Komiks (czyli wszystko o warsztatach komiksowych)

Ogłoszenia, prośby o pomoc itp.

Moderatorzy: zielonyszerszen, s_wojtkowski

ODPOWIEDZ
pesca
Ekspert
Ekspert

Post autor: pesca » 11 maja (pt) 2007, 11:42:56

Ja tylko tak mały wtręt zrobię (to głównie dla Ciebie Empero ;) przypominam, że najbliższe zajęcia są ostatnimi zajęciami przed sesją egzaminacyjną. Więc jak się zdecydujecie kiedy chcecie odrabiać to i tak wypadnie Wam to już w sesji...

empro
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: empro » 11 maja (pt) 2007, 13:26:36

pesca pisze:Ja tylko tak mały wtręt zrobię (to głównie dla Ciebie Empero ;) przypominam, że najbliższe zajęcia są ostatnimi zajęciami przed sesją egzaminacyjną. Więc jak się zdecydujecie kiedy chcecie odrabiać to i tak wypadnie Wam to już w sesji...
łojezu, tak to szybko zleciało :)

więc się bedziemy musielli spotkać jeszcze przed sesją ;P
cos sie wymysli, tymczasem na jutro się ładnie maja w takim razie wszyscy przygotować ;P

Negreen
Nowy(a)

Post autor: Negreen » 16 maja (śr) 2007, 22:56:15

A ja mam pytanko z zupelnie innej beczki :)
Na poczatkach zajec z komiksu cos tam Empro mowiles ze nasze komiksy beda braly udzial w konkursie, nie :) ?
Moze podzielisz sie z nami wiedza na temat tego do kiedy i gdzie wysylac swoje prace 8) ? Czy to moze juz nieaktualne :roll: ?

Frik
Bywalec
Bywalec

Post autor: Frik » 16 maja (śr) 2007, 23:38:51

Jasne ża aktualne i tu nie ma co czekać na Empro
Jak naprawde cię to interesuje to wbijaj na Gildie Komiksu PL i szperaj co i jak.

PS: Ewentualnie wrak.pl tylko na 100% nie jestem pewny tego bo mieli jakąś przerwe w nadawaniu*

Negreen - chodzisz na zajęcia z komiksu z zaoczniakami ? :D bo moze cie widziałem :wink:

empro
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: empro » 18 maja (pt) 2007, 15:59:09

aloha !!

oczywiscie, ze jeszcze aktualne i aktualne jak najbardziej będzie, tylko, że jeszcze czas nie nagli więc póki co nic nie mówię ;P
a wspominałem o tym i na poczatku zajęć i na zakończeniu, słuchać trzeba było ;P

póki co dopracowywac te swoje cudeńka, bo niebawem podam szczegóły wszelkie coby leniwcy nie musieli sie nigdzie wbijac i szukać ;)

ahoj 8)

empro
Zaczyna działać
Zaczyna działać

Post autor: empro » 25 maja (pt) 2007, 16:05:21

hello

przypominam tylko wesołej gromadce z warsztatów komiksowy, iz jutro mamy pierwyj termin zaliczeń i chetnie zobaczyłbym jakies efekty mojego gadania w tym semestrze,
złosliwie tylko napomnę, że dokładnie bedę widział jesli ktos dopiero teraz zacznie pracę :) i bedę bezlitosny

pozdrawiam
zyczac miłego weekendu ;P
eM

Negreen
Nowy(a)

Post autor: Negreen » 27 maja (ndz) 2007, 22:42:17

Nie Frik ja jestem z dziennych ale nie wylkluczone ze mnie widziales :)

Empro niestety moje zajecia z komiksu skonczyly sie w zeszlym semestrze wiec mojej pamieci moglo co nieco umknac :wink:

A tak sie przypominam abys o nas nie zapomnial :D .
Oczywiscie moge poszukac sama tego konkursu ... ale moze tobie chodzilo o jakis o ktorym ja nie wiem 8)

Zawsze to 1 szansa bonus, nie ? :wink:

ODPOWIEDZ