Dni otwarte

Wszystko co dotyczy rekrutacji

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

Jakie sa Twoje wrazenia po dniach otwartych

To moja szkola!
16
70%
Jeszcze sie zastanawiam
1
4%
Bylo ciekawie
1
4%
Bede we wrzesniu
5
22%

Liczba głosów: 23

obsession
Nowy(a)

Post autor: obsession » 19 cze (ndz) 2005, 21:38:21

o ranyy... to musze sie pospieszyc z tym zgloszeniem sie.. aaaa... bo miejsca zabraknie dla mnie :> byloby niedobrze...

w ogole to wypelnia sie jakies formularze na miejscu..? i ile kierunków na zaocznych można robic?:>

pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 20 cze (pn) 2005, 09:26:57

obsession napisał: w ogole to wypelnia sie jakies formularze na miejscu..? i ile kierunków na zaocznych można robic?:>
Na miejscu wypełniasz kwestionariusz osobowy, podpierając się swoim dowodem osobistym, przynosisz ze sobą własnoręcznie napisane CV oraz list motywacyjny, 4 fotografie podpisane na odwrocie imieniem i nazwiskiem, zaświadczenie lekarskie że nie ma przeciwskazań do podjęcia u nas nauki oraz blankiet wpłaty opałty wpisowej i jesteśmy w domu :)

Co do specjalizacji to nie jestem pewna czy na zaocznych jest to możliwe ale na dziennych więcej jak dwóch to nie da rady (zakładając że w weekend nie przychodzisz do szkoły), podejrzewam, że na zaocznych jest podobnie (wiem z doświadczenia, bo sama jestem na dwóch specjalizacjach) :)

Ato
Zawsze coś napisze
Zawsze coś napisze

Post autor: Ato » 20 cze (pn) 2005, 14:23:19

na zaocznych jest gorzej, bo np. w niedziele zajecia sa w tym samym terminie, chybas ze wybierzesz ITN i bedziesz na dzienne tez zagladal, ew. po zrobieniu 2 lat jednego kierunku -> ITN

kalebu
Nowy(a)

Post autor: kalebu » 14 mar (wt) 2006, 08:35:38

witam mam zamiar wybrac sie to tej szkoly ;] i moje pytanie brzmi .... ;]

kiedy sa (beda) dni otwarte .... ?marzec, kiwecien , maj a moze czerwiec a moze w innym miesiacu ... jesli beda to poprosze o informacje kiedy ;] bo bardzo chetnie zobaczykl bym jak szkola funkcjonuje i jak wyglada od sreodka ;]

pozdrawiam ;] i czekam na odp .

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 14 mar (wt) 2006, 17:56:42

Informacja o dniach otwartych będzie opublikowana na strone głównej WSR. Od razu jak pojawią się ich terminy.

aw
akademiareklamy.edu.pl
akademiareklamy.edu.pl

dni otwarte w warszawskiej szkole reklamy

Post autor: aw » 14 mar (wt) 2006, 20:54:05

NIEZALEŻNIE OD DNI OTWARTYCH MOŻESZ NAS ODWIEDZIĆ, POGADAĆ Z LUDŹMI I ZOBACZYĆ OD KUCHNI ZWYKŁE DNI - żeby nie było, że to jakieś "odświętne napinanie się" ;) te dni otwarte

kalebu
Nowy(a)

Post autor: kalebu » 14 mar (wt) 2006, 23:35:01

a no to super bo wlasnie niewiedzialem co bedzie jak wpadne tak o ... ;] no ale w dni otwarte no to chyba dostal bym jakiegos zioma co mi all opowie o szkole itp ;] a tak sam .... jak ten paluszek ;] no ale napewno wpadne ;] musze sie (dobrze by bylo) zintegrowac z paroma uczniami , uczennicami ;] i moze mi pomoga sie pozbierac w tej szkole ;] co gdzie i jak ;]

halski
Bywalec
Bywalec

Post autor: halski » 16 maja (wt) 2006, 23:02:09

planuje sie wybrac do Was w ten czwartek ;)
samemu z malego zadupia jakim jest Tarnów ciezko jechac... ale dla chcacego nic trudnego. Wiem ze to szkola w sam raz dla mnie [ bo nie moge nigdzie znalesc podobnej, o dobrej renomie, blisko Tarnowa i gdziekolwiek indziej szkoly haha ]. Wiem, ze nie odpowiedni dzial ale poratujcie mnie jezeli chodzi o lokum do wynajecia, najlepiej jakby ktos szukal 3 lub 4 czwartego :P bo bez kitu ale to mnie jedynie trzyma.... :( w profilu kontak jest wiec, gdyby ktos cos wiedzial, albo gdzie takich rzeczy mozna sie dowiedziec to by bylo super :)

pozdro,
halol

Happy
Wyrocznia WSR
Wyrocznia WSR

Post autor: Happy » 17 maja (śr) 2006, 09:40:29

Jak będziesz na Dniach Otwartych to pogadaj z prowadzącym je opiekunem roku. Ten człowiek właśnie pomaga w znalezieniu noclegu i ma jakieś namiary na tzw: "noclegownie"! :idea:

ODPOWIEDZ