), podejrzewam, że na zaocznych jest podobnie (wiem z doświadczenia, bo sama jestem na dwóch specjalizacjach)
-
- Nowy(a)
witam mam zamiar wybrac sie to tej szkoly ;] i moje pytanie brzmi .... ;]
kiedy sa (beda) dni otwarte .... ?marzec, kiwecien , maj a moze czerwiec a moze w innym miesiacu ... jesli beda to poprosze o informacje kiedy ;] bo bardzo chetnie zobaczykl bym jak szkola funkcjonuje i jak wyglada od sreodka ;]
pozdrawiam ;] i czekam na odp .
kiedy sa (beda) dni otwarte .... ?marzec, kiwecien , maj a moze czerwiec a moze w innym miesiacu ... jesli beda to poprosze o informacje kiedy ;] bo bardzo chetnie zobaczykl bym jak szkola funkcjonuje i jak wyglada od sreodka ;]
pozdrawiam ;] i czekam na odp .
-
- akademiareklamy.edu.pl
dni otwarte w warszawskiej szkole reklamy
NIEZALEŻNIE OD DNI OTWARTYCH MOŻESZ NAS ODWIEDZIĆ, POGADAĆ Z LUDŹMI I ZOBACZYĆ OD KUCHNI ZWYKŁE DNI - żeby nie było, że to jakieś "odświętne napinanie się" te dni otwarte
-
- Nowy(a)
a no to super bo wlasnie niewiedzialem co bedzie jak wpadne tak o ... ;] no ale w dni otwarte no to chyba dostal bym jakiegos zioma co mi all opowie o szkole itp ;] a tak sam .... jak ten paluszek ;] no ale napewno wpadne ;] musze sie (dobrze by bylo) zintegrowac z paroma uczniami , uczennicami ;] i moze mi pomoga sie pozbierac w tej szkole ;] co gdzie i jak ;]
-
- Bywalec
planuje sie wybrac do Was w ten czwartek
samemu z malego zadupia jakim jest Tarnów ciezko jechac... ale dla chcacego nic trudnego. Wiem ze to szkola w sam raz dla mnie [ bo nie moge nigdzie znalesc podobnej, o dobrej renomie, blisko Tarnowa i gdziekolwiek indziej szkoly haha ]. Wiem, ze nie odpowiedni dzial ale poratujcie mnie jezeli chodzi o lokum do wynajecia, najlepiej jakby ktos szukal 3 lub 4 czwartego bo bez kitu ale to mnie jedynie trzyma.... w profilu kontak jest wiec, gdyby ktos cos wiedzial, albo gdzie takich rzeczy mozna sie dowiedziec to by bylo super
pozdro,
halol
samemu z malego zadupia jakim jest Tarnów ciezko jechac... ale dla chcacego nic trudnego. Wiem ze to szkola w sam raz dla mnie [ bo nie moge nigdzie znalesc podobnej, o dobrej renomie, blisko Tarnowa i gdziekolwiek indziej szkoly haha ]. Wiem, ze nie odpowiedni dzial ale poratujcie mnie jezeli chodzi o lokum do wynajecia, najlepiej jakby ktos szukal 3 lub 4 czwartego bo bez kitu ale to mnie jedynie trzyma.... w profilu kontak jest wiec, gdyby ktos cos wiedzial, albo gdzie takich rzeczy mozna sie dowiedziec to by bylo super
pozdro,
halol