Komiks (czyli wszystko o warsztatach komiksowych)
Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski
-
- Ekspert
-
- Zaczyna działać
łojezu, tak to szybko zleciałopesca pisze:Ja tylko tak mały wtręt zrobię (to głównie dla Ciebie Empero przypominam, że najbliższe zajęcia są ostatnimi zajęciami przed sesją egzaminacyjną. Więc jak się zdecydujecie kiedy chcecie odrabiać to i tak wypadnie Wam to już w sesji...
więc się bedziemy musielli spotkać jeszcze przed sesją ;P
cos sie wymysli, tymczasem na jutro się ładnie maja w takim razie wszyscy przygotować ;P
-
- Nowy(a)
-
- Bywalec
Jasne ża aktualne i tu nie ma co czekać na Empro
Jak naprawde cię to interesuje to wbijaj na Gildie Komiksu PL i szperaj co i jak.
PS: Ewentualnie wrak.pl tylko na 100% nie jestem pewny tego bo mieli jakąś przerwe w nadawaniu*
Negreen - chodzisz na zajęcia z komiksu z zaoczniakami ? bo moze cie widziałem
Jak naprawde cię to interesuje to wbijaj na Gildie Komiksu PL i szperaj co i jak.
PS: Ewentualnie wrak.pl tylko na 100% nie jestem pewny tego bo mieli jakąś przerwe w nadawaniu*
Negreen - chodzisz na zajęcia z komiksu z zaoczniakami ? bo moze cie widziałem
-
- Zaczyna działać
aloha !!
oczywiscie, ze jeszcze aktualne i aktualne jak najbardziej będzie, tylko, że jeszcze czas nie nagli więc póki co nic nie mówię ;P
a wspominałem o tym i na poczatku zajęć i na zakończeniu, słuchać trzeba było ;P
póki co dopracowywac te swoje cudeńka, bo niebawem podam szczegóły wszelkie coby leniwcy nie musieli sie nigdzie wbijac i szukać
ahoj
oczywiscie, ze jeszcze aktualne i aktualne jak najbardziej będzie, tylko, że jeszcze czas nie nagli więc póki co nic nie mówię ;P
a wspominałem o tym i na poczatku zajęć i na zakończeniu, słuchać trzeba było ;P
póki co dopracowywac te swoje cudeńka, bo niebawem podam szczegóły wszelkie coby leniwcy nie musieli sie nigdzie wbijac i szukać
ahoj
-
- Zaczyna działać
hello
przypominam tylko wesołej gromadce z warsztatów komiksowy, iz jutro mamy pierwyj termin zaliczeń i chetnie zobaczyłbym jakies efekty mojego gadania w tym semestrze,
złosliwie tylko napomnę, że dokładnie bedę widział jesli ktos dopiero teraz zacznie pracę i bedę bezlitosny
pozdrawiam
zyczac miłego weekendu ;P
eM
przypominam tylko wesołej gromadce z warsztatów komiksowy, iz jutro mamy pierwyj termin zaliczeń i chetnie zobaczyłbym jakies efekty mojego gadania w tym semestrze,
złosliwie tylko napomnę, że dokładnie bedę widział jesli ktos dopiero teraz zacznie pracę i bedę bezlitosny
pozdrawiam
zyczac miłego weekendu ;P
eM
-
- Nowy(a)
Nie Frik ja jestem z dziennych ale nie wylkluczone ze mnie widziales
Empro niestety moje zajecia z komiksu skonczyly sie w zeszlym semestrze wiec mojej pamieci moglo co nieco umknac
A tak sie przypominam abys o nas nie zapomnial .
Oczywiscie moge poszukac sama tego konkursu ... ale moze tobie chodzilo o jakis o ktorym ja nie wiem
Zawsze to 1 szansa bonus, nie ?
Empro niestety moje zajecia z komiksu skonczyly sie w zeszlym semestrze wiec mojej pamieci moglo co nieco umknac
A tak sie przypominam abys o nas nie zapomnial .
Oczywiscie moge poszukac sama tego konkursu ... ale moze tobie chodzilo o jakis o ktorym ja nie wiem
Zawsze to 1 szansa bonus, nie ?