Poleć film
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski, sinar
-
- Czasami coś napisze
Ostatnio z moim Kochańcem w celu oderwania się od nauki (w kńcu sesja w pełni), dla odprężenia i zapomnienia o świecie wybraliśmy sie do kina. No i znowu ja wybierałam film - ale juz chyba Paweł mi nie pozwoli - i poszliśmi na Piłę III. Po pierwszej scenie już chcieliśmy wychodzić!!! Jednak ni należymy do ludzi którzy trwonią pieniądze, więc skro zapłaciliśmy to i wysiedzieliśmy do końca. Mój kochaniec większą część filmu przesiedział pod kurtrką i tylko powtarzał " Coś Ty za film wybrała! Więcej nie wybierasz filmów" i się śmiał i prosił żebym powiedziała mu jak nie bedzie krwi.... eh Ci faceci...... Ja nawet kanapkę zjadłam i wypiłam kefir Taka twarda jestem....ale już więcej nie chcę go oglądać.....
-
- Wyrocznia WSR
Ludziska! Uwaga! Rewelacja!
Od następnego poniedziałku na antenie TV4 będą wyświetlane w każdy poniedziałek o godzinie 22:00 filmy mojego ukochanego reżysera Jima Jarmuscha. Startujemy od Nieustających wakacji. Gorąco, najgoręcej polecam! Tylko uwaga! Jego kino charakteryzuje się tak zwaną antyakcją także jakiegoś holywoodskiego kina szybkiej akcji i migawki się nie spodziewajcie!
Od następnego poniedziałku na antenie TV4 będą wyświetlane w każdy poniedziałek o godzinie 22:00 filmy mojego ukochanego reżysera Jima Jarmuscha. Startujemy od Nieustających wakacji. Gorąco, najgoręcej polecam! Tylko uwaga! Jego kino charakteryzuje się tak zwaną antyakcją także jakiegoś holywoodskiego kina szybkiej akcji i migawki się nie spodziewajcie!
-
- Ekspert
"Swiadek koronny"
Fajne męskie kino z kobietami i miloscia w tle.
Bardzo fajnie sie oglada, czasami zapomina sie ze to polski film Szkoda tylko, ze teraz w recenzjach wszystko jest juz wyjasnione, bo ja przed obejrzeniem nie przeczytalam zadnej, dzieki czemu bylam mile zaskoczona Jedyne co niepotrzebne to Małgorzata Foremniak - zupelnie mi tam nie pasowala. Za to rewelacyjna kreacja Roberta Więckiewicza i Urszuli Grabowskiej .Pojawil sie tez na moment Koterski, ktory samym tym ze sie pojawil wzbudzil smiech na sali :D . Polecam
Fajne męskie kino z kobietami i miloscia w tle.
Bardzo fajnie sie oglada, czasami zapomina sie ze to polski film Szkoda tylko, ze teraz w recenzjach wszystko jest juz wyjasnione, bo ja przed obejrzeniem nie przeczytalam zadnej, dzieki czemu bylam mile zaskoczona Jedyne co niepotrzebne to Małgorzata Foremniak - zupelnie mi tam nie pasowala. Za to rewelacyjna kreacja Roberta Więckiewicza i Urszuli Grabowskiej .Pojawil sie tez na moment Koterski, ktory samym tym ze sie pojawil wzbudzil smiech na sali :D . Polecam
-
- Ekspert
To ja napisze w taki sposob....
Tak po kolei z serii
"Nigdy w zyciu"
Bardzi mi sie podobal, nawet mozna sie bylo posmiac i bylam bardzo zadowolona, ze sie zdecydowalam obejrzec to w kinie.
"Ja Wam pokaze"
Poszlam do kina i wiekszosc filmu rozgladalam sie dookola, bo tak mi bylo glupio, ze sie na to wybralam
"Tylko mnie kochaj"
Az chcialam wyjsc z kina w trakcie, gdyby nie Julka
"Dlaczego nie"
Wyszlam.
No ale sa gusta i guściki
Tak po kolei z serii
"Nigdy w zyciu"
Bardzi mi sie podobal, nawet mozna sie bylo posmiac i bylam bardzo zadowolona, ze sie zdecydowalam obejrzec to w kinie.
"Ja Wam pokaze"
Poszlam do kina i wiekszosc filmu rozgladalam sie dookola, bo tak mi bylo glupio, ze sie na to wybralam
"Tylko mnie kochaj"
Az chcialam wyjsc z kina w trakcie, gdyby nie Julka
"Dlaczego nie"
Wyszlam.
No ale sa gusta i guściki
-
- Wyrocznia WSR
-
- Czasami coś napisze
-
- Zaczyna działać
"Where the buffalo roam" warto obejrzec chociazby po to zeby zobaczyc billa murray'a w roli thompsona, a wychodzi mu to czasami nawet lepiej niz deppowi w fear and loathing. Pelna wersja, radze sie pospieszyc bo filmy z gogla maja tendencje do znikania sobie:
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... fallo+roam
Bardzo dobry "Pans Labirynth" brutalnie piekna basn osadzona w hiszpanii za czasow wojny, jeden z lepszych filmow jakie ostatnio widzialem,
http://www.apple.com/trailers/pictureho ... large.html
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... fallo+roam
Bardzo dobry "Pans Labirynth" brutalnie piekna basn osadzona w hiszpanii za czasow wojny, jeden z lepszych filmow jakie ostatnio widzialem,
http://www.apple.com/trailers/pictureho ... large.html
-
- Zadomowił(a) się
Zgadzam się w 100%. Film jest inny i dlatego dobry. Jego "inność" polega na ciekawym stylu, który momentami przypominał mi styl "Desperate Housewives", ale może tylko mnie Tak czy owak również polecam ten film!Happy pisze:"Małe dzieci". Bardzo mi się spodobał tan film, nawet się łezka w oku zakręciła. Taki inny. Bardzo życiowy. Ukazujący ludzkie problemy i rozterki i wieczną chłopięcą niedojrzałość... Oraz inne problemy społeczne i przemiany ludzkie. Polecam!
-
- Wyrocznia WSR
-
- Bywalec
Polecam film Roberta Deniro pt. The Good Shepherd (Dobry Agent).
Bardzo dobre kino o początkach CIA.
#
Lata 40. XX wieku. Tuż po ukończeniu studiów Edward Wilson rozpoczyna pracę w amerykańskim wywiadzie. Tym samym jego życie splata się z dramatycznym przebiegiem wydarzeń okresu Zimnej Wojny. Film na motywach biografii Jamesa Jesusa Angletona, współtwórcy CIA.
Filmweb
Bardzo dobre kino o początkach CIA.
#
Lata 40. XX wieku. Tuż po ukończeniu studiów Edward Wilson rozpoczyna pracę w amerykańskim wywiadzie. Tym samym jego życie splata się z dramatycznym przebiegiem wydarzeń okresu Zimnej Wojny. Film na motywach biografii Jamesa Jesusa Angletona, współtwórcy CIA.
Filmweb