Martha pisze:Ja sie na poczatku dowiedzialam, ze na zaliczenie trzeba bedzie zrobic (namalowac) wlasny komiks , a ze ja mam dwie lewe rece do wszelakich rysunkow (dlatego warsztat jak najbardziej by mi sie przydal!!) to stchorzylam

a to nie ma co się bać

komiks może zrobic każdy (nawet jak ma jedną lewą rękę, a co dopiero dwie

)
poza tym zawsze można zrobić komiks z kimś do spółki,
dodatkowo zachęcam, też do udziału, bo będziemy sobie gadać o komiksach, coby naród z ciemnogrodu, w którym tepi się tego typu twórczość wyciągnąć,
i rzeczywiście, chciałem, żeby zajęcia te były bardziej praktyczne, ale może coś wymyślę jako zastępczą formę zaliczenia, jeśli naprawdę ktoś mnie przekona, że te dwie lewe ręcę nie potrafią nijak wysmazyć komiksu a chęci jednak są
więc proszę się nie zrażać
Janerka pisze:Jak narazie moje wrażenia po, są pozytywne, zobaczymy co dalej:lol: Teraz trzeba sie zastanowic nad pomysłem co do własnego komiksu i jeszcze wykonac to tak by mialo ręce i nogi....
no na tym polega cała zabawa,
nie tylko rąćzki i nóżki ale i głowę i całą resztę,
nikt nie chce przeceiż potomka mutancika
gosienka2005 pisze:no mnie nie było ale to była siła wyższa gdyż jak najbardziej chciałam być i za tydzień myślę że będę
P.S. Z tego co słyszałam to... fajne zajęcia
ano zapraszam serdecznie i miło mi, że jakieś dobre plotki już chodzą

postaram się żeby było jeszcze.... lepiej
dis pisze:jedno jest kiepskie w zajęciach: liczba osób.
nie wiem, jak coś zrobić i jeszcze kojarzyć, co kto robi lub umie... może się okazać, że będzie jak z większością zajęć: tylko pare ambitnych osób coś robi, a reszta w ostatnim tyg się wykreśli lub nagle przyniesie gotowy komiks i nie będzie czasu obejrzeć nawet połowy z nich...
mam nadzieję, że tak nie będzie.
jeśli na zajęcia zapisze się (czyli w przyszłym tygodniu pojawi się i znów podpisze liste) równie duża ilość osób będę walczył o powstanie drugiej takiej grupy (znaczy, żeby podzielić

), bo również uważam, że na tego typu zajęcia 34osoby to lekka przesada,
tym bardziej, że chciałbym z każdym indywidualnie omawiać projekty i w ogóle,
bo do komiksu raczej powinno się właśnie w ten sposób podchodzić
mam nadzieję, że właśnie tak będzie

bo inaczej być nie może
dziękuję za garść uwag i oczywiście gdyby co, to pisać proszę więcej

nadstawiam klatę też na mniej pozytywne opinie
pozdrawiam
eM